lucky_luke Napisano Sobota o 11:15 Udostępnij Napisano Sobota o 11:15 Ja dziś planowałem Myślenice, ale jak wsiadłem do auta to zaczął padać deszcz. Więc odpuściłem i jak się okazało to był błąd. Godzinę później wyszło słońce🤦. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 11:47 Udostępnij Napisano Sobota o 11:47 Ja dzisiaj miałem na Pilsko jechać ale nie mogłem się zdecydować czy na narty czy na rower.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Sobota o 12:16 Udostępnij Napisano Sobota o 12:16 W Austrii końcówka niemieckich ferii, ludzi w ciul, ciężko się jeździ w tłoku. Na szczęście to jest ostatni tydzień w Bawarii, która jest kluczowym winowajcą tego tłumu. Za tydzień powinno być w końcu normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Sobota o 12:30 Udostępnij Napisano Sobota o 12:30 Godzinę temu, lucky_luke napisał: Ja dziś planowałem Myślenice, ale jak wsiadłem do auta to zaczął padać deszcz. Więc odpuściłem i jak się okazało to był błąd. Godzinę później wyszło słońce🤦. Było przyjechać, słoneczko do 12 świeciło, potem chmura przerywana. Śnieg kaszowaty, ale sporo go. W górnej połowie twardo, dół miękki mocno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 13:01 Udostępnij Napisano Sobota o 13:01 45 minut temu, tomkly napisał: W Austrii końcówka niemieckich ferii, ludzi w ciul, ciężko się jeździ w tłoku. Na szczęście to jest ostatni tydzień w Bawarii, która jest kluczowym winowajcą tego tłumu. Za tydzień powinno być w końcu normalnie. Trzeba było wbijać do Szczyrku 🤣 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 13:15 Udostępnij Napisano Sobota o 13:15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 20:09 Udostępnij Napisano Sobota o 20:09 Cze Dzisiaj szalony dzień, bo młody zabrał rano jedyne klucze od narciarni na wyjazd klubowy. Więc pościg na Zakopiance autobusu. Na szczęście dzisiaj pusto. Miałem początkowo plan odwiedzić @Chertan na Mosornym Groniu. Na szczęście plan spalił na panewce bo Pieter był …. w Myślenicach😀. 8.05 wyjechałem z domu, sprawdziłem googla i na Mosorny to 1,5h jazdy, a Piotrek startował o 8.00. Jeszcze nie wyjechałem, a mocno byłem spóźniony. Więc jak nie ma co to odkryta hala czyli Rusin. Pusto na drodze więc 🔥 na tłoki. Po drodze deszcz i chmury. 9-ta punkt byłem na stoku. Pewniak nie zawiódł. Słońce i -4 stopnie. Warun petarda. Dosłownie pustki. Gdyby ten stok był trochę bardziej stromy (90 km/h tam z nudów na kreskę wyciągłem, może i więcej by dało radę, niestety …. brakło stoku😉) ale lepszy wróbel w garści….. Koło 12.00 pojawił się cukier, ale z 3cm, pod spodem twardo. Pokazały się płyty lodowe, no po nich to się najlepiej jeździło. Warunki do 16.00 wyśmienite, a po 14.00 to nie było komu dzień dobry powiedzieć, zachmurało się i delikatny śnieg zaczął padać. Cukier nie przeszkadzał wcale. Do 13.00 jeździłem w kółko na Porche. Kolejek brak. Bardzo mało ludzi, jedynie jakaś grupa oldboyów zajęła fragment stoku na trening GS. Podsumowując, byłem tam w tym sezonie 7x i ani razu się nie zawiodłem. Najlepsza odkryta hala na Podhalu. Życie jest piękne - nawet w budżetowym wydaniu! Grunt, to potrafić się cieszyć drobnostkami. pozdro Zdjęcie z przerwy, 13.00, żyć nie umierać💪 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 05:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:44 9 godzin temu, Marcos73 napisał: (90 km/h tam z nudów na kreskę wyciągłem, może i więcej by dało radę, niestety …. brakło stoku😉) A przecież ten Twój telefon wszędzie 90 pokazuje.... nawet jak siedzisz przy kawie.. ;D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Miał być Stożek ale po prxyjezdzie okazalo się, ze podstawa gestych chmur siega dolnej polany.... nie lubie jezdzic we mgle... szybki nawrot i kier Soszow. A tam zawody... 🙂 na polowie czerwonej. Jazda po glebokiej na 20 cm kaszy ze sztucznego sniegu... pierwsxy zjazd sztywno, potem juz ok... dało się na slalomkach... w sumie jest calkiem ok. Szykuje sie niezły dzien na nartach. A od jutra sloneczko... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Niedziela nowy turnus przyjechał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 18 minut temu, mig napisał: Miał być Stożek ale po prxyjezdzie okazalo się, ze podstawa gestych chmur siega dolnej polany.... nie lubie jezdzic we mgle... szybki nawrot i kier Soszow. A tam zawody... 🙂 na polowie czerwonej. Jazda po glebokiej na 20 cm kaszy ze sztucznego sniegu... pierwsxy zjazd sztywno, potem juz ok... dało się na slalomkach... w sumie jest calkiem ok. Szykuje sie niezły dzien na nartach. A od jutra sloneczko... Przyjedź Michał na Pilsko.. po feriach już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu W dniu 28.02.2025 o 18:14, Dany de Vino napisał: Śledziłem na kamerkach. Dobrze widać ilość ludzi, zwłaszcza na kamerkach w Zahradkach. Jeszcze ludu sporo i na pewno w sobotę i niedzielę będzie będzie jeszcze więcej. Ja wyruszam tam pojeździć od poniedziałku do piątku. Powinien być luzik. Hotelarze już ogłaszają promocje i różne zniżki np. "płacisz za 4 dni - piąty dzień gratis". W niedziele na Chopoku jest mniej ludzi niż w soboty. Dzisiaj (niedziela) bez kolejek lub niewielkie. Wczoraj źle nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) . Edytowane 19 godzin temu przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu tłok na stoku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Cześć Bardzo niebezpieczny stok i warunki, wbrew pozorom. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 37 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bardzo niebezpieczny stok i warunki, wbrew pozorom. Pozdro Fajne zboczę obok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu A ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu resztki lodowca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Lexi napisał: Przyjedź Michał na Pilsko.. po feriach już jest Kiedy będziesz? Edytowane 17 godzin temu przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 33 minuty temu, Jan napisał: Fajne zboczę obok Wszystko to zuo i niebezpieczeństwo. Lepiej siedzieć w domu na dupie i pizdzic mądrości w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, mig napisał: Kiedy będziesz? Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 49 minut temu, Jan napisał: Fajne zboczę obok Cześć Ten jest bezpieczny bardzo i realnie pusty a "zboczę" - pewnie przypadkiem ci nieźle wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Jutro Lepiej wtorek. Jutro musze rano do roboty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, mig napisał: Lepiej wtorek. Jutro musze rano do roboty..... Ja też, kruca fuks. Maras nie może we wtorek. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu A ja kurna z czymś grypopodobnym w domu siedzę i się telepię z dreszczy, więc kilka dni z głowy, ale do wyjazdu do Ischgl się wykuruję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi