SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Bukowina Tatrzańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam. Byłem w Bukowinie Tatrz. ponad rok temu. Ogólnie polecam, chociaż trasy są krótkie, to często nie ma dużych kolejek, a kilka km od Bukowiny jest Białka Tatrzańska, więc będąc w Bukowinie można też tam jeździć. O Bukowinie pisałem tutaj:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w;=32963721&a;=32978923Obok wyciągu "Mały Kasprowy" jest teraz dodatkowo wyciąg krzeselkowy (2 os.) i dość krótka trasa.Pozdrawiam, Przemek.P.S. Strony O Bukowinie:www.narty.onet.pl/38,1070031,region.htmlwww.narty.l.pl/bukowina.htmwww.bukowinatatrzanska.pl/index_wyciagi.phpwww.narty.pl/index.php?id=217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Osobiście nie miałem przyjemności jeździć, ale mam kumpla, który od kilku lat jeździ tam z rodzinką i bardzo sobie chwali. Nie słyszałem od niego żadnych negatywnych opinii (poza zapchanymi parkingami:D ) a wręcz cała rodzinka jest zachwycona. Mamy zamiar w tym roku to sprawdzić osobiście tzn. nasze rodzinki razem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas2332 Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zgadzam sie z przedmowca Tylko Szymkowka najdluzszy ze stokow o lagodnym nachyleniu w gornej czesci i doscs stromym na dole poza tym piekne widoki na Tatry!!!!!!!!!!!!!jest jeden minus bardzo maly parking.chybqa ze sie cosik zmienilo ja tam bylem ostatni raz w 2003r:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ile osób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Skała teraz jest czynny wyciąg. Co będzie dalej to już nie wiem. Może pogoda się zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 17 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Czy jest ktoś zorientowany w obecnych warunkach narciarskich w Bukowinie Tatrzańskiej oraz może polecić tani, miły nocleg????Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawim!http://www.bukowinat...dex_wyciagi.phphttp://www.narty.l.pl/bukowina.htmWieżyca? Ty z okolic Wieżycy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 18 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czy jest ktoś zorientowany w obecnych warunkach narciarskich w Bukowinie Tatrzańskiej oraz może polecić tani, miły nocleg???? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawim! co do noclegu, to znam w Bukowinie świetną chatkę za ok 50 zł z pysznym jedzonkiem. Ile kosztuje bez jedzenia nie wiem Jeśli cię zainteresuje, to napisz do mnie na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muggin Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 BUKOWINA_/ _/ _/ tam uczyłem się jeździć i tam jeżdze co roku na święta... mimo że stoki nie są jakieś super to tego klimatu nie da sie przebić... i teraz jeszcze połaczyli te wyciągi na olczańskim wierchu i można jeździć na 1 karcie...więc pełna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jeden karnet jest na 4 wyciagi (w tym kanapa - Turnia), ale chyba te ciekawsze. Wiezyca, mozesz podac namiary na te Kolibe? Jest na samym dole http://www.123nocleg...e_bukowina.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muggin Napisano 19 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jeden karnet jest na 4 wyciagi (w tym kanapa - Turnia), ale chyba te ciekawsze. Wiezyca, mozesz podac namiary na te Kolibe? na 5...w tym roku dodali tez wyciąg "ufo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi