rulez Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, grimson napisał: to musiał być gruby dzwon mógł upaść nieodpowiednio i też połamać, przy fizyczności w dzisiejszych czasach to też jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, rulez napisał: mógł upaść nieodpowiednio i też połamać, przy fizyczności w dzisiejszych czasach to też jest możliwe to już pachnie odwapnieniem kości i geriatrią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 41 minutes ago, bubol.T said: Mam najbliżej z mojego domku w górach, A gdzie masz tą bazę? Może uda się w spotkać jak będziesz w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, bubol.T napisał: Jestem tam co weekend z kilku powodów. Weekend..Pilsko ..ferie .. oksymoron .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 18 minut temu, Lexi napisał: Weekend..Pilsko ..ferie .. oksymoron .. To jednak nie to co Czantoria ,trochę dalej,gorszy dojazd. Ale bywa tłoczno. Najmniejsza frekwencja w weekend i to podczas ferii Mazowieckich była na Mosornym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, bubol.T napisał: To jednak nie to co Czantoria ,trochę dalej,gorszy dojazd. Ale bywa tłoczno. Najmniejsza frekwencja w weekend i to podczas ferii Mazowieckich była na Mosornym. Za tydzien koniec ferii. Zostają na stokach ci narciarsko nawiedzeni.... a Czantoria ma szanse wygladac tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, bubol.T napisał: @Chertan nie wiem gdzie śpicie. My spaliśmy w Predazzo i blisko jest jeszcze Alpe Cermis. Jeździłem tam ,ale niewiele moge powiedziec o tym ośrodku całą noc i caly dzien sypał snieg i bylo go na trasach powyzej butów narciarskich 😄 Pamiętam tylko,że było wesoło i po nartach skończyło się na bombardino. Alpe Cermis ma teraz jedną wadę, jest nisko i przy aktualnych temperaturach bardzo miękko. Znajomi nam odradzili, z na cały dzień nieco nudno. Zatem opinii o ośrodku nie mam. W przyszłym tygodniu pogoda się psuje, ale ma też sporo śniegu dopadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ostatni dzień San Pellegrino, obłędnie ciepły, lampa non stop, trzeba się było rozbierać. Do 10 twardo, potem zaczęło mięknąć, w niektórych miejscach wręcz kartofliska. Kilka nowych umiejętności bardzo pomogły w tych kartofliskach i to znowu na SL FIS, można i ciąć odsypy, ale i można po wierzchu. Bardzo polecam tiramisu na szczycie Col Margherita, świetna kompozycja. Z ciekawostek, jeździli goście w samych bokserkach. Co prawda nie mam ich zdjęć, tylko Brytole bez koszulek. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi