Kaem Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Zacznie się już za 4 dni, tj 05 września : https://sklep.czarnagora.pl/?_gl=1*hp6krt*_ga*NTgwNDY4MDUwLjE3MjUyMDUxMDE.*_ga_CPLQ95BH79*MTcyNTIwNTEwMS4xLjEuMTcyNTIwNTEzMi4yOS4wLjA. Pzdr, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września Mogliby w końcu coś nowego zbudować jeśli chodzi o trasy i wyciągi. Na F i E potrzebne sztuczne naśnieżanie przy obecnym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września Na razie apartamenty budują, jak skończą to może rozbudują stację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 36 minut temu, MarioJ napisał: Mogliby w końcu coś nowego zbudować jeśli chodzi o trasy i wyciągi. Na F i E potrzebne sztuczne naśnieżanie przy obecnym klimacie. Obecnym klimacie i zagęszczeniu ludzi. W Zielu to samo, jak ruszy to szpetne noclegowe gmaszysko, to nawet piernąć nie będzie gdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 3 godziny temu, MarioJ napisał: Mogliby w końcu coś nowego zbudować jeśli chodzi o trasy i wyciągi. Na F i E potrzebne sztuczne naśnieżanie przy obecnym klimacie. Park Krajobrazowy, bez szans na sztuczne naśnieżanie. A szkoda, bo Proca dodaje wigoru Sebiksom i Karynom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 19 godzin temu, grimson napisał: Park Krajobrazowy, bez szans na sztuczne naśnieżanie. A szkoda, bo Proca dodaje wigoru Sebiksom i Karynom. Mi bardzo podobały się te trasy w wersji free czy tour z sebom ani karynom się jakoś nie spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 4 godziny temu, star napisał: Mi bardzo podobały się te trasy w wersji free czy tour z sebom ani karynom się jakoś nie spotkałem... Te trasy są super, ponieważ: - 90% jeździ na A, B, C, D z racji Procy na E i F - Proca zasuwa 14 km/godz wg GPS, zostawia w tyle Luxtorpedę i inne wolniejsze wyciągi - nie są idealnie wyrównane, zdarzają się poprzeczne garby, trzeba być czujnym - śnieg tylko naturalny, jak na Hali Szrenickiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 4 godziny temu, grimson napisał: Te trasy są super, ponieważ: - 90% jeździ na A, B, C, D z racji Procy na E i F - Proca zasuwa 14 km/godz wg GPS, zostawia w tyle Luxtorpedę i inne wolniejsze wyciągi - nie są idealnie wyrównane, zdarzają się poprzeczne garby, trzeba być czujnym - śnieg tylko naturalny, jak na Hali Szrenickiej Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w zeszłym sezonie Procy chyba nie odpalili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 42 minuty temu, brachol napisał: Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w zeszłym sezonie Procy chyba nie odpalili? Tak, nie odpalili. Nie było warunu. Odpalają, jak jest min 25cm ubitego przez ratraki naturalnego białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Godzinę temu, grimson napisał: Tak, nie odpalili. Nie było warunu. Odpalają, jak jest min 25cm ubitego przez ratraki naturalnego białego. Kupujesz karnety na ten sezon ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 30 minut temu, Marcos73 napisał: Kupujesz karnety na ten sezon ? pozdro taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 6 minut temu, grimson napisał: taki jest plan Ma to sens? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Teraz, Marcos73 napisał: Ma to sens? pozdro Ma, jak w każdym poprzednim sezonie. Chyba że jest inny czynnik, o którym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września 22 godziny temu, grimson napisał: Ma, jak w każdym poprzednim sezonie. Chyba że jest inny czynnik, o którym nie wiem. Włochy, nie masz blisko, a to jazda czasami na siłę, bo masz karnety. Lepiej jechać jak będzie mało ludzi i pogoda, lub nie jechać wcale. Ja już odpuściłem, bo to nie ma sensu. Musiałbym mieć bardzo blisko no i kupę czasu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września 16 godzin temu, Marcos73 napisał: Włochy, nie masz blisko, a to jazda czasami na siłę, bo masz karnety. Lepiej jechać jak będzie mało ludzi i pogoda, lub nie jechać wcale. Ja już odpuściłem, bo to nie ma sensu. Musiałbym mieć bardzo blisko no i kupę czasu. pozdro Val di Sole jest już zarezerwowane na ferie w krainie ziemniaka. Będzie tylko jeden wyjazd w Alpy w tym sezonie, reszta nartowania na polskim podwórku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi