Gabrik Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia (edytowane) Frajda dla narciarsko zakręconych! Zapraszam chętnych do zgłoszeń, na szkolenie narciarskie, pod okiem Piotra Smolika 4 level CSIA! Obecnie domowym ośrodkiem Piotra w sezonie zimowym jest Big White Ski Resort (Kanada, gdzie Piotr mieszka od wielu lat). Piotr podzieli się swoją narciarską wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Piotr jest także trenerem narciarstwa alpejskiego oraz instruktorem snowboardu. Przez 20 lat był Dyrektorem Szkoły Narciarskiej w Ośrodku Nakiska (miejsce zawodów Igrzysk Olimpijskich z 1988 roku), będąc odpowiedzialnym za szkolenie kadry instruktorskiej, do dziś z ramienia CSIA rozwija i doskonali instruktorów. Szacunkowy koszt powinien się zamknąć w przedziale 4300 - 4800 od osoby (bez wyżywienia, dojazd własny), przy zakwaterowaniu w apartamentach/pokojach 3 lub być może 2 osobowych. Dla kogo? Osoby prowadzące narty równolegle, dobrze czujące się na trasach niebieskich i niebojące się tras czerwonych. Bez szufladkowania na poziom, ale z uwagi na możliwe dwa turnusy, jest opcja spersonalizowania grup, na podstawie video i oczekiwań osób zainteresowanych. Jeden z turnusów może być także dla instruktorów chcących poszerzyć horyzonty na (cytując Piotra) "modern skiing", czy rozwój/poprawę swojego warsztatu i umiejętności. Kontakt: szkoleniesmok2025 małpa gmail.com Edytowane 29 Sierpnia przez Gabrik 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Cześć Warto dopisać dla kogo to szkolenie . Początkujących ,średniozaawansowanych czy zaawansowanych? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Victor napisał: Cześć Warto dopisać dla kogo to szkolenie . Początkujących ,średniozaawansowanych czy zaawansowanych? pozdro ???? Sądzisz, że Piotr... że jakikolwiek dobry instruktor nie poradzi sobie ze zróżnicowaną umiejętnościowo grupą...???? Pozdro Edytowane 28 Sierpnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Cześć O teraz zauważyłem, że zapraszasz czyli jak rozumiem jesteś organizatorem klub współorganizatorem czy coś takiego. Czy ogarniacie jakoś dojazd/dolot z Polski i jak wyglądają szczegóły? Pozdro serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 7 godzin temu, Mitek napisał: ???? Sądzisz, że Piotr... że jakikolwiek dobry instruktor nie poradzi sobie ze zróżnicowaną umiejętnościowo grupą...???? Pozdro Oczywistym jest,ze powinni ogarnąć więc co sądzę jest mało istotne jednak nie wyobrażam sobie żebym blokował grupę, było by to nie eleganckie wobec innych uczestników gdyby poświęcał czas na podstawy w grupie np dobrze jeżdżących czy w drugą stronę … Przeczytaj uważnie formułę szkolenia choć szczegóły nie są mi również znane ale jest jedna grupa 8 osób 4 godziny szkolenia i luźna jazda . Czyli uważasz że wyjazd za minimum 7k zł spędzimy na oślej łączce co da komfort dla początkującego czy zabierzesz go z partyzanta na czerwone stromsze ścianki? Chyba, że to dla Ciebie wydarzenie samo w sobie poznania Piotra to inne kalosze. Ale bilet do Kanady to nie bilet do Nowej Zelandii więc ogarniesz owy za 1700zl w dwie strony na luty przyszłego roku .. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 6 minut temu, Victor napisał: Oczywistym jest,ze powinni ogarnąć więc co sądzę jest mało istotne jednak nie wyobrażam sobie żebym blokował grupę, było by to nie eleganckie wobec innych uczestników gdyby poświęcał czas na podstawy w grupie np dobrze jeżdżących czy w drugą stronę … Przeczytaj uważnie formułę szkolenia choć szczegóły nie są mi również znane ale jest jedna grupa 8 osób 4 godziny szkolenia i luźna jazda . Czyli uważasz że wyjazd za minimum 7k zł spędzimy na oślej łączce co da komfort dla początkującego czy zabierzesz go z partyzanta na czerwone stromsze ścianki? Chyba, że to dla Ciebie wydarzenie samo w sobie poznania Piotra to inne kalosze. Ale bilet do Kanady to nie bilet do Nowej Zelandii więc ogarniesz owy za 1700zl w dwie strony na luty przyszłego roku .. pozdro Szkolenie nie odbywa się w Kanadzie a w Val di Fiemme 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia (edytowane) 18 minut temu, Mikoski napisał: Szkolenie nie odbywa się w Kanadzie a w Val di Fiemme 😁 Widzę potrafię czytać więc jak będę chciał poznać Piotra i skorzystać z jego doświadczenia/uslug to wybiorę się do Kanady zamiast blokować tu na miejscu np zaawansowaną grupę . 😉 Wszystko już wiadome po edycji tekstu Gabrika pozdro Edytowane 29 Sierpnia przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 9 godzin temu, Victor napisał: Cześć Warto dopisać dla kogo to szkolenie . Początkujących ,średniozaawansowanych czy zaawansowanych? pozdro Pomijając, co trafnie napisał Mitek. Aby optymalnie spożytkować wiedzę i umiejętności Piotra, nie kierujemy oferty do początkujących, którzy dopiero zaczynają łuki płużne, tak jak dopisałem w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Świetna inicjatywa. Brawo. To jest ten sposób nauki jaki uważam za najlepszy. Edytowane 29 Sierpnia przez MarioJ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć O teraz zauważyłem, że zapraszasz czyli jak rozumiem jesteś organizatorem klub współorganizatorem czy coś takiego. Czy ogarniacie jakoś dojazd/dolot z Polski i jak wyglądają szczegóły? Pozdro serdeczne Mitek, ponieważ cały zamysł jest z tych ideowo-spontanicznych, na obecną chwilę dojazd we własnym zakresie (jak nadmieniłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Cześć A ja nie doczytałem i myślałem, że szkolenie jest w Kanadzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Do Kanady bym pojechał .. ale do Val di Fiemme..taki kawał.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Chwilę mnie nie było, a tu widzę nie próżnujecie w różnych tematach. @Gabrik rozumiem, że termin od 26 stycznia jest pierwszy dzień szkolenia czy przyjazd na miejsce? Pytam bo w wlkp mamy wtedy ferie i jadę z rodziną od 18-25 stycznia też do Włoch na tą chwilę do Tadeo. 2 godziny temu, Lexi napisał: Do Kanady bym pojechał .. ale do Val di Fiemme..taki kawał.. Czasowo może wyjść podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 26 pierwszy dzień jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi