Mitek Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 10 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Sorki wkleiłem odpowiedź nie w tym wątku co trzeba. Rozmawiałem z Grzegorzem Celińskim - organizator ZR. Zawody nie będą kolidować z pracą stacji. Wpisowe 60 PLN. Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK Cześć Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 12 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Osiągnięcie zakładanego limitu zwalnia z KK Znam wielu kombinatorów którzy na bank "osiągną limit" żeby tylko nie podpaść pod KK. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Jakie narty trzeba mieć na zawody? Firma, długość, szerokość pod butem, sposób ostrzenia, jak płyta itd. Pozdro No i jaka płyta?.. winyl czy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Godzinę temu, Lexi napisał: Znam wielu kombinatorów którzy na bank "osiągną limit" żeby tylko nie podpaść pod KK. Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro A jam taka tablicę rej. w samochodzie - jestem zwolniony? Z czego? Z Krakowa? Z przejazdu? pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada (edytowane) 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Napisał zwalnia z KK - ja rozumiem, że jak zrobisz limit to możesz po prostu wszystko.... Pozdro Biorąc pod uwagę ostatnio dostarczone na SF materiały szkoleniowo-programowe.....nic nie możesz i g....wiesz....pokora i jeszcze raz pokora i do roboty...bo jak chce się uczyć to trzeba umieć....Mitek poszło "bez osobowo"...jakoś nie umiem się z tego durnego nawyku wyleczyć Edytowane 7 Listopada przez Adam ..DUCH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Ja optuję za 10-12 stycznia, w innych terminach jestem wyjechany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 52 minuty temu, Kaem napisał: Ja optuję za 10-12 stycznia, w innych terminach jestem wyjechany. No...masz szczęście. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro Dokładnie..możesz uśpić dowolnego fiuta .... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adasiu, Marki... sprawa jest prosta: Jak zrobię limit to jestem zwolniony z KK - tak? Czyli jak zrobię limit Kodeks Karny mnie nie dotyczy po prostu - tak kombinuję. Pozdro Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada Teraz, Adam ..DUCH napisał: Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... Mitek - piękne wspomnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 48 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mitek - piękne wspomnienie 48 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mitek - piękne wspomnienie Klapki faja i spodenki 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Listopada Udostępnij Napisano 7 Listopada 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Dokładnie tak ...całkowita abolicja....znaczy na stację musisz mnie odprowadzić... Jak odprowadzić...? Odwiozę Cię furą na długich z klaksonem pod sam dom w Rajczy. Będą mi mogli skoczyć. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 10:09 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 10:09 Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Sobota o 10:49 Udostępnij Napisano Sobota o 10:49 (edytowane) . Edytowane Sobota o 10:50 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 12:47 Udostępnij Napisano Sobota o 12:47 2 godziny temu, .Beata. napisał: Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Się fajna ekipa szykuje. 😁🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 12:48 Udostępnij Napisano Sobota o 12:48 11 GS ZR a 12 ER tak więc z rana SL. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Sobota o 12:49 Udostępnij Napisano Sobota o 12:49 Będzie okazja popatrzeć na aktualny Poziom PI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 13:24 Udostępnij Napisano Sobota o 13:24 3 godziny temu, .Beata. napisał: Za takie wspomnienia trzeba płacić - poproszę zatem o kasę . Póki co wpłaciły 3 osoby. Zagęszczajcie płatnicze ruchy! - @moruniek @Kaem @brachol @Mitek @Edwin Niestety mnie nie będzie. Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 13:35 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:35 4 minuty temu, Edwin napisał: Niestety mnie nie będzie. Mam lukę jeśli chodzi o zamówienia w pracy, muszę wykorzystać i naprawić kolano,jestem umówiony na artroskopię początkiem stycznia. Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Sobota o 13:51 Udostępnij Napisano Sobota o 13:51 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: 11 GS ZR a 12 ER tak więc z rana SL. Bajka A teraz pełnym zdaniem.... ;-)) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 14:00 Udostępnij Napisano Sobota o 14:00 17 minut temu, .Beata. napisał: Mój drogi, naprawić możesz 13 stycznia… peniasz? - przecież mówiłam, że wygrasz;) Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem. Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁 Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 14:16 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 14:16 15 minut temu, Edwin napisał: Niestety, ale nie ja miałem wpływ na konkretną datę i tak miałem farta z terminem. Chyba speniałem jeśli chodzi o kategorie poza narciarskie🍺🍺😁 Trzy lata się zbierałem, a im więcej się czyta zakręconych tutaj, to tym bardziej chce się wrócić do nart. Yhy yhy yhy… peniasz;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 20:35 Udostępnij Napisano Sobota o 20:35 (edytowane) 7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Będzie okazja popatrzeć na aktualny Poziom PI Nie będziemy startować, coby nie zawyżać poziomu. Możemy co najwyżej dać wskazówki innym przed startem😉. pozdro Edytowane Sobota o 20:35 przez Marcos73 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi