Luk_Szy Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Cześć, W styczniu 2025 w regionie Madonna di Campiglio jest promocja na Skipass -25% z kodem, który dają punkty noclegowe (hotele, pensjonaty). Otrzymując ofertę z hotelu potwierdzają, że faktycznie taki kod się otrzyma. Pytanie moje czy taki kod otrzymam również gdy rezerwacji dokonuję przez booking.com ? Przez booking niestety nie mam możliwości skontaktowania się z właścicielem obiektu a sporo jest ciekawych ofert noclegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca 1 godzinę temu, Luk_Szy napisał: Cześć, W styczniu 2025 w regionie Madonna di Campiglio jest promocja na Skipass -25% z kodem, który dają punkty noclegowe (hotele, pensjonaty). Otrzymując ofertę z hotelu potwierdzają, że faktycznie taki kod się otrzyma. Pytanie moje czy taki kod otrzymam również gdy rezerwacji dokonuję przez booking.com ? Przez booking niestety nie mam możliwości skontaktowania się z właścicielem obiektu a sporo jest ciekawych ofert noclegu. znajdź przez Booking a zarezerwuj bezpośrednio w obiekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk_Szy Napisano 13 Lipca Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2 godziny temu, Jan napisał: znajdź przez Booking a zarezerwuj bezpośrednio w obiekcie Tak, tylko, że np. jest oferta na booking. com za 5500 zł za tydzień, a z hotelu dają mi tę samą za 7200 zł 😉 Już mi odpisali, że jak rezerwacja przez 'booking' to kodu na skipass nie dadzą 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca 6 godzin temu, Luk_Szy napisał: Cześć, W styczniu 2025 w regionie Madonna di Campiglio jest promocja na Skipass -25% z kodem, który dają punkty noclegowe (hotele, pensjonaty). Otrzymując ofertę z hotelu potwierdzają, że faktycznie taki kod się otrzyma. Pytanie moje czy taki kod otrzymam również gdy rezerwacji dokonuję przez booking.com ? Przez booking niestety nie mam możliwości skontaktowania się z właścicielem obiektu a sporo jest ciekawych ofert noclegu. Podaj link do tej informacji z promka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk_Szy Napisano 14 Lipca Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 11 godzin temu, grimson napisał: Podaj link do tej informacji z promka. Nie ma linku do jakiejś specjalnej strony, tylko dostaję takie informacje od właścicieli obiektów, hoteli i pensjonatów, że po dokonaniu rezerwacji otrzymam kod -25% na skipass do aktualnej oferty do zakupienia przed przyjazdem. W tym okresie czyli na początku stycznia jest jakiś "Vacanza Turbo". Tu znalazłem podobne ale z ubiegłego roku: https://www.campigliodolomiti.it/en/skiarea/inverno/winter-offers-2023/24 " TURBO HOLIDAYS 4.1. – 12.1.2025 Special promotional price for our guests for ski pass SKIAREA dolomiti for 6 days as follows: Adults - 267 euro Junior (born after 30.4.2008) – 187 euro Baby born after 30.4.2016 receive the same type of ski pass like an adult which accompany a baby free of charge. 1 adult = 1 ski pass for baby free" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Czasem warto parę groszy dołożyć aby mieszkać w lepszym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk_Szy Napisano 14 Lipca Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 43 minuty temu, Jan napisał: Czasem warto parę groszy dołożyć aby mieszkać w lepszym ośrodku a to już zależy o wielu czynników, budżetu z kim podróżujemy i jakie mamy oczekiwania. Alpach nie trudno i za 30tys/7 dni spać 😉 Ja jadę z rodziną i dziećmi więc też wychodzę z Twojego założenia bo jakoś ten czas po nartach trzeba będzie zapełnić. Jadąc z kumplami pewnie byśmy się latali po knajpach i zaplecze hotelowe miałoby mniejsze znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi