SkiRys Napisano 14 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2024 Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2024 12 minut temu, SkiRys napisał: Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard jaja sobie robisz ? w Twoim wieku chcesz spać w namiocie zimą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2024 (edytowane) 15 godzin temu, SkiRys napisał: Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard Cześć, Nie - tylko hotele i pensjonaty. Pytałam w zeszłym sezonie. Przemyśl czy opłaca Ci się kamping - cena za postój + skipass wychodzi podobnie (albo drożej) jak pensjonat ze zniżką na karnety. Edytowane 15 Lipca 2024 przez zając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano Niedziela o 19:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:35 Cześć, Podepnę sie pod temat. 1.Które ośrodki w alpach ( austria,włochy) mają najdłuższe bezpłatne karnety dla dzieci.? Czytałem ,że przykładowo Dolomiti Superski ma od ur. 2017. 2.Może są ośrodki w alpach ,które mają karnety 2+1 (rodzice + karnet dla dziecka gratis) ,albo inne podobne promocje ,że nocujemy i otrzymujem skipass gratis. Zaznaczam ,że nie chodzi mi o free skipass na początki i końcu sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 20:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:21 (edytowane) 46 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Podepnę sie pod temat. 1.Które ośrodki w alpach ( austria,włochy) mają najdłuższe bezpłatne karnety dla dzieci.? Czytałem ,że przykładowo Dolomiti Superski ma od ur. 2017. 2.Może są ośrodki w alpach ,które mają karnety 2+1 (rodzice + karnet dla dziecka gratis) ,albo inne podobne promocje ,że nocujemy i otrzymujem skipass gratis. Zaznaczam ,że nie chodzi mi o free skipass na początki i końcu sezonu Zermatt ma do 9 roku życia (8,99) za darmo a do 16 (15,99) 50% zniżki liczy się dokładna data urodzenia a nie rocznik Edytowane Niedziela o 20:22 przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano wczoraj o 09:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:56 Stubai do 10 roku życia ma dzieci za darmo (przy zakupie karnetu dla rodzica) Ski pass prices •All prices and offers|Stubai Glacier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi