Karina Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca (edytowane) Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Edytowane 27 Lipca przez Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca 22 godziny temu, Karina napisał: Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Raz się przejechałem po jakimś railu i ustałem a tak to się nie znam, ale https://www.glisshop.co.uk/tutorial/choose-length-freestyle-ski/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca 23 godziny temu, Karina napisał: Witam, potrzebuję pomocy w doborze długości nart freestyle, Jeżdzę na nartach ok.5 lat jestem średnio zaawansowana i chciałabym zacząć jeździć freestyle na parku i nie wiem jaką długość nart wybrać (mam 17lat, wzrost 165cm, waga 55kg) Będę wdzięczna za każdą wskazówkę Cześc Do wzrostu mniej więcej. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi