Marcos73 Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 (edytowane) 37 minut temu, Victor napisał: na każdej stromiźnie bo np wczoraj duży nacisk to jazda w mocnym wychyleniu Paweł, niby tak, ale trzeba na tej stromiźnie stanąć i się wychylić. Na płaskim jest trochę inaczej. Ale na pewno to daje duuuużo więcej niż kombinacje sprzętowe i filmiki z YT. Najważniejsze, że już jesteś rozjeżdżony, wyjazd do Tadeo będzie dużo bardziej efektywny, nie będziesz tracił czasu na powrót pamięci mięśniowej. pozdro Edytowane 16 Października 2024 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 2 godziny temu, Victor napisał: . Najpierw mocne podstawy później można robić coś ekstra dodatkowo. O to właśnie chodzi …. Najpierw żeby sobie poradzić a docelowo żeby dobrze technicznie zjechać z tej samej góry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 15 godzin temu, Mikoski napisał: Też przejedziesz jeszcze Narkosa i Pitra zbałamucę i zrobimy demo team 😜 a poważnie to jak w Szczyrku jest śnieg to nie ma lepszego ośrodka w Polsce, mój ulubieny 🤪 Ja to se mogę w teamie z Konstancją…ostatnio jak za wami podążałem to mi się smar na ślizgach spalił…. 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 (edytowane) U nas też są podobne stoki, ale na świeżym powietrzu. Niestety realia okazały się okrutne. 😀 https://www.facebook.com/StokMcPodl/?locale=pl_PL Edytowane 16 Października 2024 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 46 minut temu, tomkly napisał: U nas też są podobne stoki, ale na świeżym powietrzu. Niestety realia okazały się okrutne. 😀 https://www.facebook.com/StokMcPodl/?locale=pl_PL Francuzi mają jeszcze gorzej. Zamykają L'Alpe du Grand Serre, średniej wielkości ośrodek. 1300-2200 m. 50 km tras. https://www.narty.pl/tresc-artykulu/francja-osrodki-przegrywaja-walke-ze-zmianami-klimatycznymi I nieuchronnie będą kolejne zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 1 godzinę temu, tomkly napisał: U nas też są podobne stoki, ale na świeżym powietrzu. Niestety realia okazały się okrutne. 😀 https://www.facebook.com/StokMcPodl/?locale=pl_PL Jak czytam miejski ośrodek sportu i rekreacji to jakoś mnie to nie dziwi , norma 🇵🇱 a szkoda kasy podatników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 7 minut temu, Victor napisał: Jak czytam miejski ośrodek sportu i rekreacji to jakoś mnie to nie dziwi , norma 🇵🇱 a szkoda kasy podatników . A mnie dziwi twoja opinia. Znasz wszystkie? Ja korzystam u siebie z basenu i lodowiska i bardzo sobie chwalę. A spektrum działalności mają o wiele szerszą. Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mińsku Mazowieckim spółka z ograniczoną odpowiedzialnością | Sport, rekreacja, turystyka (mosir.org.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Godzinę temu, a_senior napisał: Francuzi mają jeszcze gorzej. ale za to inwestują w topowych i wyżej położonych destynacjach https://www.skiresort.info/ski-lifts/new-ski-lifts/france/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 2 godziny temu, tomkly napisał: stety realia okazały się okrutne no cóż było 8 lat tłustych to teraz będzie 8 lat chudych do następnej dobrej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 9 minut temu, Jan napisał: no cóż było 8 lat tłustych to teraz będzie 8 lat chudych do następnej dobrej zmiany Chyba dla złodziei przy korycie. Szkoda, że nie byłeś taki tolerancyjny dla politycznyvch wstawek na swoim forum, tylko z predkością światła przenosiłes takie wątki do mało odwiedzanych wątków w hyde parku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 22 minuty temu, kordiankw napisał: A mnie dziwi twoja opinia. Znasz wszystkie? Ja korzystam u siebie z basenu i lodowiska i bardzo sobie chwalę. A spektrum działalności mają o wiele szerszą. Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mińsku Mazowieckim spółka z ograniczoną odpowiedzialnością | Sport, rekreacja, turystyka (mosir.org.pl) Opiekunka moich wnuków w Warszawie, skądinąd bardzo pozytywna młoda dziewczyna, codziennie dojeżdża do W-wy właśnie z Mińska, gdzie mieszka. Niby 40 km, ale 30 min jazdy o ile wyjedzie odpowiednio wcześnie. I bardzo sobie Mińsk chwali jako miejsce do życia. Ty tam gdzieś w pobliżu mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 26 minut temu, kordiankw napisał: A mnie dziwi twoja opinia. Znasz wszystkie? Ja korzystam u siebie z basenu i lodowiska i bardzo sobie chwalę. A spektrum działalności mają o wiele szerszą. Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mińsku Mazowieckim spółka z ograniczoną odpowiedzialnością | Sport, rekreacja, turystyka (mosir.org.pl) Wiesz,dlugo mnie tam nie było ale kojarzy mi się z ogólną patologią z czasów kiedy mieszkałem . Jak widać są miejsca gdzie nic się nie zmieniło więc mam prawo napisać to co napisałem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 2 minuty temu, a_senior napisał: Opiekunka moich wnuków w Warszawie, skądinąd bardzo pozytywna młoda dziewczyna, codziennie dojeżdża do W-wy właśnie z Mińska, gdzie mieszka. Niby 40 km, ale 30 min jazdy o ile wyjedzie odpowiednio wcześnie. I bardzo sobie Mińsk chwali jako miejsce do życia. Ty tam gdzieś w pobliżu mieszkasz? Pomiędzy Mińskiem a Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 1 minutę temu, Victor napisał: Wiesz,dlugo mnie tam nie było ale kojarzy mi się z ogólną patologią z czasów kiedy mieszkałem . Jak widać są miejsca gdzie nic się nie zmieniło więc mam prawo napisać to co napisałem. . Nikt ci nie odbiera do tego prawa, ale z twojej opinii można wysnuć wniosek, że wszystkie MOSiRy to patologia, a tak nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Teraz, kordiankw napisał: Nikt ci nie odbiera do tego prawa, ale z twojej opinii można wysnuć wniosek, że wszystkie MOSiRy to patologia, a tak nie jest. Zawsze są wyjątki od reguły,życie 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 8 minut temu, kordiankw napisał: Chyba dla złodziei przy korycie. Szkoda, że nie byłeś taki tolerancyjny dla politycznyvch wstawek na swoim forum, tylko z predkością światła przenosiłes takie wątki do mało odwiedzanych wątków w hyde parku. Zawsze mógł kasować. 🙂 Nie broniąc Jana, bo jak wiesz mamy, tzn. Ty i ja, zbliżone, by nie powiedzieć te same poglądy polityczne, pamiętaj, że on żyje w innym kraju. Sam pamiętam, że mieszkając we Francji nie do końca rozumiałem co się w Polsce dzieje, a im dłużej żyłem poza krajem, tym mniej. Do tego mimo wszystko nie sądzę, by polityka była dobrym tematen do rozmów na forum. Zresztą gdziekolwiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Teraz, Victor napisał: Zawsze są wyjątki od reguły,życie 🤷♂️ Dlatego nie należy uogólniać. I żeby była jasność, nie pracuje w żadnym z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 27 minut temu, Jan napisał: no cóż było 8 lat tłustych to teraz będzie 8 lat chudych do następnej dobrej zmiany Pierdolisz jak zawsze i będę się powtarzał że kibic z dala się nie wpierdala. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 (edytowane) 8 minut temu, kordiankw napisał: Dlatego nie należy uogólniać. I żeby była jasność, nie pracuje w żadnym z nich. Ale przecież ja tego nie neguje ale idź z wnukiem zapytaj żeby udostępnili Ci boisko bo masz ochotę tam pograć w gałe 😉 toż to miejski ogólny ośrodek rekreacji w wielu miejscach jest zamknięty to ta patologia a za twoją kasę . Mieszkam na wsi właśnie wybudowali kolejną obok starej nowa halę bo na jednej się wszyscy nie mieścili ale obie są dostępne i tak jest w każdej wiosce bo to nasza kasa z podatków a nie inwestora który qwa zamyka przed społeczeństwem a ma być dostępna bo taki jest cel inwestycji . Edytowane 16 Października 2024 przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 8 minut temu, kordiankw napisał: Nikt ci nie odbiera do tego prawa, ale z twojej opinii można wysnuć wniosek, że wszystkie MOSiRy to patologia, a tak nie jest. Zgadzam się z Tobą nie wszystkie MOSiRy to patologia . Mieszkam w takim miejscu mojego miasta że wszystkie obiekty mam dostępne w 5 minut, basem odkryty,kryty hala sportowa, zimą lodowisko ,korty boiska do siatkówki i wszystko prężnie działa ciągle jakieś imprezy dla wszystkich dobre zarządzanie jest najważniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 4 minuty temu, Victor napisał: Ale przecież ja tego nie neguje ale idź z wnukiem zapytaj żeby udostępnili Ci boisko bo masz ochotę tam pograć w gałe 😉 toż to miejski ogólny ośrodek rekreacji w wielu miejscach jest zamknięty to ta patologia a za twoją kasę . Mieszkam na wsi właśnie wybudowali kolejną obok starej nowa halę bo na jednej się wszyscy nie mieścili ale obie są dostępne i tak jest w każdej wiosce bo to nasza kasa z podatków a nie inwestora który qwa zamyka przed społeczeństwem a ma być dostępna bo taki jest cel inwestycji . Nie wiem jak jest w twojej wiosce, ale u mnie działa prężnie kilka sekcji od piłki nożnej zaczynając, poprzez siatkówkę, a na sportach walki kończąc. Dzieci, ale również dorośli jeśli mają ochotę się poruszać, to obiekty nie są u nas problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 (edytowane) 8 minut temu, kordiankw napisał: Nie wiem jak jest w twojej wiosce, ale u mnie działa prężnie kilka sekcji od piłki nożnej zaczynając, poprzez siatkówkę, a na sportach walki kończąc. Dzieci, ale również dorośli jeśli mają ochotę się poruszać, to obiekty nie są u nas problemem. A ile za nie płacisz bo ja mam je za przysłowiowy 1€ a ty za ile ? Jak chce korzystać z obiektu innej gminy to już płacę wejściówkę . Taka różnica . W PL jadę do rodziców to boiska pozamykane bo kluby korzystają choć obiekt MOSiR-u a jak wejdę to za chwilę straż miejska i problemy . Na basen wejście to chore wejściówki(oczywiście mnie stać ). Ale zwyklego śmiertelnika z miejsca zamieszkania który by chciał częściej korzystać to już nie bardzo . MOSiR za twoją kasę z podatków ma być dostępny dla Ciebie i twojej rodziny za przysłowiowe 1 zł a jest? Edytowane 16 Października 2024 przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 (edytowane) 24 minuty temu, Victor napisał: A ile za nie płacisz bo ja mam je za przysłowiowy 1€ a ty za ile ? Jak chce korzystać z obiektu innej gminy to już płacę wejściówkę . Taka różnica . W PL jadę do rodziców to boiska pozamykane bo kluby korzystają choć obiekt MOSiR-u a jak wejdę to za chwilę straż miejska i problemy . Na basen wejście to chore wejściówki(oczywiście mnie stać ). Ale zwyklego śmiertelnika z miejsca zamieszkania który by chciał częściej korzystać to już nie bardzo . MOSiR za twoją kasę z podatków ma być dostępny dla Ciebie i twojej rodziny za przysłowiowe 1 zł a jest? Jakas strasznie patologiczna okolica! Dobrze ze sie wyprowadziles stamtaď. Ps. Basen mam za 5 zl, tfu od tego roku za 6.. czyli 1.2€. Tys piknie. Edytowane 16 Października 2024 przez mig 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 48 minut temu, Mikoski napisał: Pierdolisz jak zawsze i będę się powtarzał że kibic z dala się nie wpierdala. najważniejsze że ZUS przelewa regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Października 2024 Udostępnij Napisano 16 Października 2024 7 minut temu, mig napisał: Jakas strasznie patologiczna okolica! Dobrze ze sie wyprowadziles stamtaď. Ps. Basen mam za 5 zl, tfu od tego roku za 6.. czyli 1.2€. Tys piknie. Słusznie podzielam twoją radość jednak nie wszyscy tak mają . Widzisz te różnice ? To kpina 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi