kordiankw Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 43 minuty temu, Lexi napisał: No coś Ty .. te>> 🙂 To strój na narty, tyle że wodne 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Godzinę temu, Lexi napisał: Nie aż tyle ile bym chciał.. W kupie siła, nie zapominaj! Nie wiem czy wejdą do fury wszystkie nasze Kastle😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 19 godzin temu, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 Piękne dechy, Lexi!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 1 minutę temu, Kaem napisał: Piękne dechy, Lexi!!! I te amberowe łezki, coś pięknego 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia W dniu 27.08.2024 o 15:19, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 No masz szersze, ale czy dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia (edytowane) Weszłą faza "check" po 5 tygodniach planu treningowego na siłowni. Poniżej wyniki z tego tygodnia vs plan: - wyciskanie leżąc 105/120 [zaczynałem od 75] - martwy ciąg 160/180 [zaczynałem od 110] - przysiad 140/180 [zaczynałem od 90] Edytowane 28 Sierpnia przez grimson 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Cześć Trudno mi ocenić jak siła przekłada się na nart ale pamiętaj o elastyczności - jak się na tym nie znam ale 120kg podnieść w rękach leżąc ...??? Dobrze rozumiem??? POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 7 godzin temu, grimson napisał: Weszłą faza "check" po 5 tygodniach planu treningowego na siłowni. Poniżej wyniki z tego tygodnia vs plan: - wyciskanie leżąc 105/120 [zaczynałem od 75] - martwy ciąg 160/180 [zaczynałem od 110] - przysiad 140/180 [zaczynałem od 90] uważaj co byś się jakiś przepukliny nie nabawił bo jeszcze na narty nie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Trudno mi ocenić jak siła przekłada się na nart ale pamiętaj o elastyczności - jak się na tym nie znam ale 120kg podnieść w rękach leżąc ...??? Dobrze rozumiem??? POzdro Przykład z zawodów, jak wygląda wyciskanie leżąc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2 godziny temu, Jan napisał: uważaj co byś się jakiś przepukliny nie nabawił bo jeszcze na narty nie pojedziesz Podejścia na wyższych obciążeniach w przysiadzie i martwym ciągu wykonuję w pasie. Nie ma szans, żeby coś strzeliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia No i pyk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Follow up: rum from Havana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia W dniu 29.08.2024 o 07:02, grimson napisał: Przykład z zawodów, jak wygląda wyciskanie leżąc: CZeść Grimson, ja wiem jak wygląda wyiskanie na ławce - po prostu podziwiam Twój wynik. Podobnie wiem jak przebiega sztuczny przekop, który obecnie jest nazywany początkowym odcinkiem Baryczy. Nie trzeba mi tego rysować naprawdę. Nie za bardzo lubię być traktowany jak głupek ale doceniam chęć pomocy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia WRESZCIE... otwarty nowy odcinek Zakopianki do Nowego Targu - omijając te nieszczęsne światła w Klikuszowej ..Maras nie będzie miał wymówki że się spóźnił na otwarcie "bo światła" pomykając swoim dyliżansem do Bukowiny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 5 godzin temu, Lexi napisał: WRESZCIE... otwarty nowy odcinek Zakopianki do Nowego Targu - omijając te nieszczęsne światła w Klikuszowej ..Maras nie będzie miał wymówki że się spóźnił na otwarcie "bo światła" pomykając swoim dyliżansem do Bukowiny. Tak będzie, kupujemy sezonówki😉? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Jest jakaś męska inicjatywa grupowa na luty '25?? Qrde kombinuję gdzie szukać noclegu, bo to miesiąc feryjny ... Ktoś, coś ????? Odwagi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 21 minut temu, Kaem napisał: Ktoś, coś ????? Korbielów.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Godzinę temu, Lexi napisał: Korbielów.. 🙂 Godzinę temu, Lexi napisał: Korbielów.. 🙂 Bardzo chętnie, ale fajnie byłoby, gdyby nas się troszkę zebrało, qrde. W tym roku luty będzie śnieżny jak rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 1 minutę temu, Kaem napisał: Bardzo chętnie, ale fajnie byłoby, gdyby nas się troszkę zebrało, qrde. W tym roku luty będzie śnieżny jak rzadko. Jak pierwsza połowa lutego to Rochace-Spalena..Słowacy zaczynają. ferie w 2 połowie miesiąca... kapitalny stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 10 minut temu, Lexi napisał: Jak pierwsza połowa lutego to Rochace-Spalena..Słowacy zaczynają. ferie w 2 połowie miesiąca... kapitalny stok Chętnie dołączę na kilka dni, chyba że będziesz na jednodniówki latał ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września (edytowane) 30 minut temu, Kaem napisał: Chętnie dołączę na kilka dni, chyba że będziesz na jednodniówki latał ..? Można skleić jakiś wypad stały lub objazdowy ..do uzgodnienia .. Tatry, Beskidy, Alpy .. Andy.. ja jestem otwarty i dyspozycyjny. edit. ....Kurza Góra Edytowane 1 Września przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września W dniu 31.08.2024 o 18:11, Lexi napisał: WRESZCIE... otwarty nowy odcinek Zakopianki do Nowego Targu - omijając te nieszczęsne światła w Klikuszowej ..Maras nie będzie miał wymówki że się spóźnił na otwarcie "bo światła" pomykając swoim dyliżansem do Bukowiny. Czytam, że można się tam zgubić... uważajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 12 minut temu, brachol napisał: Czytam, że można się tam zgubić... uważajcie! Pewnie Ci co stoją w kolejce na Giewont, gubią się wcześniej na zakopiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 30 minut temu, MarioJ napisał: Pewnie Ci co stoją w kolejce na Giewont, gubią się wcześniej na zakopiance. Są jeszcze tacy, którzy dzwonią do Topr-u i chcą, żeby ich zwozić drogą z Morskiego Oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 1 minute ago, brachol said: Są jeszcze tacy, którzy dzwonią do Topr-u i chcą, żeby ich zwozić drogą z Morskiego Oka. ... bo weszli z psem i piesek nie ma siły wrócić. Ale że są znanymi bokserami, to ich przecież goprowcy zwiozą... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi