Lexi Napisano wczoraj o 18:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:35 (edytowane) 4 godziny temu, mig napisał: Lepiej wtorek. Jutro musze rano do roboty..... 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Ja też, kruca fuks. Maras nie może we wtorek. pozdro Pracuje nad wtorkiem- dla dobrego towarzystwa cygan dał się powiesić… qwa.. narty mi się nie mieszczą Edytowane wczoraj o 19:51 przez Lexi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 19:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:20 44 minuty temu, Lexi napisał: Pracuje nad wtorkiem- dla dobrego towarzystwa cygan dał się powiesić… qwa.. narty mi się nie mieszczą Slalomki górą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 19:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:55 33 minuty temu, mig napisał: Slalomki górą! Obawiam się że też zbyt długie wystają z dwóch stron.... kosz potrzebny na gwałt (znaczy na narty). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 20:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:20 23 minuty temu, Lexi napisał: Obawiam się że też zbyt długie wystają z dwóch stron.... kosz potrzebny na gwałt (znaczy na narty). Jak puścisz to pilotowi to pozwoli w ręce na zewnątrz trzymać 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 20:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:23 Zaczynam doceniac Zenka...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć Pojawił się plan na koniec tygodnia i weekend. Mianowicie mam zamiar wyjechać z żoną na 3-4 dni. Prognozy mówią o dość wysokich temperaturach w ciągu dnia. Zastanawiam się nad dwoma rejonami tzn. Cerna Hora/Pec i Spindlerowy, lub Szczyrk i Wisła. Które ośrodki lepiej są przygotowane na wyższe temperatury? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu IMHO Szczyrk raczej zdecydowanie nie. Tym bardziej, że jeszcze na dodatek ma wiać mocny wiatr południowy. Cięzko powiedzieć 7 dni do przodu ale już mi się zaświeca czerwona lampka, czy nie będzie problemów z wyciągami. Do tego prawie 10 stopni na Skrzycznem. Ciapa się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, brachol napisał: Które ośrodki lepiej są przygotowane na wyższe temperatury? pozdro Jaworzyna Krynicka.. (będę prawdopodobnie od czwartku do soboty). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: Jaworzyna Krynicka.. (będę prawdopodobnie od czwartku do soboty). Jaworzyna to za daleko z Poznania, chociaż aspekt towarzyski by był... Chyba jednak Czechy (najbliżej mamy) PS Transport nart śmigłem ogarnięty? Edytowane 13 godzin temu przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Pozdrawiamy Was i my 😎 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 16 godzin temu, mig napisał: Zaczynam doceniac Zenka...... Ale Zenek naprawde nie potrafi śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Chertan napisał: Ale Zenek naprawde nie potrafi śpiewać W obecnych czasach to nie jest niezbedna umiejetnośc dla piosenkarza..... powiedziałbym, ze wręcz przeszkadza.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Pozdrawiamy Was i my 😎 Ciebie też 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Pozdrawiamy Was i my 😎 A gdzie to? Sappada? pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: A gdzie to? Sappada? pozdro Orczyk na górze. Fajny stok do nauki długiego skrętu. I do knajpy blisko... pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Jan napisał: Ciebie też Janie, Ty robisz jeszcze coś poza jazdą na nartach? 🙂 A w każdym razie poza robieniem zdjęć z rozmaitych miejsc narciarskich? 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, .Beata. napisał: Pozdrawiamy Was i my 😎 Czyli Beata i... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) No i pojeżdżone 🙂! Pogoda folderowa, słonko od deski do deski. Rano wszystko zmrożone, ale już po 9.oo nieco niżej zaczęło lekko puszczać. Góra jeszcze się trzymała tak gdzieś do 11.oo. Potem zjechałem na parking zmienić dechy na szersze i zabawa trwała w najlepsze. Ludzi jakby odocięło. Luzik na wszystkich trasach. Rano 4 razy zjechałem sobie ze szczytu do Zahradek a potem kilka razy czarna ścianka z Końskego Grunia. To oczywiście wszystko krótkim skrętem na sl, bo jak inaczej. To na Dany moment wystarczyło. Krótka przerwa na kawkę oraz zmianę nart i dalej hulaj dusza po czerwonych już średnim i nieco dłuższym. Ponieważ ludzi było jak pisałem niewiele to można było również zażyć nieco prędkości. Ogólnie, zabawa wspaniała. Śniegu mają naprawdę sporo. Żadnego problemu, a po ostatnim opadzie to już rozpusta! Jadąc na parking chcąc nie chcąc jechałem niebieskimi trasami na dole i o dziwo, tam też się dało przejechać. Ale jak już kilka godzin późnej zjeżdżałem "do zajezdni", to tam na dole już zrobiło się niezłe kartoflisko... Jednak szerokie dechy na taką pogodę to jest rozwiązanie. Lampę zapowiadają cały tydzień ale i coraz wyższe temperatury. Śniegu im na razie na pewno nie zabraknie ale pewnie będzie coraz wcześniej miękko. Pozdr4all 🙂! Edytowane 4 godziny temu przez Dany de Vino 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Dany de Vino napisał: No i pojeżdżone 🙂! Pozazdrościć. A ja dzisiaj pojechałem do swojej Szczawy cos zabrać z domku. Busem. I jechałem obok nieczynnego stoku w Lubomierzu. Aż przykro patrzeć (niestety nie mam zdjęcia). Niezły stoczek, nawet śniegu naturalnego sporo (ekspozycja północna) i wszystko stoi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: A gdzie to? Sappada? pozdro 1 godzinę temu, brachol napisał: Orczyk na górze. Fajny stok do nauki długiego skrętu. I do knajpy blisko... pozdro Zgadza się…stanowczo za blisko, leżaki i bombardino nie idą w parze z nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, a_senior napisał: Czyli Beata i... 🙂 Elżbieta - przyjaciółka - obecna na zlotach, więc jest przyszywaną skiforumowiczką 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, a_senior napisał: Janie, Ty robisz jeszcze coś poza jazdą na nartach? 🙂 A w każdym razie poza robieniem zdjęć z rozmaitych miejsc narciarskich? 🙂 czasami mam parę terminów u różnych lekarzy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi