Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, Dany de Vino napisał: Kadyszu minimum 10 .. a z "dziadkiem"?.. 😉 Edytowane 3 godziny temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Szczyrk i okolice. W poniedziałek planuje byc w okolicach Szczyrku, ktos bedzie na popoludniowych/wieczornych jazdach? Nie musi to byc konkretnie TMR 😅 @Mikoski moze Tobie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dziś znowu wspaniałe słonko i znowu po godz. 10 ludzi zaczęło gwałtownie przybywać. Rano udało się 3 razy wjechać gondolką na górę. Wspaniała jazda! Potem ludzi gwałtownie dobiło więc odpuściłem i do końca ćwiczyłem stare krzesełko na Konsky Gruń. Bez jakiegoś specjalnego czekania, a często wręcz sam. Stamtąd dwie czarne trasy (wysiadając z krzesełka w lewo lub w prawo do wyboru). Obie trasy bardzo twarde, a po jakimś czasie odsłaniał się oblodzony śnieg, tak że w pełni doceniłem naostrzone krawędzie. Jazda super, ale wymagająca i siły w nogach powoli ubywało. Tak około 1 już zacząłem tracić "lekkość". Nogi coraz cięższe itp... O drugiej już odpuściłem. Jutro niestety zapowiadają koniec tego festiwalu słonka i wspaniałej pogody, tak więc postanowiłem skrócić pobyt i po nartach w autko i do domku. Jeśli prognozy się utrzymają wrócę tu w poniedziałek. Zobaczymy... Tak czy inaczej, najeżdżony jestem jak bąk! Pozdr4all 🙂 ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 9 godzin temu, Lexi napisał: Widoki zacne... Kiedyś z @Victor wisieliśmy ze 40min.. pech chciał że w wąwozie.. 🙂 Portki Ci się trzęsły 😜chwilkę by spadał 😅 …to ten feralny poranek ze spadająca familią w Mayrhofen 🤦♂️przerażający dzień 😱 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 6 minut temu, Victor napisał: Portki Ci się trzęsły 😜chwilkę by spadał 😅 …to ten feralny poranek ze spadająca familią w Mayrhofen 🤦♂️przerażający dzień 😱 Wydało się 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu A ja dziś Kasina. Pierwsze narty od dwóch lat, ale z nowym sprzętem (pacemarker). Na szczęście nie przeszkadzał. 🙂 Ludzi mało, pogoda super, śnieg - tylko sztuczny. Luty, a śniegu niet. Panie, co to się dzieje! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu Cześć A co to za narty bo nazwa mi nieznana? A warun powiedziałbym zacny... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A co to za narty bo nazwa mi nieznana? A warun powiedziałbym zacny... Pozdro Pytasz poważnie..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 2 godziny temu, nikon255 napisał: Szczyrk i okolice. W poniedziałek planuje byc w okolicach Szczyrku, ktos bedzie na popoludniowych/wieczornych jazdach? Nie musi to byc konkretnie TMR 😅 @Mikoski moze Tobie pasuje? Ja będę od wtorku na stoku, ale rodzinnie z początkującą narciarką pod opieką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 7 minut temu, Mitek napisał: A co to za narty bo nazwa mi nieznana? Narty po staremu - Volkl SL, ale nowy sprzęt to stymulator serca. Niestety lub stety. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 13 minut temu, a_senior napisał: A ja dziś Kasina. Pierwsze narty od dwóch lat, ale z nowym sprzętem (pacemarker). Na szczęście nie przeszkadzał. 🙂 Ludzi mało, pogoda super, śnieg - tylko sztuczny. Luty, a śniegu niet. Panie, co to się dzieje! Ta przecinka pod krzesłem naśnieżona do samego dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Ja będę od wtorku na stoku, ale rodzinnie z początkującą narciarką pod opieką. Dzieki za odzew 🙂U mnie niestety tylko opcja okazjonalna na poniedzialek wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Ta przecinka pod krzesłem naśnieżona do samego dołu? Nie, brakuje kawałka. Trzeba sie włączyć w główna trasę. Ale ogólnie trasy przygotowane dobrze, choć jazda po sztucznym śniegu jest... hmmm, taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu 21 minut temu, Dany de Vino napisał: Pytasz poważnie..? Cześć Całkiem poważnie. Pacemaker kojarzy mi się jedynie z jakimś rewolwerem ale nie sądzę, żeby tak rozsądny i pokojowo nastawiony człowiek jak Andrzej chwalił się jazdą z giwerą. Mówił o sprzęcie musi narty albo coś do nich ale nie wiem co. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi