lubeckim Napisano Poniedziałek o 17:04 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:04 Spoko, spoko. Ja w styczniu też jadę do Włoch 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 17:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:13 28 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Jest dobrze, rodzice już po niego jadą, będą moment. Ale jest bardzo dobrze. Boli, ale do wytrzymania, chłopaki przeleżeli cały dzień w łóżku oglądając filmy. Stres i zmęczenie puściło. Nówki sztuki. My z Żoną odreagowaliśmy i pojechaliśmy na narty. Niech se radzą, zimny chów. Poradzili sobie wyśmienicie, zjedli wszystko co im zostawiliśmy ze śniadania, bez wybrzydzania. Narciarsko jak zwykle u nas słabo, ale wiesz, biednemu zawsze wiatr w oczy😉. Jakoś zmęczyliśmy tą niedorzecznie piękną pogodę i fantastyczny śnieg. pozdro Cześć A co wszyscy mają połamane obojczyki, że leżeli?? Jeżeli to tylko pęknięcie, bez przemieszczenia to się raz dwa zagoi. Usztywnienie jakieś dali, tak z ciekawości pytam? Marek uważajcie tam na siebie bo we Włoszech częste są kontuzje wyłączające z działania na dłużej - oparzenia słoneczne. 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 17:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:38 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć A co wszyscy mają połamane obojczyki, że leżeli?? Jeżeli to tylko pęknięcie, bez przemieszczenia to się raz dwa zagoi. Usztywnienie jakieś dali, tak z ciekawości pytam? Marek uważajcie tam na siebie bo we Włoszech częste są kontuzje wyłączające z działania na dłużej - oparzenia słoneczne. 😉 Pozdro Ma gorset, czy coś w tym stylu, ale 15-latka nie zostawię samego w hotelu. Razem nawywijali, to razem zostali. Ale po tej przygodzie to obaj potrzebowali odpoczynku. Jestem dumny z syna, bo mimo 16 lat potrafi poczuć się do obowiązku i zaopiekować się kolegą. Dzisiaj pod hotelem wysiada rodzina i śpik w wieku syna rzuca do ojca - zabierz mi buty, bo mi się nie chce już wracać. Miał z 10m do samochodu. No kurwa, bym mu zabrał, aż by go posrało. Mój syn nigdy by tak nie powiedział. Nawet chyba przez myśl by mu nie przeszło. Może zimny chów, ale będą z niego ludzie. pozdro Ps. Smarujemy się kremami 50+, zgodnie z wiekiem😉. Dzisiaj lampa niesamowita. Cud miód paluszki lizać. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Poniedziałek o 18:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:09 23 godziny temu, Marcos73 napisał: Tak VdSole. Mikoskiemu zajumałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:30 19 minut temu, Chertan napisał: Mikoskiemu zajumałeś? Kupiłem se z wyprzedaży😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Poniedziałek o 18:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:43 (edytowane) 16 minut temu, Marcos73 napisał: Kupiłem se z wyprzedaży😀. pozdro Przecie to ja je kupiłem 😁 Edytowane Poniedziałek o 18:47 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 12 godzin temu, Mikoski napisał: Przecie to ja je kupiłem 😁 No tak. Powinno być: Ja se Damian kupił mię. Tak po polskiemu. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dzień Dobry 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Bimbobry😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu A na Jaworzynie po nocy wygląda tak, ale do ominięcia. Dziś warunki najlepsze z ostatnich 4 dni, bo widoczność dobra. Niestety znowu zaczęło ☔️. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu W niedzielę i poniedziałek bardzo fajne warunki na Chopoku. Jazda na początku dnia czerwoną do Zahradki miodzio. W poniedziałek m.in. wjechaliśmy dwa razy starym krzesłem B4 na Lukova. Zjazdy czerwoną 1 przy małym obłożeniu no cudowne. Równo, lekko miękko i pusto. Można było pojechać! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu I to już jest koniec, nie ma już nic. Trzeba wracać niestety do roboty 🥲. Wyjątkowo udany narciarsko dzień ⛷️. A to za sprawą dobrej widoczności, chociaż od czasu do czasu deszcz 🌧️ padał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Marcos73 napisał: No tak. Powinno być: Ja se Damian kupił mię. Tak po polskiemu. pozdro Trochę zagmatwane ale Marek znalazł w internetach nartę w Katowicach i poprosił mnie czy mógłbym zobaczyć jak wygląda i pełne zaufanie z Jego strony do mojej oceny,jak będzie dobra to Mi ją kup 😁 Narty były dwa razy po 7 dni na śniegu, nie były nawet ostrzone stan idealny. Trzeba było się spieszyć bo byli inni chętni. Miałem tylko 15 minut samochodem i brałem zara 🤪 stan idealny. Bedzie Pan zadowolony 👍 Edytowane 13 godzin temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 godzin temu, Marcos73 napisał: No tak. Powinno być: Ja se Damian kupił mię. Tak po polskiemu. pozdro Kiedyś Robercik strzelił gola Milikiem - może w tą stronę pokombinuj .. "kupiłem Damianem".. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cze Dzisiaj zajebioza, ostatni ze stoku po ćmoku zjeżdżaliśmy. Ekipa 14 dorosłych i 13 dziecków 6-16 lat. Kurwa opanować to to wyczyn, ale fajnie. Miało być 5 Langhi z synem a było bujanko ze znajomymi. Maksa wcięło na cały dzień. dobranoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, kordiankw napisał: A na Jaworzynie po nocy wygląda tak, ale do ominięcia. Dziś warunki najlepsze z ostatnich 4 dni, bo widoczność dobra. Niestety znowu zaczęło ☔️. Warunki stają się coraz lepsze. Ja wcale nie żartuję... Osobiście nie znoszę białych płaszczyzn a jak coś się dzieje, jak trzeba szukać śniegu to... ludzi nie ma i fajnie jest. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Mitek napisał: Warunki stają się coraz lepsze. Ja wcale nie żartuję... Osobiście nie znoszę białych płaszczyzn a jak coś się dzieje, jak trzeba szukać śniegu to... ludzi nie ma i fajnie jest. Pozdro Wczoraj i dziś jeśli chodzi o ilość narciarzy, była rewelacja. Wjazd bezpośrednio pod kanapę. Niestety już w domu. Zobaczymy jak będzie na święta, bo w zależności od pogodynki, to inna prognoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kordiankw napisał: Wczoraj i dziś jeśli chodzi o ilość narciarzy, była rewelacja. Wjazd bezpośrednio pod kanapę. Niestety już w domu. Zobaczymy jak będzie na święta, bo w zależności od pogodynki, to inna prognoza. Cześć Witoldzie to jak się wsiada na kanapę to ja wiem i to nie jest dla mnie problem, mogę chwilę postać a na dużą kolejkę mam swoje sposoby. Ma być pusto NA TRASACH - reszta nie ma znaczenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Witoldzie to jak się wsiada na kanapę to ja wiem i to nie jest dla mnie problem, mogę chwilę postać a na dużą kolejkę mam swoje sposoby. Ma być pusto NA TRASACH - reszta nie ma znaczenia. Pozdro No skoro nie było kolejek do kanapy, to rozumie się samo przez się, że stok również był pusty 😀. Były przeloty, że w czasie zjazdu na Fis byliśmy z Mirkiem sami 😁. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: No skoro nie było kolejek do kanapy, to rozumie się samo przez się, że stok również był pusty 😀. Były przeloty, że w czasie zjazdu na Fis byliśmy z Mirkiem sami 😁. Cześć To akurat nie jest jednoznaczne a właściwie a naszych warunkach, samo słowo kanapa już nieco od stoku odstrasza - dlaczego, tłumaczyć nie muszę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, kordiankw napisał: No skoro nie było kolejek do kanapy, to rozumie się samo przez się, że stok również był pusty 😀. Były przeloty, że w czasie zjazdu na Fis byliśmy z Mirkiem sami 😁. a ta nowa kolejka z Dolin już działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, Jan napisał: a ta nowa kolejka z Dolin już działa ? Dziś ją uruchomili, pewnie jakieś testy, ale jeszcze nie wozi narciarzy. Trasa od Grzebienia do Dolin też zamknięta. Natomiast łącznik od Jaworzyny do dolnej stacji dziś wyratrakowali, ale po nocnych opadach deszczu więcej tam błota niż śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi