Jan Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 59 minut temu, .Beata. napisał: Znaczy nie za dużo stracę i nie za długo będziecie mnie wkurzać tymi relacjami… 😉 Długo Ciebie wkurzać nie będę, tylko przez 6 tygodni 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 2 hours ago, Jan said: potem przerwa i od lipca znowu Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 13 minut temu, lubeckim napisał: Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września. Lipiec często jest lepszy od sierpnia i września ale w dzisiejszych czasach pogodowych nie ma żadnej gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 16:45 koniec jazdy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca dzisiaj jeszcze trochę chłodniej i polatuje śniegiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca W dniu 10.03.2025 o 19:05, a_senior napisał: może Victor kłamie a raczej mija się z prawdą Andrzeju, znalazłem wybitne moje narciarstwo z listopada poprzedniego sezonu 🤩 ...coś tam drgnęło pozytywnie inwestując w siebie i wiedze fachowców,tak mi sie wydaje 🤷♂️ ale bez konsekwencji o ktorej pisze Marek dojścia do celu szurania amatorskiego cieżko w tym temacie 😅 94097724_pierwszyzjazd5_112.mov 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) i 3 runda Edytowane 13 Marca przez Jan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 34 minuty temu, Jan napisał: Szacun Janie i dla małżonki również,chyle czoło 🤲 - jesteście super dla waszych najmłodszych pociech staruszkami 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 2 godziny temu, Victor napisał: Andrzeju, znalazłem wybitne moje narciarstwo z listopada poprzedniego sezonu Filmik nie wchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) 43 minuty temu, a_senior napisał: Filmik nie wchodzi. 🥱😉 https://youtube.com/shorts/bJnvxnHjeww?si=n-96cAa0CLwyuYa2 Edytowane 13 Marca przez Victor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca pustki po południu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca zostałem z córcią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 53 minuty temu, Victor napisał: 🥱😉 https://youtube.com/shorts/bJnvxnHjeww?si=n-96cAa0CLwyuYa2 Faktycznie, nie kłamałeś. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 17 minut temu, Jan napisał: zostałem z córcią Ale pogoda taka sobie. I zazdrości trochę mniej dzięki temu. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 2 godziny temu, a_senior napisał: Ale pogoda taka sobie. I zazdrości trochę mniej dzięki temu. 🙂 Pogoda idealna nawet można w doskonałych warunkach pod dom zjechać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Dzień dobry 👋 Hala wraca do łask ⛷️jest pusto a to mega cieszy 🤗 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Ktoś tam wspominał że koniec sezonu,zapraszam w Karkonosze,do Czeskich ośrodków 😀 https://www.holidayinfo.cz/pl/camera/svpetr https://www.holidayinfo.cz/pl/camera/harr Edytowane 14 Marca przez Edwin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Tia… te obiecane przez Jana 6 tygodni to chyba pikuś będzie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Na Chopoku pogoda się poprawia. Temperatura spada i jakiś opad świeżego... No i na cały tydzień szykuje się lampa przy lekkim mroziku, czyli miodzio. Jeszcze popatrzę, ale wygląda na to że w najbliższym tygodniu będzie można tam pysznie pośmigać. Jeśli prognozy się utrzymają to wybieram się tam na 4-5 dni od poniedziałku do czwartku-piatku. Któryś z kolegów..? Byłoby miło 🙂. Pozdr4all 🙂 ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca - 5 we wsi, kilka cm puszku na zamrożonym i Odermatt się przygląda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Godzinę temu, .Beata. napisał: Tia… te obiecane przez Jana 6 tygodni to chyba pikuś będzie… Na wejściu widziałem reklamę nawet cyknąłem fotkę i w klapkach można schodzić żeby ćwiczyć 😉 a połączenie macie świetne nawet pociągiem i to za rozsądne pieniążki Poznań-Amsterdam a Amstek piękne miasto do zwiedzania i co najważniejsze halę też mają. Landgraaf to południe NL tu pociągiem jakieś 1.5h i już dwie opcje tarasowe. Tylko własne buty zabrać bo narty można wypożyczyć.Także opcji cała masa ba w Antwerpii kolejna hala 😅 pozdrawiam Ps.Kwiecien-maj obowiązkowo Zuid Holland bo wszystko kwitnie a to najpiękniejszy czas na wizytę w NL i oczywiście park w https://keukenhof.nl/nl/ Edytowane 14 Marca przez Victor 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca W Sappa zima nie powiedziała ostatniego słowa 👏 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Twarda będę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Wiosna panie… rewelacja😀 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi