lucky_luke Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Ja dziś planowałem Myślenice, ale jak wsiadłem do auta to zaczął padać deszcz. Więc odpuściłem i jak się okazało to był błąd. Godzinę później wyszło słońce🤦. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Ja dzisiaj miałem na Pilsko jechać ale nie mogłem się zdecydować czy na narty czy na rower.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca W Austrii końcówka niemieckich ferii, ludzi w ciul, ciężko się jeździ w tłoku. Na szczęście to jest ostatni tydzień w Bawarii, która jest kluczowym winowajcą tego tłumu. Za tydzień powinno być w końcu normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Godzinę temu, lucky_luke napisał: Ja dziś planowałem Myślenice, ale jak wsiadłem do auta to zaczął padać deszcz. Więc odpuściłem i jak się okazało to był błąd. Godzinę później wyszło słońce🤦. Było przyjechać, słoneczko do 12 świeciło, potem chmura przerywana. Śnieg kaszowaty, ale sporo go. W górnej połowie twardo, dół miękki mocno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 45 minut temu, tomkly napisał: W Austrii końcówka niemieckich ferii, ludzi w ciul, ciężko się jeździ w tłoku. Na szczęście to jest ostatni tydzień w Bawarii, która jest kluczowym winowajcą tego tłumu. Za tydzień powinno być w końcu normalnie. Trzeba było wbijać do Szczyrku 🤣 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Cze Dzisiaj szalony dzień, bo młody zabrał rano jedyne klucze od narciarni na wyjazd klubowy. Więc pościg na Zakopiance autobusu. Na szczęście dzisiaj pusto. Miałem początkowo plan odwiedzić @Chertan na Mosornym Groniu. Na szczęście plan spalił na panewce bo Pieter był …. w Myślenicach😀. 8.05 wyjechałem z domu, sprawdziłem googla i na Mosorny to 1,5h jazdy, a Piotrek startował o 8.00. Jeszcze nie wyjechałem, a mocno byłem spóźniony. Więc jak nie ma co to odkryta hala czyli Rusin. Pusto na drodze więc 🔥 na tłoki. Po drodze deszcz i chmury. 9-ta punkt byłem na stoku. Pewniak nie zawiódł. Słońce i -4 stopnie. Warun petarda. Dosłownie pustki. Gdyby ten stok był trochę bardziej stromy (90 km/h tam z nudów na kreskę wyciągłem, może i więcej by dało radę, niestety …. brakło stoku😉) ale lepszy wróbel w garści….. Koło 12.00 pojawił się cukier, ale z 3cm, pod spodem twardo. Pokazały się płyty lodowe, no po nich to się najlepiej jeździło. Warunki do 16.00 wyśmienite, a po 14.00 to nie było komu dzień dobry powiedzieć, zachmurało się i delikatny śnieg zaczął padać. Cukier nie przeszkadzał wcale. Do 13.00 jeździłem w kółko na Porche. Kolejek brak. Bardzo mało ludzi, jedynie jakaś grupa oldboyów zajęła fragment stoku na trening GS. Podsumowując, byłem tam w tym sezonie 7x i ani razu się nie zawiodłem. Najlepsza odkryta hala na Podhalu. Życie jest piękne - nawet w budżetowym wydaniu! Grunt, to potrafić się cieszyć drobnostkami. pozdro Zdjęcie z przerwy, 13.00, żyć nie umierać💪 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 9 godzin temu, Marcos73 napisał: (90 km/h tam z nudów na kreskę wyciągłem, może i więcej by dało radę, niestety …. brakło stoku😉) A przecież ten Twój telefon wszędzie 90 pokazuje.... nawet jak siedzisz przy kawie.. ;D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Miał być Stożek ale po prxyjezdzie okazalo się, ze podstawa gestych chmur siega dolnej polany.... nie lubie jezdzic we mgle... szybki nawrot i kier Soszow. A tam zawody... 🙂 na polowie czerwonej. Jazda po glebokiej na 20 cm kaszy ze sztucznego sniegu... pierwsxy zjazd sztywno, potem juz ok... dało się na slalomkach... w sumie jest calkiem ok. Szykuje sie niezły dzien na nartach. A od jutra sloneczko... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Niedziela nowy turnus przyjechał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 18 minut temu, mig napisał: Miał być Stożek ale po prxyjezdzie okazalo się, ze podstawa gestych chmur siega dolnej polany.... nie lubie jezdzic we mgle... szybki nawrot i kier Soszow. A tam zawody... 🙂 na polowie czerwonej. Jazda po glebokiej na 20 cm kaszy ze sztucznego sniegu... pierwsxy zjazd sztywno, potem juz ok... dało się na slalomkach... w sumie jest calkiem ok. Szykuje sie niezły dzien na nartach. A od jutra sloneczko... Przyjedź Michał na Pilsko.. po feriach już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca W dniu 28.02.2025 o 18:14, Dany de Vino napisał: Śledziłem na kamerkach. Dobrze widać ilość ludzi, zwłaszcza na kamerkach w Zahradkach. Jeszcze ludu sporo i na pewno w sobotę i niedzielę będzie będzie jeszcze więcej. Ja wyruszam tam pojeździć od poniedziałku do piątku. Powinien być luzik. Hotelarze już ogłaszają promocje i różne zniżki np. "płacisz za 4 dni - piąty dzień gratis". W niedziele na Chopoku jest mniej ludzi niż w soboty. Dzisiaj (niedziela) bez kolejek lub niewielkie. Wczoraj źle nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) . Edytowane 2 Marca przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca tłok na stoku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Cześć Bardzo niebezpieczny stok i warunki, wbrew pozorom. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 37 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bardzo niebezpieczny stok i warunki, wbrew pozorom. Pozdro Fajne zboczę obok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca A ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca resztki lodowca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) 3 godziny temu, Lexi napisał: Przyjedź Michał na Pilsko.. po feriach już jest Kiedy będziesz? Edytowane 2 Marca przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 33 minuty temu, Jan napisał: Fajne zboczę obok Wszystko to zuo i niebezpieczeństwo. Lepiej siedzieć w domu na dupie i pizdzic mądrości w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 16 minut temu, mig napisał: Kiedy będziesz? Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 49 minut temu, Jan napisał: Fajne zboczę obok Cześć Ten jest bezpieczny bardzo i realnie pusty a "zboczę" - pewnie przypadkiem ci nieźle wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 1 godzinę temu, Lexi napisał: Jutro Lepiej wtorek. Jutro musze rano do roboty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 2 godziny temu, mig napisał: Lepiej wtorek. Jutro musze rano do roboty..... Ja też, kruca fuks. Maras nie może we wtorek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca A ja kurna z czymś grypopodobnym w domu siedzę i się telepię z dreszczy, więc kilka dni z głowy, ale do wyjazdu do Ischgl się wykuruję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi