kordiankw Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 23 minuty temu, moruniek napisał: Tak, od 01 do 15 lutego. A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 3 minuty temu, kordiankw napisał: A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2 minuty temu, Edwin napisał: Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 3 minuty temu, Lexi napisał: Na rowerze? To taka lipa u Was ze śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 1 minutę temu, Edwin napisał: To taka lipa u Was ze śniegiem? Noo..dupy nie urywa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia (edytowane) 57 minut temu, Lexi napisał: Noo..dupy nie urywa.. Pojeździłeś dzisiaj? Destrojery były brane pod uwagę po ostatnim afroncie z ich strony? pozdro Edytowane 6 Grudnia przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia Godzinę temu, Edwin napisał: Nie chwal się, bo pół forum spragnionych jazdy się zwali😄 Nie zwali, bo to propozycja dla Krzysztofa. A większość i tak wiesza tu psy na Szczyrku, to po co mieliby tu przyjeżdżać 😂? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 30 minut temu, Marcos73 napisał: Pojeździłeś dzisiaj? Destrojery były brane pod uwagę po ostatnim afroncie z ich strony? pozdro Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia 13 minut temu, Lexi napisał: Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. To poodgladaleś trochę, kiedy robisz papiery na instruktora😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia (edytowane) 10 minut temu, Edwin napisał: To poodgladaleś trochę, kiedy robisz papiery na instruktora😄 Hahaha.. w zamierzchłych czasach myślałem o tyczkach ale to było tylko raz jak zobaczyłem Gustavo Thoni i Fernándeza Ochoa na Nosalu - uczenie cudzych dzieci mówiąc delikatnie nigdy mnie nie pociągało nawet wtedy jak jeszcze potrafiłem jako tako poruszać się po stoku. 🙂 Edytowane 6 Grudnia przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Piątek o 19:55 Udostępnij Napisano Piątek o 19:55 5 minut temu, Lexi napisał: Hahaha.. w zamierzchłych czasach myślałem o tyczkach ale to było tylko raz jak zobaczyłem Gustavo Thoni i Fernándeza Ochoa na Nosalu - uczenie cudzych dzieci mówiąc delikatnie nigdy mnie nie pociągało nawet wtedy jak jeszcze potrafiłem jako tako poruszać się po stoku. 🙂 Do nauki dzieci mało kto się nadaję,ja bynajmniej nie i nigdy o tym nie myślałem, ale poprawiać jazdę trochę gorzej jeżdżącym sprawia mi przyjemność, że mogę pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 20:49 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 20:49 4 godziny temu, moruniek napisał: Bania otwiera swój stok narciarski. Na tę informację czekali wszyscy Od soboty 7 grudnia rusza Ośrodek Narciarski Bania SKI Otwarte zostaną kolej krzesełkowa nr 5 i wyciąg orczykowy. Wszystkich kochających narty, snowboard i śnieg zapraszamy: w sobotę i niedzielę 9:00 - 18:00 poniedziałek - czwartek - 9:00 - 16:00 Już w sobotę widzimy się w Białce Tatrzańskiej na stoku Bania SKI Białka otwiera się jak nasypie przynajmniej metr białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Piątek o 20:50 Udostępnij Napisano Piątek o 20:50 Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach,ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 07:05 Udostępnij Napisano Sobota o 07:05 10 godzin temu, Edwin napisał: Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach,ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. Czyli jesteś jednym z niewielu...brawo Ty 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 07:54 Udostępnij Napisano Sobota o 07:54 12 godzin temu, Lexi napisał: Dzisiaj treningowo ... unifikacje robili instruktory więc podglądałem i ćwiczyłem ile wlezie 🙂 Deestrojerów nawet nie zabrałem a szkoda bo warun był pod nie.. Mam nadzieję, że dyskretnie tam jeździłeś i nie narobiłeś im wstydu. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 08:14 Udostępnij Napisano Sobota o 08:14 17 minut temu, Marcos73 napisał: Mam nadzieję, że dyskretnie tam jeździłeś i nie narobiłeś im wstydu. pozdro Spoko .. starałem się być w ćwiczeniach na dokładnie średnim poziomie..a jak wychodziło wyżej to jechałem kawałek na krawędziach żeby zaniżyć .. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 10:11 Udostępnij Napisano Sobota o 10:11 3 godziny temu, Lexi napisał: Czyli jesteś jednym z niewielu...brawo Ty 👍 Ile razy mam powtarzać, że nie jestem instruktorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 11:17 Udostępnij Napisano Sobota o 11:17 Godzinę temu, Edwin napisał: Ile razy mam powtarzać, że nie jestem instruktorem... Nie rób mi tego.. za rok mistrzostwa w Cortina - kto mnie przygotuje 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 11:21 Udostępnij Napisano Sobota o 11:21 2 minuty temu, Lexi napisał: Nie rób mi tego.. za rok mistrzostwa w Cortina - kto mnie przygotuje 😞 To musisz poszukać trenera nie instruktora, ja tylko przeciętny narciarz jestem😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Sobota o 15:34 Udostępnij Napisano Sobota o 15:34 W Tyrolu bardzo cieniutko z białym przynajmniej w dolinach-zimy brak 😡 ..oby kaszy było pod dostatkiem i będzie elegancko 🥳 ⛷️ lecimy na metę czas odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Sobota o 16:12 Udostępnij Napisano Sobota o 16:12 19 godzin temu, Edwin napisał: Niestety, u nas jest taki stereotyp instruktora, który jest tylko od tego żeby pomóc w pierwszych krokach na nartach, ale żeby poprawić jazdę już w miarę dobrze jeżdżącym jest niewielu. Nie do końca. Do poprawienie jazdy tym średnio i dobrze jeżdżącym najlepiej służą staże alpejskie. Kilkudniowe z wieczornym omawianiem błędów poszczególnych stażystów, z gadką o narciarstwie i nie tylko i zapewne omawianiem filmików kręconych przez prowadzącego staż poszczególnym uczestnikom. A pewnie też nie o suchym pysku. 🙂 Nie byłem na żadnym, ale tak to wygląda na stażach prowadzonych przez "moich" Francuzów. Podejrzewam, że podobnie jest na stażach z filinatorem czy Tedeo ..., ale to musiałby potwierdzić któryś z uczestników. Gdybym miał te 25 lat mniej na karku pewnie bym się na taki staż wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Sobota o 18:55 Udostępnij Napisano Sobota o 18:55 Na 1400 coś zaczęło biało się robić 🥳 Wasze zdrowie 🥃 niech ten sezon ⛷️będzie biały,długi i bez kontuzji 🥳 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 21:16 Udostępnij Napisano Sobota o 21:16 2 godziny temu, Victor napisał: Na 1400 coś zaczęło biało się robić 🥳 Wasze zdrowie 🥃 niech ten sezon ⛷️będzie biały,długi i bez kontuzji 🥳 No to jutro pał der dej 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 11:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:38 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 11:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:57 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi