KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Proponuje stożek zamiast pilska jesli ten ruszy oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Karnety zniżkowe obowiązują od piątku - hasło "Zlot Ski Forum". W piątek normalnie pracuję. Sobota i Niedziela wolne w szkole i tak jak wspomniałem z rana mogę być troszkę zajęty (góra do 10) w związku z RTS-em. Chcę podkreślić - ja jestem dla Was a nie Wy dla mnie ale też chcę abyście zrozumieli że sprawiedliwym jest organizowanie ewentualnego szkolenia dla grupy. Na zlot przygotuję Fischer RC4 asimetric i VP10. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 8 minut temu, KrzysiekK napisał: Proponuje stożek zamiast pilska jesli ten ruszy oczywiście Kiepsko to widzę, chyba że pogoda pomoże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 1 minutę temu, mig napisał: Kiepsko to widzę, chyba że pogoda pomoże..... No właśnie ja mam podobnie. Oni chyba mają słaby system naśnieżania. 3, 4 styczeń Bozia ma coś sypnąć .. może wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 28 minut temu, KrzysiekK napisał: No właśnie ja mam podobnie. Oni chyba mają słaby system naśnieżania. 3, 4 styczeń Bozia ma coś sypnąć .. może wtedy. Jesli sypnie to może bardziej Mosty - zaraz za granicą w Czechach... znacznie fajniejsza górka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) 13 minut temu, mig napisał: Jesli sypnie to może bardziej Mosty - zaraz za granicą w Czechach... znacznie fajniejsza górka. A może może, ja po prostu na Stożku byłem a tam nie. Aż obczaję z neta strony… (sorry, edit - ten słownik mnie dobija. ) Edytowane 29 Grudnia 2024 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 6 minut temu, KrzysiekK napisał: A może może, ja po prostu na stoisku byłem a tam nie. Aż obczaję z neta strony… To jeszcze zaraz za górką jest https://snowparadise.sk/ chociaż tam też bidnie ze sniegiem.... ;-(( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Takie tam ... Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze. Jakież było moje zdziwienie jak spotkałem się z @Lexi w knajpie w Dzianiszu (bez wcześniejszego umawiania). Oni on, ani ja tam nie śpimy. Swój, swojego to zawsze jednak znajdzie. Wasze zdrowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 51 minut temu, moruniek napisał: Takie tam ... Góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze. Jakież było moje zdziwienie jak spotkałem się z @Lexi w knajpie w Dzianiszu (bez wcześniejszego umawiania). Oni on, ani ja tam nie śpimy. Swój, swojego to zawsze jednak znajdzie. Wasze zdrowie. I Wasze (białym Ż).. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 (edytowane) .. Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Ludzie, noclegi potwierdzone i ustalone, śniadanka również. Zapłaty i dopłaty w gotówce. …jeszcze 9 dni 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Ile za osobę - czwartek niedziela ze śniadaniem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Wyglada to calkiem całkiem. Sniegu ma spasc niewiele, ale temp ok... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano wczoraj o 11:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:06 W ostatnim poście powyższego wrzuciłem Wam zdjęcia jak circa / about wygląda obecnie otoczenie Rachowca. Wyciąg na Małym jeździ ale poza stokiem śniegu w zasadzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 11:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:39 (edytowane) Troche sniegu jest powyzej 1000m - jak widac na Skrzycznem i Malym Skrzycznym i Malinowie. Na Kopcach Wislańskich nieco szronu... na foto po lewej widać niegdys fajny stok na Palenicy ( Ustroń Jaszowiec)... chyba juz definitywnie umarł. Edytowane wczoraj o 11:41 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 11:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:55 Cześć W tej chwili nas tam nie ma to i śnieg nie jest potrzebny. Jak się pojawimy to i śnieg będzie spoko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 12:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:23 (edytowane) Chętnie bym Wam trochę śniegu odstąpił, na mój wyjazd takie prognozy ❄️ już przebieram nogami 😜. Udanej zabawy Wam życzę Edytowane wczoraj o 12:35 przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano wczoraj o 13:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:18 1 hour ago, mig said: Troche sniegu jest powyzej 1000m - jak widac na Skrzycznem i Malym Skrzycznym i Malinowie. Na Kopcach Wislańskich nieco szronu... na foto po lewej widać niegdys fajny stok na Palenicy ( Ustroń Jaszowiec)... chyba juz definitywnie umarł. JA dobrze poznaje, że Ty mieszkasz gdzieś w okolicach Skoczowa? Świętoszówka może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 14:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:55 2 godziny temu, Mikoski napisał: Chętnie bym Wam trochę śniegu odstąpił, na mój wyjazd takie prognozy ❄️ już przebieram nogami 😜. Udanej zabawy Wam życzę bedze super na tych oslich lakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 15:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:28 30 minut temu, Jan napisał: bedze super na tych oslich lakach Są ludzie, z którymi spędzanie czasu nawet na oślich łąkach bez śniegu jest wielką przyjemnością i tacy, z którymi nie pojedzie się nawet za darmo w najpiękniejsze miejsce na świecie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Mogę się ślizgać na Małym Rachowcu lub w Alpach i zawsze mam z tego przyjemność . Tym razem ośle łączki 😜 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) W dniu 1.01.2025 o 14:18, lubeckim napisał: JA dobrze poznaje, że Ty mieszkasz gdzieś w okolicach Skoczowa? Świętoszówka może? Cisownica na skraju Ustronia. Zbocze Malej Czantorii - 600m npm. Ale tylko gdy mam nadmiar wolnego czasu, czyli niezbyt czesto... O.tam... widok z Równicy, w tle gora Tuł i Javorowy;-)). Edytowane 9 minut temu przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 4 godziny temu, Mikoski napisał: Mogę się ślizgać na Małym Rachowcu lub w Alpach i zawsze mam z tego przyjemność . Tym razem ośle łączki 😜 to powodzenia i szerokie narty zabierz Ten opad naprawdę przyda się w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 16 godzin temu, Jan napisał: to powodzenia i szerokie narty zabierz Ten opad naprawdę przyda się w Alpach Przygotowana jako pierwsza narta na ten wyjazd, alternatywa też jest w gotowości 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Mikoski napisał: Przygotowana jako pierwsza narta na ten wyjazd, alternatywa też jest w gotowości 😉 100 powinna być fajna uniwersalna narta (nie zjeżdżałem na niej) ale na prognozowane warunki zabrał bym podobne https://www.skatepro.com.pl/335-32249.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi