zdanpak Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Znalazłem na ebay-u ciekawą ofertę http://stores.ebay.p...8QQftidZ2QQtZkm Jestem w kropce nie wiem które kupić może ktoś mi doradzi- czym sie kierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Znalazłem na ebay-u ciekawą ofertę http://stores.ebay.p...8QQftidZ2QQtZkm Jestem w kropce nie wiem które kupić może ktoś mi doradzi- czym sie kierować? Myslę, ze musisz się kierowac swym bespieczenstwem, to znaczy wybierac narty z wiązaniami do nart... na te druciane wiązania patrzę kszywo... http://www.skiinfo.f...fs/axess120.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 ciężko mi to ogarnąc,ale do brzegu.... po 1-jeżeli masz możliwość kupienia z "bezpiecznikami"-to bierz te w pierwszej kolejności/wiadomo bezpieczeństo-nie ma o czym dyskutować!/,ale zapewniam,że długosc blejdów nawet przy niewiarygodnie dziwnych upadkach w 99% kończy się szczęśliwie 2-jeżeli druciaki to koniecznie na "wysokiej płycie"/ja mam but 8cm od narty,moja żona 3cm-i jak dla mnie róznica kolosalna!/ 3-ewentualnym kryterium jest radius-który zazwyczaj jest od 6-9,11m im niższy tym zabawa lepsza,ale zapomnij o szybkiej jeździe na wprost 4-długość-najlepsza zabawa jest na blejdach o długościach 90-99cm in conclusion: 1.bezpieczniki 2.wysokość osadzenia buta w zapięciu w stosunku do narty 3.im niższy promień tym śmieszniej 4.90-99cm nie mniej! pozdrawiam p.s te zielone sa ciekawe/płyta/ p.s 2- "Gerius"-esencja blejdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja dodatkowo OBOWIĄZKOWO doradzam dobry kask i ew. jakis protektor na plecki (blejdy sie fajnie rozpedzaja, tylko ze potem krawedzi to przyhamowania moze braknąc ) bez kasku ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja dodatkowo OBOWIĄZKOWO doradzam dobry kask i ew. jakis protektor na plecki (blejdy sie fajnie rozpedzaja, tylko ze potem krawedzi to przyhamowania moze braknąc )Co sądzisz o sprzecie Wed'ze Ltd Quechua Taliowanie 105/85/95 długość 127cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Tadziu : Ty na blejdach ?? :eek: Jakoś nie moge sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Tadziu : Ty na blejdach ?? :eek: Jakoś nie moge sobie wyobrazić a co? Wszystkiego trzeba spróbować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi