Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca (edytowane) Lato Edytowane 21 Marca przez Jan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca (edytowane) Edytowane 21 Marca przez Jan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Wczoraj Kaprun i Kitzek Kitzek z racji wysokości rewelacja, super jakości śnieg, tylko ludzi masa Zjazd do Kaprun rano twardy sztruksik po poludniu bloto, ale stok łagodny wiec bardzo przyjemnie po tym mokrym jechało się 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca (edytowane) Dziś Saalbach mozna w podkoszulku jeździć zdjecia poludniowa strona na gorze Edytowane 21 Marca przez Robur82 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, Victor napisał: Pełna zgoda bo to jest moloch taki narciarski Bobbejaanland 😅 Ale przyjazny i narciarsko spełniający. 🙂 Znam Twoje zdanie, szanuję je, ale moje jest inne. Bywa tłocznie, zwłaszcza w okolicy Idalp, ale bywa też pusto. Kilka zdjęć z kilku pobytów ponad 10 lat temu. Myślę, że niewiele się zmieniło. https://photos.app.goo.gl/AXuqmbKjk29NUKM76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 58 minut temu, Jan napisał: Janie, tak mnie "oświeciło"...ile dni masz na stoku tej zimy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 2 minuty temu, Gabrik napisał: Janie, tak mnie "oświeciło"...ile dni masz na stoku tej zimy? już straciłem rachubę 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 8 minut temu, Gabrik napisał: Janie, tak mnie "oświeciło"...ile dni masz na stoku tej zimy? 4 minuty temu, Jan napisał: już straciłem rachubę Według obiecanki - jeszcze 4 tygodnie - 2 już były… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, Jan napisał: To Flachau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 14 minut temu, Lexi napisał: To Flachau? Yep 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca W dniu 19.03.2025 o 22:38, Spiochu napisał: Tak się składa, że niedawno wróciłem z tej "wspaniałej" francji. Poza genialnymi widokami, padaka niemal jak na Chopoku. Wolę 20km tras na Hochkarze czy czasem nawet 5km w CG niż 200+ km francuskiego dziadostwa, gdzie każda trasa jest kiepsko przygotowana, na łatwiejszych tłum ludzi, a czarnych nie ratrakują w ogóle, lub na totalny odpierdziel. Do tego hotel jest standardem grubo poniżej najtańszych polskich kwater, a na szczycie możesz za jedyne 30-50 eur zjeść obiad jak z najgorszej budy w Szczyrku. Nie wspomnę, że wyjazd do francji kosztuje znacznie więcej i trzeba się tłuc 3x tyle km. Choć jak lubisz nabijać km w aplikacji i nagrywać filmiki w tłumie podobnych wczasowiczów, to na pewno spodobają Ci się niezliczone km trawersów i polanek. Pojechałem tam tylko z uwagi na 20 letnią pannę, która już miała tam rezerwację i nawet dobrze się bawiłem, ale uczciwej oceny ośrodka to nie zmienia. W którym ON byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 30 minut temu, Jan napisał: już straciłem rachubę Ale Ty przynajmniej łączysz piękne z pożytecznym. Czyli narciarstwo z opieką nad wnuczkami. A ja tylko to drugie ostatnio. 🙂 I to głównie z wnukami. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 24 minuty temu, .Beata. napisał: Według obiecanki - jeszcze 4 tygodnie - 2 już były… Wyczuwam nutkę zazdrości. A nawet nutę. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 10 minut temu, a_senior napisał: Ale Ty przynajmniej łączysz piękne z pożytecznym. Czyli narciarstwo z opieką nad wnuczkami. A ja tylko to drugie ostatnio. 🙂 I to głównie z wnukami. 🙂 tym razem wnuczka mi zafundowała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca W Saalbach bardzo breja, poludniowe stoki jak we Flachau , tam polnocn stoki @Jando Alpendorf mamy 70km 1 godzina i zastanawiamy sie czy jutro tam nie pojechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 4 minuty temu, Robur82 napisał: W Saalbach bardzo breja, poludniowe stoki jak we Flachau , tam polnocn stoki @Jando Alpendorf mamy 70km 1 godzina i zastanawiamy sie czy jutro tam nie pojechać? Ciepło strasznie, pić się chce - ciapa się robi, jutro raczej Zauchensee 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Widok na poludniowe stoki rano do 10.30 jezdzilo sie na nich bardzo dobrze 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, a_senior napisał: Wyczuwam nutkę zazdrości. A nawet nutę. 🙂 Wielkość nuty jest odwrotnie proporcjonalna do pogody za moim oknem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 3 godziny temu, a_senior napisał: Ale przyjazny i narciarsko spełniający. Wszystkie takie są w których byłem ⛷️🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Godzinę temu, .Beata. napisał: pogody za oknem 😉 Wiosna pani wiosna 🔥 +20 mmmmm nawet panicz w pełnej euforii relaksacyjnej 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Panorama Link jedziemy do Flachauwinkl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 42 minuty temu, Victor napisał: Wiosna pani wiosna 🔥 A w Gdańsku 2 dni temu było tak. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca 29 minut temu, a_senior napisał: A w Gdańsku 2 dni temu było tak. Dawno mnie tam nie było 😤piękne miasto 👌 A co do wiosny deski lub desek itd to można w crocsach a co tam 😎😂 https://www.instagram.com/reel/DHITIFONulC/?igsh=dDczOXcxejFtMGQ3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Godzinę temu, Victor napisał: Wiosna pani wiosna 🔥 +20 mmmmm nawet panicz w pełnej euforii relaksacyjnej Aż się chce… w szklarni mam 23, więc tego ten… nutka maciupeńka. Na chłodek znalazłam sobie to, jakoś do świąt przepękam:) 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi