Jan Napisano wczoraj o 14:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:49 59 minut temu, .Beata. napisał: Znaczy nie za dużo stracę i nie za długo będziecie mnie wkurzać tymi relacjami… 😉 Długo Ciebie wkurzać nie będę, tylko przez 6 tygodni 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano wczoraj o 15:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:17 2 hours ago, Jan said: potem przerwa i od lipca znowu Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 15:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:31 13 minut temu, lubeckim napisał: Ten lipiec to sarkazm, czy faktycznie lodowce wznawiają pracę w lipcu? Trochę dziwne biorąc pod uwagę temperaturę. Spodziewał bym się przełom sierpnia / września. Lipiec często jest lepszy od sierpnia i września ale w dzisiejszych czasach pogodowych nie ma żadnej gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 15:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:58 16:45 koniec jazdy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu dzisiaj jeszcze trochę chłodniej i polatuje śniegiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu W dniu 10.03.2025 o 19:05, a_senior napisał: może Victor kłamie a raczej mija się z prawdą Andrzeju, znalazłem wybitne moje narciarstwo z listopada poprzedniego sezonu 🤩 ...coś tam drgnęło pozytywnie inwestując w siebie i wiedze fachowców,tak mi sie wydaje 🤷♂️ ale bez konsekwencji o ktorej pisze Marek dojścia do celu szurania amatorskiego cieżko w tym temacie 😅 94097724_pierwszyzjazd5_112.mov 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) i 3 runda Edytowane 7 godzin temu przez Jan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, Jan napisał: Szacun Janie i dla małżonki również,chyle czoło 🤲 - jesteście super dla waszych najmłodszych pociech staruszkami 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Victor napisał: Andrzeju, znalazłem wybitne moje narciarstwo z listopada poprzedniego sezonu Filmik nie wchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, a_senior napisał: Filmik nie wchodzi. 🥱😉 https://youtube.com/shorts/bJnvxnHjeww?si=n-96cAa0CLwyuYa2 Edytowane 6 godzin temu przez Victor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu pustki po południu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu zostałem z córcią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 53 minuty temu, Victor napisał: 🥱😉 https://youtube.com/shorts/bJnvxnHjeww?si=n-96cAa0CLwyuYa2 Faktycznie, nie kłamałeś. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Jan napisał: zostałem z córcią Ale pogoda taka sobie. I zazdrości trochę mniej dzięki temu. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, a_senior napisał: Ale pogoda taka sobie. I zazdrości trochę mniej dzięki temu. 🙂 Pogoda idealna nawet można w doskonałych warunkach pod dom zjechać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi