Skocz do zawartości

TeleJump

Marxx74x

Rekomendowane odpowiedzi

W świadomości powszechnej słowo "telemark" kojarzy się ze skokami narciarskimi. Aby słowo ciałem stać się mogło po dłuższej nocy Sławek wyrzeźbił na Zębie hybrydę dla Curexa i już następnego dnia zaczęła ją oswajać. Do rekordów skoczni 😉 nieco brakuje ale nie taki jest cel - stabilność w zakresie 15-25m jest tym do czego dążymy. 

Sam ośrodek klasa - ceramiczne (czy jak tam się to nazywa) tory na każdej skoczni, nawadniane, krzesło z pośrednią .. 

...no i super wsparcie od Jakuba, który we wrześniu ponownie pomęczy Curexa. A nieco więcej w linku.

Pozdrawiam,

M.

https://www.instagram.com/p/C-h-g41o6Q4/?igsh=MWhmMXJ1MjM2ejRsMw==

• Thanks 1

W dniu 11.08.2024 o 16:36, Marxx74x napisał:

W świadomości powszechnej słowo "telemark" kojarzy się ze skokami narciarskimi. Aby słowo ciałem stać się mogło po dłuższej nocy Sławek wyrzeźbił na Zębie hybrydę dla Curexa i już następnego dnia zaczęła ją oswajać. Do rekordów skoczni 😉 nieco brakuje ale nie taki jest cel - stabilność w zakresie 15-25m jest tym do czego dążymy. 

Sam ośrodek klasa - ceramiczne (czy jak tam się to nazywa) tory na każdej skoczni, nawadniane, krzesło z pośrednią .. 

...no i super wsparcie od Jakuba, który we wrześniu ponownie pomęczy Curexa. A nieco więcej w linku.

Pozdrawiam,

M.

https://www.instagram.com/p/C-h-g41o6Q4/?igsh=MWhmMXJ1MjM2ejRsMw==

Gratulacje. Aż czuję tę ojcowską radość. Pozdrawiam wakacyjnie. 

Niestety nie mogłem oglądać na żywo. Poza chęciami Curexa najbardziej mnie cieszy, że złapała (mam nadzieję, życie to życie) że skokowym trenerem dla którego sama w sobie jest wyzwaniem 🙂

A setup narty-wiązania tele to chyba światowy unikat i doskonała, szybka praca Sławka (czyli zarwana nocka). 

Pozdrawiam,

M.