Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Dzień dobry 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 54 minuty temu, Jan napisał: A gdzie to? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 2 minuty temu, Marcos73 napisał: A gdzie to? pozdr Zagatka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego soelden - kanapa między stronami górki po wyjechaniu kanapą w prawo i w dół do trybuny na końcu trasy pucharu świata ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego ma taki nietypowy spadek poprzeczny ta trasa i ląduje w dole do tej kanapy na trasie najbardziej obleganej szkoleniowo a przy kanapie fajna restauracyjka trafiony czy kula w płot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 11 minut temu, Marcos73 napisał: A gdzie to? pozdr Adelboden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Lutego Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 45 minut temu, Jan napisał: Zagatka wygląda jak Goryczkowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 35 minut temu, Mikoski napisał: Adelboden no trochę cieplej niż Sölden tu widok na dosyć charakterystyczny masyw górski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, grimson napisał: wygląda jak Goryczkowa. krzesełko identyczne i na górze piździ Edytowane 8 Lutego przez Jan 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 33 minuty temu, Jan napisał: krzesełko identyczne Już mnie plecy bolą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 15 godzin temu, Edwin napisał: Po tym filmie,to ja padłem.. ze śmiechu 😄 To fragment z kultowego filmu francuskiego z 1979 r. "Lez bronzes font de ski" a po polsku "Slalom niespecjalny". Ta piosenka z dwoma linijkami tekstu (Kiedy cię znów zobaczę cudowny kraju, w którym ludzie, którzy się kochają żyją we dwoje) powstała specjalnie na potrzeby filmu. Podobno Francuzi zawsze ją śpiewają, gdy przydarzy się im to, co Moruńkowi, czyli krzesło stanie na dłużej w pół drogi. A w filmie jest mnóstwo takich kultowych scen. Np. słynne wbijanie kijków, nauka skrętu NW, instruktarz na pólku, obsikiwanie samochodu czy jedzenie sera z robakami. Niektóre już tu podawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 58 minut temu, Jan napisał: no trochę cieplej niż Sölden tu widok na dosyć charakterystyczny masyw górski Janek, w dupie byłem i gówno widziałem. Nigdy nie zgadnę. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Godzinę temu, Jan napisał: no trochę cieplej niż Sölden tu widok na dosyć charakterystyczny masyw górski Dents di Midi 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Godzinę temu, Jan napisał: no trochę cieplej niż Sölden tu widok na dosyć charakterystyczny masyw górski Po tym zdjęciu to obiektyw google znajduje od razu 😁 https://www.bergfex.pl/sommer/region-dents-du-midi/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego My już w drodze powrotnej, spanko było pod skocznią w Garmisch - słabo ze śniegiem w Alpach Bawarskich. Myśleliśmy o wjechaniu na Zugspitze, ale jesteśmy już wyjeżdżeni na maxa a tam ceny dosyć konkretne jak na 20km tras, więc budżetowo trochę fanaberia (i osobiście chciałam się wyspać w końcu 😁). Miłego dzionka! 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Mosorny dzisiaj, fajne 4 godzinki. Wyjątkowo mało ludzi. No i...dadam..., debiut komórek Dynastara. Petarda. Niesamowicie harmonijna narta, bardzo skrętna, elastyczna ale sprężysta (potrafi kopnąć), banan przez cały dzień. Fajny zakup, bardzo. Zostanie na lata. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 28 minut temu, Chertan napisał: Mosorny dzisiaj, fajne 4 godzinki. Wyjątkowo mało ludzi. No i...dadam..., debiut komórek Dynastara. Petarda. Niesamowicie harmonijna narta, bardzo skrętna, elastyczna ale sprężysta (potrafi kopnąć), banan przez cały dzień. Fajny zakup, bardzo. Zostanie na lata. Znaczy że Blizzardy rytualnie otwarły sobie ślizg za pomocą tępego pilnika.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 26 minut temu, Chertan napisał: Mosorny dzisiaj, fajne 4 godzinki. Wyjątkowo mało ludzi. No i...dadam..., debiut komórek Dynastara. Petarda. Niesamowicie harmonijna narta, bardzo skrętna, elastyczna ale sprężysta (potrafi kopnąć), banan przez cały dzień. Fajny zakup, bardzo. Zostanie na lata. Jutro też jedziesz? Ja będę na otwarcie. Dzisiaj odpadłem, o 4 w nocy wycierałem podłogę,a rano wymieniałem pęknięty zawór, takie uroki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Teraz, bubol.T napisał: Jutro też jedziesz? Ja będę na otwarcie. Dzisiaj odpadłem, o 4 w nocy wycierałem podłogę,a rano wymieniałem pęknięty zawór, takie uroki. Nie mów że Nikodem ma aż taki katar 😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Godzinę temu, Lexi napisał: Znaczy że Blizzardy rytualnie otwarły sobie ślizg za pomocą tępego pilnika.. ;( Nie, dzielnie wzięły na klatę i przyjęły swój los, że zostaną przekazane kolejnemu użytkownikowi o odpowiednich chęciach. Jeszcze długi żywot przed nimi. One jeszcze chcą pojeździć, otwieranie ślizgu nie wchodzi w grę. Dużo ślizgu i krawędzi jeszcze zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 45 minut temu, bubol.T napisał: Jutro też jedziesz? Ja będę na otwarcie. Dzisiaj odpadłem, o 4 w nocy wycierałem podłogę,a rano wymieniałem pęknięty zawór, takie uroki. Nie, jutro plan Suche Ski, z tak samiutkiego rańca, że na samą myśl wszystko opada. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 55 minut temu, Marcos73 napisał: Nie mów że Nikodem ma aż taki katar 😉. pozdro Az takiego dramatu nie ma. Wczoraj włączyłem wodę, zalalem zbiornik, wypiłem piwo I na pewniaka poszedłem spać. W nocy żona wdepnęła w kałuże 🤦♂️ Tutaj jednak w nocy są konkretne mrozy. Edytowane 8 Lutego przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 21 minut temu, Chertan napisał: Nie, jutro plan Suche Ski, z tak samiutkiego rańca, że na samą myśl wszystko opada. KOZAK .. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Co tu dużo pisać. Oravice 13 raz w sezonie. Najlepszy dzień w sezonie. Ludzi praktycznie brak, przez 4 godziny zrobiłem ponad 40 kilometrów zjazdów. Piękne słońce, wczorajsza awaria kanapy spowodowała, że dostali więcej czasu na przygotowanie tras, co skrzętnie wykorzystali. Dokończyli trasę pod talerzykiem, ten też uruchomili chyba w trybie testowym 😉 (bramka puszczała bez odbijania karnetu). Pełna lampa. Stoki wylizane. Tu też. Trzymały bardzo dobrze. Trasa do talerzyka zrobiona. Trasa za laskiem wyraźnie poszerzona. Ludzi brak (2 razy stałem do 2 minut). Jak żyć 😉. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi