Victor Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Obiecane @Marcos73 myślisz że samotny ojciec z dziećmi czy samotna matka taki dostanie ? @Jan chyba w piecach pala tymi miliardami bo ja tam nic nie dostałem a co więcej każdego roku coraz więcej mi zabierają . A w de u ciebie ostatnio też bywam w regionie to mogli by coś z takimi drogami zrobić bo dzis w 2024 już nie przystoi zamiast rozdawać i zapraszać kolejne rzesze mądrych silnych sprawnych i nic chcących 🫣 choc kebsa w duisburgu robią rewelacyjnego muszę szczerze przyznać w BE takiego nie dostanie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 20 godzin temu, Victor napisał: Mareczku, blanta jarałeś popijając rudawkę 🫣 pisze Ci młodszy-dziś nie ma Polska Niemcy czy Belgia jest niewolnicza Europa z jej regulacjami pięknie brzmiącymi demokratycznymi frazesami gdzie każdy ma prawo głosu a odbiór jest z tv czy radia . To że ty jesteś pracodawcą a ja twój pracownik to tak samo jesteśmy dymani i trzeba się z tym pogodzić lub nie, kto woli, bo jesteśmy jednostką w systemie. Nie ma znaczenia czy ty możesz pięć razy na narty pojechać a ja raz totalnie to nic nie zmienia . Jesteśmy tak samo okradani. Dziś już późno ale jutro na spacerze z pieskim zrobię ci fotę domów które wybudowali dla inteligencji z daleka której się nie chce robić a rękę wyciągają perfekcyjnie,mi-tobie się to nie należy- kto to sponsoruje lub kto za to zapłacił odpowiedz sobie sam . Jutro foto wstawię , pozdro Pawełku, zawsze tak było, jest i będzie. Ważne co Ci ktoś daje w zamian. Sam biłeś peany, jak dobrze to "wyciąganie" kasy w BE funkcjonuje. Dostajesz dużo profitów z tego tytuł i z tego korzystasz. Dobrze wiesz, że podatki idą na wiele rzeczy, aby państwo mogło funkcjonować. Ważne, aby z tego korzystali Ci, co się do tego dokładają. W PL niestety garstka jebie na cała masę. Chyba nie jest tak źle, skoro pracujesz tylko 2 dni w tygodniu i jesteś w stanie rodzinę utrzymać. Jaka niewolnicza praca? Nie bardzo rozumiem. Chcesz mieć więcej, musisz pracować więcej. Ciężko lekko żyć. Domy dla inteligencji cię w oczy kolą? A zarobki półgłówków biegających po boisku już nie? Uważasz że Be nie potrzebuje wykształconych specjalistów? Przecież to normalne w każdym rozwiniętym kraju. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Victor napisał: Obiecane @Marcos73 myślisz że samotny ojciec z dziećmi czy samotna matka taki dostanie ? @Jan chyba w piecach pala tymi miliardami bo ja tam nic nie dostałem a co więcej każdego roku coraz więcej mi zabierają . A w de u ciebie ostatnio też bywam w regionie to mogli by coś z takimi drogami zrobić bo dzis w 2024 już nie przystoi zamiast rozdawać i zapraszać kolejne rzesze mądrych silnych sprawnych i nic chcących 🫣 choc kebsa w duisburgu robią rewelacyjnego muszę szczerze przyznać w BE takiego nie dostanie Kupując kebaba osiedlasz Araba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Pawełku, zawsze tak było, jest i będzie. Ważne co Ci ktoś daje w zamian. Sam biłeś peany, jak dobrze to "wyciąganie" kasy w BE funkcjonuje. Dostajesz dużo profitów z tego tytuł i z tego korzystasz. Dobrze wiesz, że podatki idą na wiele rzeczy, aby państwo mogło funkcjonować. Ważne, aby z tego korzystali Ci, co się do tego dokładają. W PL niestety garstka jebie na cała masę. Chyba nie jest tak źle, skoro pracujesz tylko 2 dni w tygodniu i jesteś w stanie rodzinę utrzymać. Jaka niewolnicza praca? Nie bardzo rozumiem. Chcesz mieć więcej, musisz pracować więcej. Ciężko lekko żyć. Domy dla inteligencji cię w oczy kolą? A zarobki półgłówków biegających po boisku już nie? Uważasz że Be nie potrzebuje wykształconych specjalistów? Przecież to normalne w każdym rozwiniętym kraju. pozdro Marek nie poniżaj się to nie Twój poziom dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi