Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 7 minut temu, moruniek napisał: Co tu dużo pisać. Oravice 13 raz w sezonie. Najlepszy dzień w sezonie. Ludzi praktycznie brak, przez 4 godziny zrobiłem ponad 40 kilometrów zjazdów. Piękne słońce, wczorajsza awaria kanapy spowodowała, że dostali więcej czasu na przygotowanie tras, co skrzętnie wykorzystali. Dokończyli trasę pod talerzykiem, ten też uruchomili chyba w trybie testowym 😉 (bramka puszczała bez odbijania karnetu). Pełna lampa. Stoki wylizane. Tu też. Trzymały bardzo dobrze. Trasa do talerzyka zrobiona. Trasa za laskiem wyraźnie poszerzona. Ludzi brak (2 razy stałem do 2 minut). Jak żyć 😉. ..kurxbdzee.. mać.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) Dotarliśmy po około 13h jazdy, zameldowaliśmy w Badia. Jutro z rana zaczynamy odkrywać urokinarciarstwa. Sześć dni jeżdzenia i powrót do rzeczywistości. Edytowane 8 Lutego przez rulez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 14 godzin temu, Lexi napisał: ..kurxbdzee.. mać.. ;/ Zapowiada się kolejny Magic- (Pass)sny dzien 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego I trasa dla @grimsonna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Dzień dobry z Mosornego 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego czarna fis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Pozdrawiam forum Kappl, jest pięknie 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 48 minut temu, MarioJ napisał: Pozdrawiam forum Kappl, jest pięknie skitury czy boiska karwingowe ? 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Pojeżdżone. Kto rano wstaje, ten pusty stok dostaje, czy jakoś tak. Musiałem się wymknąć zanim Nikodem wstał 😄 Warunki świetne,po 11 na dole zaczęło się robić bardziej miekko, slonce zrobilo swoje. Ludzi bardzo mało jak na niedzielę i ferie. Teraz byle do czwartku, przynajmniej taki jest plan ⛷️ 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) i Goryczkowa - niezawodna technika Edytowane 9 Lutego przez Jan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Obiecałem, także o to jest film ze zniszczeniami po pożarze na Skrzycznem. Zdjecia z samej jazdy są w odpowiednim subforum w katalogu ośrodków 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego U nas kolejny dzień nudy. Na Meander dojechało dziś sporo Czechów (jakieś ferie ?). Ludzi odrobinę więcej niż wczoraj ale bez zbędnego stania do bramek. Trasy przygotowane świetnie. Tu też. Młodemu chciałem zrobić zdjęcie w czasie jazdy. Tyle go widziałem. Tu też pozował 😉. Śniegu jeszcze trochę im zostało. Czy dotrwa do marca na nasz kolejny przyjazd ? 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) Jest bieda z opadami. Ale patrząc z perspektywy narciarza i tak jest lepiej niż rok temu,bo są nocne mrozy i dośnieżają. Rok temu 15 lutego w urodziny żony siedzieliśmy na tarasie i wieczorem było chyba 10 stopni na plusie. Pilsko płynęło, na Miziowej w słońcu było bardzo ciepło. Edytowane 9 Lutego przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 8 godzin temu, Jan napisał: skitury czy boiska karwingowe ? Panie, przecież na każdym zdjęciu jest trasa narciarska. prosze jeszcze dwa wyciągi, jeden też ala Goryczkowa 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W dniu 8.02.2025 o 10:57, Jan napisał: Zagatka Anzere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 5 minut temu, a_senior napisał: Anzere to dzisiaj było a wczoraj coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Dzisiaj dla odmiany odwiedziłem Suche ski, po raz pierwszy. Ostatni raz w tej okolicy jeździłem za bajtla, mam na myśli okolice Zakopanego (stolyca narciarstwa), a konkretnie Gubałówka. Ale to pikuś, bo spędziłem kilka godzin w towarzystwie Marka @Marxx74, trochę pojeździlim, pogadalim, poznałem Zuzę, miałem okazję podziwiać jej telemarkowe zapędy. Bardzo fajnie spędzony czas, dzięki Marek za towarzystwo i parę wskazówek. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Dzień dobry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 11 godzin temu, Chertan napisał: Dzisiaj dla odmiany odwiedziłem Suche ski, po raz pierwszy. Ostatni raz w tej okolicy jeździłem za bajtla, mam na myśli okolice Zakopanego (stolyca narciarstwa), a konkretnie Gubałówka. Ale to pikuś, bo spędziłem kilka godzin w towarzystwie Marka @Marxx74, trochę pojeździlim, pogadalim, poznałem Zuzę, miałem okazję podziwiać jej telemarkowe zapędy. Bardzo fajnie spędzony czas, dzięki Marek za towarzystwo i parę wskazówek. na jednej z fotek widać mieszkanców gotujących się w zupie ze smogu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 3 minuty temu, grimson napisał: na jednej z fotek widać mieszkanców gotujących się w zupie ze smogu... Ten smog nad Podhalem, to nawet z Buczynki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Zaczęło padać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego a z drugiej strony góry zupełnie dobra pogoda i krzesełko jak w Korbielowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego 8 godzin temu, grimson napisał: na jednej z fotek widać mieszkanców gotujących się w zupie ze smogu... Zgadza się, na żywo wygląda jeszcze gorzej. W samym Suchem aż tak tego nie czuć, jest ciut wyżej. W dolinie nie chciałbym mieszkać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi