SkiRys Napisano 14 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2024 Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2024 12 minut temu, SkiRys napisał: Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard jaja sobie robisz ? w Twoim wieku chcesz spać w namiocie zimą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 Lipca 2024 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2024 (edytowane) 15 godzin temu, SkiRys napisał: Wybieram się do Livigno od 7 do 15 grudnia 2024. Planuję noclegi na kempingu Pemont. Czy pobyt na tym kempingu uprawnia do free skipassa? Pozdrawiam Ryszard Cześć, Nie - tylko hotele i pensjonaty. Pytałam w zeszłym sezonie. Przemyśl czy opłaca Ci się kamping - cena za postój + skipass wychodzi podobnie (albo drożej) jak pensjonat ze zniżką na karnety. Edytowane 15 Lipca 2024 przez zając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Cześć, Podepnę sie pod temat. 1.Które ośrodki w alpach ( austria,włochy) mają najdłuższe bezpłatne karnety dla dzieci.? Czytałem ,że przykładowo Dolomiti Superski ma od ur. 2017. 2.Może są ośrodki w alpach ,które mają karnety 2+1 (rodzice + karnet dla dziecka gratis) ,albo inne podobne promocje ,że nocujemy i otrzymujem skipass gratis. Zaznaczam ,że nie chodzi mi o free skipass na początki i końcu sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) 46 minut temu, Przemek napisał: Cześć, Podepnę sie pod temat. 1.Które ośrodki w alpach ( austria,włochy) mają najdłuższe bezpłatne karnety dla dzieci.? Czytałem ,że przykładowo Dolomiti Superski ma od ur. 2017. 2.Może są ośrodki w alpach ,które mają karnety 2+1 (rodzice + karnet dla dziecka gratis) ,albo inne podobne promocje ,że nocujemy i otrzymujem skipass gratis. Zaznaczam ,że nie chodzi mi o free skipass na początki i końcu sezonu Zermatt ma do 9 roku życia (8,99) za darmo a do 16 (15,99) 50% zniżki liczy się dokładna data urodzenia a nie rocznik Edytowane 26 Stycznia przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Stubai do 10 roku życia ma dzieci za darmo (przy zakupie karnetu dla rodzica) Ski pass prices •All prices and offers|Stubai Glacier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi