Marxx74x Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia W świadomości powszechnej słowo "telemark" kojarzy się ze skokami narciarskimi. Aby słowo ciałem stać się mogło po dłuższej nocy Sławek wyrzeźbił na Zębie hybrydę dla Curexa i już następnego dnia zaczęła ją oswajać. Do rekordów skoczni 😉 nieco brakuje ale nie taki jest cel - stabilność w zakresie 15-25m jest tym do czego dążymy. Sam ośrodek klasa - ceramiczne (czy jak tam się to nazywa) tory na każdej skoczni, nawadniane, krzesło z pośrednią .. ...no i super wsparcie od Jakuba, który we wrześniu ponownie pomęczy Curexa. A nieco więcej w linku. Pozdrawiam, M. https://www.instagram.com/p/C-h-g41o6Q4/?igsh=MWhmMXJ1MjM2ejRsMw== 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Pięknie, wielka szkoda że to nie jest olimpijskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia W dniu 11.08.2024 o 16:36, Marxx74x napisał: W świadomości powszechnej słowo "telemark" kojarzy się ze skokami narciarskimi. Aby słowo ciałem stać się mogło po dłuższej nocy Sławek wyrzeźbił na Zębie hybrydę dla Curexa i już następnego dnia zaczęła ją oswajać. Do rekordów skoczni 😉 nieco brakuje ale nie taki jest cel - stabilność w zakresie 15-25m jest tym do czego dążymy. Sam ośrodek klasa - ceramiczne (czy jak tam się to nazywa) tory na każdej skoczni, nawadniane, krzesło z pośrednią .. ...no i super wsparcie od Jakuba, który we wrześniu ponownie pomęczy Curexa. A nieco więcej w linku. Pozdrawiam, M. https://www.instagram.com/p/C-h-g41o6Q4/?igsh=MWhmMXJ1MjM2ejRsMw== Gratulacje. Aż czuję tę ojcowską radość. Pozdrawiam wakacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Niestety nie mogłem oglądać na żywo. Poza chęciami Curexa najbardziej mnie cieszy, że złapała (mam nadzieję, życie to życie) że skokowym trenerem dla którego sama w sobie jest wyzwaniem 🙂 A setup narty-wiązania tele to chyba światowy unikat i doskonała, szybka praca Sławka (czyli zarwana nocka). Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi