widzewiak_z_gor Napisano Niedziela o 12:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:10 (edytowane) Piękny klimacik @Jan Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 Serdecznie pozdrawiam. Edytowane Niedziela o 12:12 przez widzewiak_z_gor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 12:16 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:16 4 minuty temu, widzewiak_z_gor napisał: Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 No niestety mogę tylko pozazdrościć takich warunków...zostaje lokalny grajdołek ..niezbyt bogaty narazie 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 12:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:19 8 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Piękny klimacik @Jan Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 Serdecznie pozdrawiam. Klimacil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 12:25 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Niedziela o 12:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:35 9 minut temu, Jan napisał: Już przy browarze siedzisz, że masz czas na wysyłanie zdjęć 😁Udanego wyjazdu👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 12:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:45 7 minut temu, Edwin napisał: Już przy browarze siedzisz, że masz czas na wysyłanie zdjęć 😁Udanego wyjazdu👍 Przy takich warunkach szkoda czasu na browary 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 13:23 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:23 @Jan piekny warun 🥳 tu widzialność kiepska ale jazda w puchu odsypach garbach rewelacyjna . Dzień bez napinki 😉 Pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 15:01 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:01 1 godzinę temu, Victor napisał: @Jan piekny warun 🥳 tu widzialność kiepska ale jazda w puchu mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Niedziela o 15:07 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:07 4 minuty temu, Jan napisał: mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach Na tej narcie to sama radość w tych warunkach, francuska narta na Francuskie stoki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 15:22 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:22 12 minut temu, Jan napisał: mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach Moze byc bo rok temu w dużym opadzie w L2A problemów z kontrastem podłoża aż tak nie miałem zresztą w Tignes również i jazdą na czujkę/ślepo nie było a dziś to kiepsko naprawdę kiepsko pod tym względem było . przed 15ta na jedynce tak było i nie wiesz totalnie czy jest garb czy go nie ma 🤷♂️ już tu przyjemności nie było aczkolwiek da się . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 10:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:11 Bawimy się dalej ⛷️ Warun bajkowy tylko kontrast bardzo kiepski dlatego od rana katujemy jedna trasę 1/1a. Może coś popołudniem się bardziej rozjaśni-oby 🥳 a jak nie ta na dziś w zupełności wystarczy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 10:36 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:36 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 10:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:58 16 minut temu, Jan napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 11:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:30 28 minut temu, Victor napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 15:47 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:47 4 godziny temu, Victor napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . Dobry warun,ale dla początkujących,stromizny nie widać i strach nie paraliżuje 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 17:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:25 1 godzinę temu, Edwin napisał: Dobry warun,ale dla początkujących,stromizny nie widać i strach nie paraliżuje 😁 Coś w tym jest powiem Ci szczerze bo jak słonko wyszło i ukazały się trasy to tak dziwnie część sparaliżowało nie wiedzieć czemu a w takich warunkach jakoś dziwnie kręcili te skręty 🤔 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 18:52 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:52 Godzinę temu, Victor napisał: ziwnie kręcili te skręty Zależy jaki towar kręcili.. może ich "puściło".. 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 07:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:27 W dniu 6.12.2024 o 18:22, kordiankw napisał: A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 07:31 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:31 3 minuty temu, kordiankw napisał: Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 10:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 10:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Wtorek o 10:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:29 3 godziny temu, kordiankw napisał: Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. Tmr robi wszystko by zniechecic mnie do Szczyrku. Chyba w koncu odniosą sukces.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 10:42 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:42 10 minut temu, mig napisał: Tmr robi wszystko by zniechecic mnie do Szczyrku. Chyba w koncu odniosą sukces.... Miałem nadzieję, że COS ruszy w najbliższy weekend, mam do dolnej stacji 400 m spacerkiem z górki 😁, a tu kicha 🥲. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 11:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 11:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:21 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi