zając Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Pozdrowienia z Hochgurgli! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 15 godzin temu, a_senior napisał: Pierwsze narty od dwóch lat, SUPER że w końcu się udało trzymam kciuki za planowane Dolomity i conajmniej kilka Sella Rondelków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Dzisiaj z rana za oknem w Wiśle biało, więc czym prędzej pakujemy się i ruszamy na Złoty Groń. Meldujemy się trochę po 8. Temperatura -2 w przeciwieństwie do wcześniejszej -7. Z rana ludzi jak zwykle mało. Stok przygotowany bardzo dobrze. Na sztruksie warstewka świeżego nocnego opadu. Pochmurna pogoda odstraszyła narciarzy bo po 10.15 jak zaczęły jeździć szkółki kolejka tylko do 5 minut. Niestety najdłuższy wąż liczył aż 23 uczniów i prowadzony w poprzek stoku zajmował całą szerokość. W przeciwieństwie do dnia wczorajszego o wiele mniej osób przewracających się. Pod koniec jazdy po 12.30 na stoku pojawiają się odsypy mokrego śniegu utrudniające jazdę mniej doświadczonym narciarzom i mojej lepsze połówce która ma narty juniorskie 68 mam pod butem. Ja jako że nie miałem objawów choroby poświęciłem dzień na naukę jazdy z wbijaniem kijków w krótkim skręcie oraz na doskonaleniu śmigu i długiego skrętu. Jutro niestety ostatni dzień jazdy. Edytowane 9 godzin temu przez zslawek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dziś ludzi odrobinę więcej niż ostatnio, to już chyba prawidłowość jak przyjeżdża @Lexi . Słońca rano brak, płaskie światło utrudniało jazdę, później nieco lepiej. Dzięki @Lexi za spotkanie i wspólną jazdę. Za to termy należały do nas. Tłok na termach. Basen pływacki. Młody złapał fazę na dystanse, pływamy razem. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, moruniek napisał: Dziś ludzi odrobinę więcej niż ostatnio, to już chyba prawidłowość jak przyjeżdża @Lexi . Słońca rano brak, płaskie światło utrudniało jazdę, później nieco lepiej. Dzięki @Lexi za spotkanie i wspólną jazdę. Za to termy należały do nas. Tłok na termach. Basen pływacki. Młody złapał fazę na dystanse, pływamy razem. Dzięki Krzychu za spotkanie.. to czysta przyjemność z Wami jeździć ....znaczy z Tobą.. znaczy za "młodym".. 😉 ...a rano zapowiadało się że będzie pusto.....zawsze się mendy dowiedzą gdzie jadę. ..cóż, cena popularności.. 😉 Edytowane 4 godziny temu przez Lexi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Za mną najlepsze 5 dni sezonu, cały czas pełna lampa a temperatura przyjaźnie poniżej zera, więc nic się nie topiło. Po ubiegłotygodniowych opadach śniegu w zasadzie śladu nie ma. Warunki narciarskie bardzo dobre, niezależnie od ośrodka. Rano sztruks, w ciągu dnia się trochę utwardza, ale lód nie wychodzi. Zdjęcia z SFL: Edytowane 4 godziny temu przez tomkly 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 4.02.2025 o 23:54, brachol napisał: Ja bym chętnie dołączył. Wyjazd ze Śląska? Zaraz założę grupową wiadomość i opiszę jakie mamy możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Lexi napisał: Dzięki Krzychu za spotkanie.. to czysta przyjemność z Wami jeździć ....znaczy z Tobą.. znaczy za "młodym".. 😉 ...a rano zapowiadało się że będzie pusto.....zawsze się mendy dowiedzą gdzie jadę. ..cóż, cena popularności.. 😉 Przyjedź w sobotę na Buczynkę, może też pouciekają 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, bubol.T napisał: Przyjedź w sobotę na Buczynkę, może też pouciekają 😁 Wawa + miejscowi = Armagedon.. gorsza może być tylko najbliższa niedziela - w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć W imieniu swoim oraz mojej rodziny i znajomych serdecznie dziękujemy. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Mitek napisał: Cześć W imieniu swoim oraz mojej rodziny i znajomych serdecznie dziękujemy. Pozdro Ależ Mirosławie.. bez urazy proszę Cię.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Wawa + miejscowi = Armagedon.. gorsza może być tylko najbliższa niedziela - w tym sezonie Jako alternatywę rodzinną rozważam Gruniki. Tam chyba nie dotrą, to mało popularny kierunek. Jeszcze zależy,czy się młody nie rozłoży, wtedy pojade rano na Mosorny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi