Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Dany de Vino napisał: Kadyszu minimum 10 .. a z "dziadkiem"?.. 😉 Edytowane 5 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Szczyrk i okolice. W poniedziałek planuje byc w okolicach Szczyrku, ktos bedzie na popoludniowych/wieczornych jazdach? Nie musi to byc konkretnie TMR 😅 @Mikoski moze Tobie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dziś znowu wspaniałe słonko i znowu po godz. 10 ludzi zaczęło gwałtownie przybywać. Rano udało się 3 razy wjechać gondolką na górę. Wspaniała jazda! Potem ludzi gwałtownie dobiło więc odpuściłem i do końca ćwiczyłem stare krzesełko na Konsky Gruń. Bez jakiegoś specjalnego czekania, a często wręcz sam. Stamtąd dwie czarne trasy (wysiadając z krzesełka w lewo lub w prawo do wyboru). Obie trasy bardzo twarde, a po jakimś czasie odsłaniał się oblodzony śnieg, tak że w pełni doceniłem naostrzone krawędzie. Jazda super, ale wymagająca i siły w nogach powoli ubywało. Tak około 1 już zacząłem tracić "lekkość". Nogi coraz cięższe itp... O drugiej już odpuściłem. Jutro niestety zapowiadają koniec tego festiwalu słonka i wspaniałej pogody, tak więc postanowiłem skrócić pobyt i po nartach w autko i do domku. Jeśli prognozy się utrzymają wrócę tu w poniedziałek. Zobaczymy... Tak czy inaczej, najeżdżony jestem jak bąk! Pozdr4all 🙂 ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, Lexi napisał: Widoki zacne... Kiedyś z @Victor wisieliśmy ze 40min.. pech chciał że w wąwozie.. 🙂 Portki Ci się trzęsły 😜chwilkę by spadał 😅 …to ten feralny poranek ze spadająca familią w Mayrhofen 🤦♂️przerażający dzień 😱 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Victor napisał: Portki Ci się trzęsły 😜chwilkę by spadał 😅 …to ten feralny poranek ze spadająca familią w Mayrhofen 🤦♂️przerażający dzień 😱 Wydało się 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) A ja dziś Kasina. Pierwsze narty od dwóch lat, ale z nowym sprzętem (pacemaker). Na szczęście nie przeszkadzał. 🙂 Ludzi mało, pogoda super, śnieg - tylko sztuczny. Luty, a śniegu niet. Panie, co to się dzieje! Edytowane 2 godziny temu przez a_senior 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć A co to za narty bo nazwa mi nieznana? A warun powiedziałbym zacny... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A co to za narty bo nazwa mi nieznana? A warun powiedziałbym zacny... Pozdro Pytasz poważnie..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, nikon255 napisał: Szczyrk i okolice. W poniedziałek planuje byc w okolicach Szczyrku, ktos bedzie na popoludniowych/wieczornych jazdach? Nie musi to byc konkretnie TMR 😅 @Mikoski moze Tobie pasuje? Ja będę od wtorku na stoku, ale rodzinnie z początkującą narciarką pod opieką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Mitek napisał: A co to za narty bo nazwa mi nieznana? Narty po staremu - Volkl SL, ale nowy sprzęt to stymulator serca. Niestety lub stety. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) .. Edytowane 2 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, kordiankw napisał: Ja będę od wtorku na stoku, ale rodzinnie z początkującą narciarką pod opieką. Dzieki za odzew 🙂U mnie niestety tylko opcja okazjonalna na poniedzialek wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Ta przecinka pod krzesłem naśnieżona do samego dołu? Nie, brakuje kawałka. Trzeba sie włączyć w główna trasę. Ale ogólnie trasy przygotowane dobrze, choć jazda po sztucznym śniegu jest... hmmm, taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Dany de Vino napisał: Pytasz poważnie..? Cześć Całkiem poważnie. Pacemaker kojarzy mi się jedynie z jakimś rewolwerem ale nie sądzę, żeby tak rozsądny i pokojowo nastawiony człowiek jak Andrzej chwalił się jazdą z giwerą. Mówił o sprzęcie musi narty albo coś do nich ale nie wiem co. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, a_senior napisał: Narty po staremu - Volkl SL, ale nowy sprzęt to stymulator serca. Niestety lub stety. 🙂 Cześć He he, w życiu bym nie wpadł. Stymulator to stymulator normalny sprzęt - mój ojciec miał lat 12 - zmarł niedawno w wieku 94 lat. Ale żeby to nazwać pacemaker??? Andrzej gratuluje nowego sprzętu w takim razie, masz na 10 lat spokój. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Victor napisał: Portki Ci się trzęsły 😜 No jasne - jak pomyślałem że se będę w tej gondoli życie z Tobą układał.. każdy by zwątpił.. 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: He he, w życiu bym nie wpadł. Stymulator to stymulator normalny sprzęt - mój ojciec miał lat 12 - zmarł niedawno w wieku 94 lat. Ale żeby to nazwać pacemaker??? Andrzej gratuluje nowego sprzętu w takim razie, masz na 10 lat spokój. Dzięki. Po prawdzie zanim mi tego nie wszczepiono też nie znałem nazwy pacemaker. Nie byłem pewien czy z tym da się jeździć a raczej czy da się w miarę przyzwoice jeździć. Chyba tak, ale przekonam się po wyjeździe w Dolomity za 10 dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dziś tylko jedno zdjęcie (szkoda było czasu na ich robienie) 😉. Cały czas dosypują śniegu (jutro może spadnie trochę naturalnego). Sporo Węgrów. Brak grup zorganizowanych z Polski a w latach ubiegłych były. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dodałbym jeszcze, że na Meander jeździ sporo aktywnych seniorek/seniorów. Mają karnet za 4 Euro dla osób 75+. "Seniorzy powyżej 75 roku życia mogą zakupić karnet narciarski w cenie 4 € za dzień. Muszą udowodnić swój wiek dowodem osobistym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu ...super fota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, moruniek napisał: Brak grup zorganizowanych z Polski a w latach ubiegłych były. No i bardzo dobrze.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, a_senior napisał: Dzięki. Po prawdzie zanim mi tego nie wszczepiono też nie znałem nazwy pacemaker. Nie byłem pewien czy z tym da się jeździć a raczej czy da się w miarę przyzwoice jeździć. Chyba tak, ale przekonam się po wyjeździe w Dolomity za 10 dni. Cześć A co wszczepili Ci go między palce u stóp? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi