Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

Karnety zniżkowe obowiązują od piątku - hasło "Zlot Ski Forum". W piątek normalnie pracuję. Sobota i Niedziela wolne w szkole i tak jak wspomniałem z rana mogę być troszkę zajęty (góra do 10) w związku z RTS-em. Chcę podkreślić - ja jestem dla Was a nie Wy dla mnie ale też chcę abyście zrozumieli że sprawiedliwym jest organizowanie ewentualnego szkolenia dla grupy.

Na zlot przygotuję Fischer RC4 asimetric i VP10.

• Like 2
  • Thanks 2

28 minut temu, KrzysiekK napisał:

No właśnie ja mam podobnie. Oni chyba mają słaby system naśnieżania. 3, 4 styczeń Bozia ma coś sypnąć .. może wtedy. 

Jesli sypnie to może bardziej Mosty - zaraz za granicą w Czechach... znacznie fajniejsza górka. 

13 minut temu, mig napisał:

Jesli sypnie to może bardziej Mosty - zaraz za granicą w Czechach... znacznie fajniejsza górka. 

A może może, ja po prostu na Stożku byłem a tam nie. Aż obczaję z neta strony… 

(sorry, edit - ten słownik mnie dobija. ) 

Edytowane przez KrzysiekK

51 minut temu, moruniek napisał:

Takie tam ...

Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze. Jakież było moje zdziwienie jak spotkałem się z @Lexi w knajpie w Dzianiszu (bez wcześniejszego umawiania). Oni on, ani ja tam nie śpimy. Swój, swojego to zawsze jednak znajdzie. Wasze zdrowie. 

I Wasze (białym Ż).. 

• Like 1

Troche sniegu jest powyzej 1000m - jak widac na Skrzycznem i Malym Skrzycznym i Malinowie. Na Kopcach Wislańskich nieco szronu... na foto po lewej widać niegdys fajny stok na Palenicy ( Ustroń Jaszowiec)... chyba juz definitywnie umarł.

20250101_123105.thumb.jpg.100a5c0db54fb39409f3b9ef5b712f87.jpg

Edytowane przez mig
  • Sad 1

1 hour ago, mig said:

Troche sniegu jest powyzej 1000m - jak widac na Skrzycznem i Malym Skrzycznym i Malinowie. Na Kopcach Wislańskich nieco szronu... na foto po lewej widać niegdys fajny stok na Palenicy ( Ustroń Jaszowiec)... chyba juz definitywnie umarł.

20250101_123105.thumb.jpg.100a5c0db54fb39409f3b9ef5b712f87.jpg

JA dobrze poznaje, że Ty mieszkasz gdzieś w okolicach Skoczowa? Świętoszówka może?

W dniu 1.01.2025 o 14:18, lubeckim napisał:

JA dobrze poznaje, że Ty mieszkasz gdzieś w okolicach Skoczowa? Świętoszówka może?

Cisownica na skraju Ustronia. Zbocze Malej Czantorii - 600m npm. Ale tylko gdy mam nadmiar wolnego czasu, czyli niezbyt czesto... O.tam... widok z  Równicy, w tle gora Tuł i Javorowy;-)). 

20211231_193709.thumb.jpg.c8c49d426dc53138a1971c20b54fd412.jpg

Edytowane przez mig
  • Like 1