Jan Napisano Sobota o 12:12 Udostępnij Napisano Sobota o 12:12 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A Pani Shiffrin w Levi zamiata jak na razie. Pozdro a panna Bucik wyszła za mąż za Jogana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 12:51 Udostępnij Napisano Sobota o 12:51 2 godziny temu, kordiankw napisał: W Soelden też zamiotła po pierwszym przejeździe, a po drugim wylądowała na 5 miejscu 😔. Widziałeś.... Ale cieszy, że Liensberger chyba wraca po paru chudych latach do formy bo to sympatyczna zawodniczka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 12:53 Udostępnij Napisano Sobota o 12:53 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A Pani Shiffrin w Levi zamiata jak na razie. Pozdro A w drugim przejeździe na tej lodowej trasie, to była piękna jazda. Narty przyklejone. Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 13:17 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:17 24 minuty temu, Edwin napisał: A w drugim przejeździe na tej lodowej trasie, to była piękna jazda. Narty przyklejone. Miodzio. Moja szkoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 13:41 Udostępnij Napisano Sobota o 13:41 23 minuty temu, grimson napisał: Moja szkoła. Chyba w snach 😄😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 15:21 Udostępnij Napisano Sobota o 15:21 (edytowane) 2 godziny temu, Edwin napisał: A w drugim przejeździe na tej lodowej trasie, to była piękna jazda. Narty przyklejone. Miodzio. Cześć No to ja się trochę nie zgodzę. To jest dość niesympatyczny stok i na dodatek warunki - lód przy zerze - wiesz jak taka nawierzchnia jest niesympatyczna. Przejazd nie był czysty i nie był tak płynny ale - co mi się bardzo podobało - było widać, że walczy. Zupełnie co innego jak w Solden. Natomiast taktycznie to był majstersztyk. Pozdro Edytowane Sobota o 15:22 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 15:29 Udostępnij Napisano Sobota o 15:29 (edytowane) 9 minut temu, Mitek napisał: Cześć No to ja się trochę nie zgodzę. To jest dość niesympatyczny stok i na dodatek warunki - lód przy zerze - wiesz jak taka nawierzchnia jest niesympatyczna. Przejazd nie był czysty i nie był tak płynny ale - co mi się bardzo podobało - było widać, że walczy. Zupełnie co innego jak w Solden. Natomiast taktycznie to był majstersztyk. Pozdro Na ściance,wiadomo walka,ale oglądnij jeszcze raz jak przejechała pierwszy odcinek trasy, to wzorcowe skręty. Jak to się mówi skręty z palucha.Pozdro Edytowane Sobota o 15:32 przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 17:04 Udostępnij Napisano Sobota o 17:04 1 godzinę temu, Edwin napisał: Na ściance,wiadomo walka,ale oglądnij jeszcze raz jak przejechała pierwszy odcinek trasy, to wzorcowe skręty. Jak to się mówi skręty z palucha.Pozdro Cześć Na płaskim Shiffrin zawsze jeździ tak samo i tak samo genialnie - tam wygrywa zawody i wiedząc o tym tak opracowuje taktykę przejazdu - to fakt. Wiesz mnie chodziło raczej o to, że nie był to przejazd doskonały w całości. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 23:30 Udostępnij Napisano Sobota o 23:30 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Na płaskim Shiffrin zawsze jeździ tak samo i tak samo genialnie - tam wygrywa zawody i wiedząc o tym tak opracowuje taktykę przejazdu - to fakt. Wiesz mnie chodziło raczej o to, że nie był to przejazd doskonały w całości. Pozdrowienia Życzyłbym każdemu tak niedoskonałych przejazdów 😉. p.s. Vonn wraca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 07:15 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 07:15 7 godzin temu, moruniek napisał: Życzyłbym każdemu tak niedoskonałych przejazdów 😉. p.s. Vonn wraca. Vonn będzie startować tylko w DH i SG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 07:52 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:52 8 godzin temu, moruniek napisał: Życzyłbym każdemu tak niedoskonałych przejazdów 😉. p.s. Vonn wraca. Cześć Nie sądzę, żeby to był pełny powrót jeżeli w ogóle. Raczej jakiś jednorazowy projekt. Nie sądzę by Vonn była w stanie uciągnąć psychicznie jazdę na 100%. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 08:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:18 Trzeba przyznać, że Ryding jeździ przepięknie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano Niedziela o 15:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:35 W dniu 14.11.2024 o 10:54, Lexi napisał: Mam podobne plany ale myślę że będą to wypady 2dniowe na Słowacje - nie tylko Chopok.. Skąd będziesz jeździł? Ja będę raczej unikał weekend'ów (tłok na wciągach i na trasach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 15:50 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:50 5 minut temu, Dany de Vino napisał: Skąd będziesz jeździł? Ja będę raczej unikał weekend'ów (tłok na wciągach i na trasach). Ja też wole w tygodniu ..chyba że mnie "młodzież zbałamuci" (przeważnie @Marcos73)... przeważnie jadę spod Wadowic więc przez Suchą i dalej Zubrzyca.. Chyżne ..czasem ze Skawiny (lub przez Skawinę) i wtedy wbijam w Zakopiankę w Libertowie albo Głogoczowie- zależy gdzie jadę. A Ty skąd ruszasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 15:54 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:54 2 minuty temu, Lexi napisał: Ja też wole w tygodniu ..chyba że mnie "młodzież zbałamuci" (przeważnie @Marcos73)... przeważnie jadę spod Wadowic więc przez Suchą i dalej Zubrzyca.. Chyżne ..czasem ze Skawiny (lub przez Skawinę) i wtedy wbijam w Zakopiankę w Libertowie albo Głogoczowie- zależy gdzie jadę. A Ty skąd ruszasz? W tym sezonie musimy powtórzyć Rohace, bo to był najlepszy dzień ever. pozdro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 15:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:56 Teraz, Marcos73 napisał: W tym sezonie musimy powtórzyć Rohace, bo to był najlepszy dzień ever. pozdro Koniecznie... najlepiej jeszcze w pełnym sezonie .......(i na wiosnę też 😉 ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano Niedziela o 16:07 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:07 15 minut temu, Lexi napisał: Ja też wole w tygodniu ..chyba że mnie "młodzież zbałamuci" (przeważnie @Marcos73)... przeważnie jadę spod Wadowic więc przez Suchą i dalej Zubrzyca.. Chyżne ..czasem ze Skawiny (lub przez Skawinę) i wtedy wbijam w Zakopiankę w Libertowie albo Głogoczowie- zależy gdzie jadę. A Ty skąd ruszasz? Z Krakówka, ale startuję ze Skawiny 🙂 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 16:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:10 1 minutę temu, Dany de Vino napisał: Z Krakówka, ale startuję ze Skawiny 🙂 . Super...może uda się kiedyś zgadać w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano Niedziela o 16:43 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:43 Pierwszy wyjazd planuję na 9.12 (o 8.oo pod wyciągiem) do 13.12 (poniedziałek - piątek). Oczywiście pogoda może te plany skorygować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 16:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:49 4 minuty temu, Dany de Vino napisał: Pierwszy wyjazd planuję na 9.12 (o 8.oo pod wyciągiem) do 13.12 (poniedziałek - piątek). Oczywiście pogoda może te plany skorygować. Pozdrawiam W tym terminie myślałem o Moltku... ale Chopok bliżej - zobaczymy jak pogoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 20:43 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:43 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 20:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:45 No delikatnie rzecz ujmując nie był to powrót z tarczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Niedziela o 20:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:49 1 minutę temu, Mitek napisał: No delikatnie rzecz ujmując nie był to powrót z tarczą... Jazda jest mega tak czy siak 😀 szybko napisałeś bo wkleiłem (chciałem przenieść 🫣) w materiały szkoleniowe 😉 co też uczyniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 20:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:51 5 minut temu, Mitek napisał: No delikatnie rzecz ujmując nie był to powrót z tarczą... Cześć Może to chodzi o kwestie promocyjne, nie tylko o wyniki sportowe? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 20:53 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:53 A o cóż innego... to odważna decyzja ale że się nie boi, że zniszczy wizerunek? Poczekamy zobaczymy w każdym razie jest dość wolny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi