Robur82 Napisano Czwartek o 05:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:58 9 godzin temu, moruniek napisał: Rohace ? Nigdy tam nie byłem, mają długie krzesło? Z długich Tras 1 czy więcej czynna? Jadę z ekipą która nigdy tam nie była i jak ich namówię na coś nowego, a okaże się niewypał, będą zawiedzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Czwartek o 08:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:22 2 godziny temu, Robur82 napisał: Nigdy tam nie byłem, mają długie krzesło? Z długich Tras 1 czy więcej czynna? Jadę z ekipą która nigdy tam nie była i jak ich namówię na coś nowego, a okaże się niewypał, będą zawiedzeni OK 2 km, bardzo szybkie i przyjemne krzesło. Trasa ma kilka wariantów, ale czy wszystkie otwarte to nie wiem, chyba któryś z Marków był ostatnio. Nie będą zawiedzeni, jeżeli tylko warunki śniegowe będą OK. Blisko Małopolski to jedno z najlepszych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 09:38 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:38 (edytowane) 7 godzin temu, Robur82 napisał: Nigdy tam nie byłem 4 godziny temu, Chertan napisał: chyba któryś z Marków był ostatnio. "Bylimy oba cfaj tugeder"... .. szybkie grzane krzesło +2 orczyki, stara kanapa nie chodziła ostatnio -trasa niebiesko /czerwona. (przy czym nie ma objazdu czerwonych odcinków.. chyba że po czarnej...ciemnoczarnej 😉 ) ...widoki na Tatry Zachodne - zapierające dech 7 godzin temu, Robur82 napisał: okaże się niewypał, będą zawiedzeni Jeśli jako tako dają rade na nartach to wyjadą sie po pachy.. jeśli chcą więcej to Chopok - warun dobry na Chopoku ediit... teeraz doczytalem że to nie dla. Ciebie - zjazd ma tylko 1,6km a ty szukasz 2km... najbliżej Alpy Edytowane Czwartek o 13:02 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 11:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:52 5 godzin temu, Robur82 napisał: Nigdy tam nie byłem, mają długie krzesło? Z długich Tras 1 czy więcej czynna? Jadę z ekipą która nigdy tam nie była i jak ich namówię na coś nowego, a okaże się niewypał, będą zawiedzeni Cześć Roburku naucz ich jeździć i będą zadowoleni, zapewniam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano Czwartek o 21:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:27 Wiecie jak jest, chcesz czegoś nowego spróbować, a okaże się klops, będą póżniej niesnaski. Chopok wszyscy znaja, niekoniecznie kochają😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 03:23 Udostępnij Napisano Piątek o 03:23 5 godzin temu, Robur82 napisał: Wiecie jak jest, chcesz czegoś nowego spróbować, a okaże się klops, będą póżniej niesnaski. Chopok wszyscy znaja, niekoniecznie kochają😀 Dziś na Rohacach będą Marki™.. okazja żeby sobie z nimi zdjęcie zrobić albo uzyskać autograf..😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 06:09 Udostępnij Napisano Piątek o 06:09 Dzieńdoberek😀 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Piątek o 06:23 Udostępnij Napisano Piątek o 06:23 12 minut temu, Marcos73 napisał: Dzieńdoberek😀 Cześć Ty to wiesz jak kogoś z rana zdenerwować. ..a niech Wam się kręci w dobrą stronę... miłego pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 06:34 Udostępnij Napisano Piątek o 06:34 10 minut temu, brachol napisał: Cześć Ty to wiesz jak kogoś z rana zdenerwować. ..a niech Wam się kręci w dobrą stronę... miłego pozdro Mi już przeszło, kryzys miałam na początku tygodnia… czy to Ty jesteś w demo Marki Team w Białce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Piątek o 06:35 Udostępnij Napisano Piątek o 06:35 Teraz, .Beata. napisał: Mi już przeszło, kryzys miałam na początku tygodnia… czy to Ty jesteś w demo Marki Team w Białce? Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 07:20 Udostępnij Napisano Piątek o 07:20 44 minuty temu, brachol napisał: Niestety nie. I Twoje szczęście…. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano Piątek o 07:57 Udostępnij Napisano Piątek o 07:57 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Dzieńdoberek😀 Rozumiem, że to jest ośrodek Rohace? Możesz napisać jak warunki? Na mapie widzę 2 krzesła, oba działają? Jeżeli tak, jak z trasami zjazdowymi przy tych wyciągach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 08:00 Udostępnij Napisano Piątek o 08:00 (edytowane) 7 minut temu, Robur82 napisał: Rozumiem, że to jest ośrodek Rohace? Możesz napisać jak warunki? Na mapie widzę 2 krzesła, oba działają? Jeżeli tak, jak z trasami zjazdowymi przy tych wyciągach? Cześć Zdjęcie jest zrobione właśnie tam godzinę temu, czy coś mylę? To ośrodek w dolinie. Trasa jest właściwie jedna, ta druga to tak na upartego. Stok ma wystawę NW z czego praktycznie całość jest zalesiona. W nocy były minusy więc z rana będzie twardo ale za to chyba spadło troszeczkę śniegu więc nie będzie zgrzytu zębów. Stok zmięknie pewnie jeszcze przed południem ale nie na tyle aby zrobiła się kasza. Warunki do jazdy przez cały dzień będą znakomite. Pozdro Edytowane Piątek o 08:07 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 08:10 Udostępnij Napisano Piątek o 08:10 12 minut temu, Robur82 napisał: Rozumiem, że to jest ośrodek Rohace? Możesz napisać jak warunki? Na mapie widzę 2 krzesła, oba działają? Jeżeli tak, jak z trasami zjazdowymi przy tych wyciągach? Jest 20 osób, 2 krzesła??? W jednym nie ma komu dzień dobry powiedzieć. Warun petarda. Wszystkie trasy czynne. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 08:12 Udostępnij Napisano Piątek o 08:12 (edytowane) 11 minut temu, Mitek napisał: Cześć Zdjęcie jest zrobione właśnie tam godzinę temu, czy coś mylę? To ośrodek w dolinie. Trasa jest właściwie jedna, ta druga to tak na upartego. Stok ma wystawę NW z czego praktycznie całość jest zalesiona. W nocy były minusy więc z rana będzie twardo ale za to chyba spadło troszeczkę śniegu więc nie będzie zgrzytu zębów. Stok zmięknie pewnie jeszcze przed południem ale nie na tyle aby zrobiła się kasza. Warunki do jazdy przez cały dzień będą znakomite. Pozdro Na górze 0 na dole 6 na plusie. Maras nie wziął poprawki na moją jazdę samochodem i przyjechaliśmy o 8.00😀. Otwarli o 9.00. pozdro Edytowane Piątek o 08:13 przez Marcos73 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 08:38 Udostępnij Napisano Piątek o 08:38 Cześć Marek, ja nigdy tam nie byłem a przewidywania oparłem jedynie na Waszym zdjęciu. Ciekawe czy coś się nie będzie zgadzało. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset2 Napisano Piątek o 09:02 Udostępnij Napisano Piątek o 09:02 On 4/10/2025 at 6:31 AM, Mitek said: Cześć Już trzeba było wejść na ten Kościelec... 🙂 Piękne wiosenne warunki i chyba - pomimo tej 2 dość bezpiecznie wszędzie. Pozdrowienia serdeczne No trzeba, ale... byliśmy w zespole bardzo początkującym i celem był tylko łatwy zjazd, bez dodatkowego wchodzenia. Karb do pojezierza świetnie się do tego nadawał 🙂 Dziś ma znów dosypać a w weekend zapowiada się piękna pogoda więc Kaspro jest dobrą opcją. Lawinowo jednak powinno być gorzej. pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 09:05 Udostępnij Napisano Piątek o 09:05 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Marek, ja nigdy tam nie byłem a przewidywania oparłem jedynie na Waszym zdjęciu. Ciekawe czy coś się nie będzie zgadzało. Pozdro Zgadza się częściowo, stok się betonuje, nie mięknie. Taki gips?. Wszelkie nierówności twardną, a odsypy takie zbrylone. Słońca nie ma i dlatego. Ale widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 09:09 Udostępnij Napisano Piątek o 09:09 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Zgadza się częściowo, stok się betonuje, nie mięknie. Taki gips?. Wszelkie nierówności twardną, a odsypy takie zbrylone. Słońca nie ma i dlatego. Ale widać. Cześć O to niebezpieczny śnieg, bardzo chwytny się robi jak jest ubity. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano Piątek o 09:38 Udostępnij Napisano Piątek o 09:38 Jest ktoś na Chopoku? Może powiedzieć jak warunki? Ale najbardziej interesuje mnie, jak dostać się z południa na szczyt, na stronie internetowej Gondola A2 na szczyt Chopoka od strony południowej jest nieczynna, z tego wynika, że nie ma połączenia południa z północą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 10:26 Udostępnij Napisano Piątek o 10:26 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć O to niebezpieczny śnieg, bardzo chwytny się robi jak jest ubity. Pozdro Dokładnie tak, raz bym leżał. Nonszalancja się wkradła, a trzeba się pilnować. Na dole bardzo wolny śnieg. Dojazd do krzesła to walka. Ale generalnie jest super. Tłuczemy czarną na zmianę ze ścianką. pozdrów Ewcię od nas. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 11:24 Udostępnij Napisano Piątek o 11:24 (edytowane) Skończyło się pierdolenie, zaczęło się prawdziwe narciarstwo😀 Edytowane Piątek o 11:24 przez Marcos73 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 15:19 Udostępnij Napisano Piątek o 15:19 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Skończyło się pierdolenie, zaczęło się prawdziwe narciarstwo😀 Ale dużo brakuje do naszych jazd w Kappl i Ischgl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 15:30 Udostępnij Napisano Piątek o 15:30 6 minut temu, Chertan napisał: Ale dużo brakuje do naszych jazd w Kappl i Ischgl Brakowało, ale generalnie jak znasz stok, 18 kanap przed tobą nikt nie jechał, to w mleku można jechać bez strachu. Tak też było, nawet było jeszcze raz i koniec 🙂. Nogi bolą. A tylko 4 h jeździliśmy, no może z godzinkę dłużej. Super Warun nam się trafił wbrew pozorom. Maras @Lexi thx. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 16:07 Udostępnij Napisano Piątek o 16:07 37 minut temu, Chertan napisał: Ale dużo brakuje do naszych jazd w Kappl i Ischgl No Piotruś powiem Ci żee na 100% .. ale momenty były.. 😉 Kappl.. Rucchacze ddziś.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi