Voytheck Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam! Co to za narty niby G-gigant, S-slalom, a co to C?. Dzięki za odpowiedzi Pozdr. Voytheck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam! Co to za narty niby G-gigant, S-slalom, a co to C?. Dzięki za odpowiedzi Pozdr. Voytheck A masz gdzieś zdjęcie tej narty? ??Może to oznaczenie narty komórkowej?? a moze oznacza, że w komplecie jest sprzedawana z wiązaniem Centro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 O widzisz Wojto to może być klucz do nazwy GSC, te narty są oferowane z wiązaniami centro 310 ( http://www.allegro.p...rt_pl_bcm_.html ) Dzięki Wojto to chyba rzeczywiście o to chodzi. Chociaż promień skrętu mnie zastanawia tylko 15 m. Może to pomyłka. Dzięki Voytheck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 C może carv? Trudno znaleźć info. Podobno szybkie, dynamiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Chociaż promień skrętu mnie zastanawia tylko 15 m. Napewno nie jest to to samo co GS11, raczej zdecydowanie bliżej tej narcie do GS9. Nie spotkałem się z tym modelem przez ostatnie lata, aż dziwne. Oznaczenie prawdopodobnie z powodu fabrycznie zamontowanej innej płyty niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi