mlodzio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca (edytowane) W dniu 12.06.2024 o 13:47, Jan napisał: ... Większość gada po prostu niechlujnie ani to po polsku ani po niemiecku ani po śląsku. ... Jeden z moich kolegów, który w ławce szkolnej przez 5 lat siedział tuż za mną, wydał książkę " Tu sie wszystko zaczło" - przesyłam link: http://muzeumgpe-chorzow.pl/pl/tu-sie-wszysko-zaczlo/ Książki nie musisz czytać, otwórz link a znajdziesz 2 pliki dźwiękowe (czyta autor), posłuchaj a będziesz wiedział o czym mówimy. Pozdrawiam. Ps. Dobrym przykładem jest program "Rączka gotuje". Edytowane 13 Czerwca przez mlodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 23 minuty temu, mlodzio napisał: Tu sie wszystko zaczło" - przesyłam link: serdecznie dziękuję za wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Teraz, Jan napisał: serdecznie dziękuję za wirusa jesteś u mnie w ignorowanych hanysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2 minuty temu, Jan napisał: serdecznie dziękuję za wirusa To coś u ciebie nie tak. Byłem i jestem na tej stronie od jakiejś godziny i u mnie wszystko ok. Jestem gorolem a nie hanysem - zluzuj majty. Mimo wszystko - Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 5 godzin temu, zając napisał: Ciekawi mnie czy miałeś okazję posłuchać jak po śląsku KULTURALNIE potrafią rozmawiać osoby na poziomie, niejednokrotnie mające wyższe wykształcenie (czasem i tytuły naukowe)? Akurat jest to super porównanie, wystarczy mi pierwszy post w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Są na Ziemi ludzie pełni uprzedzeń i nic nie zmieni ich oglądu świata bo nigdy nie wychodzą ze swojej skorupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Janie - kilka razy ponownie wszedłem na linkowaną stronę i u mnie jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, mlodzio napisał: Janie - kilka razy ponownie wszedłem na linkowaną stronę i u mnie jest wszystko ok. Tak, jest wszystko ok ze stroną muzeum, czasem niektóre antywirusy blokują normalne strony (mój np. czasem nie wyświetla strony skionline). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 15 minut temu, zając napisał: Tak, jest wszystko ok ze stroną muzeum, czasem niektóre antywirusy blokują normalne strony (mój np. czasem nie wyświetla strony skionline). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 28 minut temu, Jan napisał: ??? Nie bardzo rozumiem, zwłaszcza w kontekście zacytowanej mojej wypowiedzi o tym że link który podał @mlodzio jest ok? Być może coś jest w treści skecza, ale nie chce mi się go oglądać - nie mój klimat, podobnie jak "Świat według Kiepskich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi