tomkly Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Rettenbach 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, tomkly napisał: Pitztal Który to dzionek był waszego wyjazdu ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉 Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Victor napisał: Który to dzionek był waszego wyjazdu ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉 Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 W sobotę tam byliśmy. Filmu nie mam, zajęty byłem walką o życie a nie nagrywaniem. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi