zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja dziś pakowanko i wyjazd, od poniedziałku ⛷️: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, zając napisał: Ja dziś pakowanko i wyjazd, od poniedziałku ⛷️: Niech orzeł z Pejo będzie z Tobą: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, Robur82 napisał: ciekawie w amade. Nie planuje wracać w lutym, chciałbym na początku marca jak europa skończy ferie. A w marcu jest tam jeszcze śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, zając napisał: Ja dziś pakowanko i wyjazd, od poniedziałku ⛷️: Wozem Drzymały czy na chatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: A w marcu jest tam jeszcze śnieg ? na górze powinno być spoko, od połówek w dół no to będzie "punched potatoes" ;). Na swieta byłem we Flachau to non stop wszystkie armatki chodziły mimo ze było 140cm sniegu. Ewidentnie kumulowali na marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: A w marcu jest tam jeszcze śnieg ? Zależy pewnie od marca, jak nie bedzie pojedzie się wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Clip napisał: na górze powinno być spoko, od połówek w dół no to będzie "punched potatoes" ;). Na swieta byłem we Flachau to non stop wszystkie armatki chodziły mimo ze było 140cm sniegu. Ewidentnie kumulowali na marzec. 79,5 eur z karnetem w kasie za coś biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Robur82 napisał: 79,5 eur z karnetem w kasie za coś biorą 2 razy drozej niz Polsce za 30 x wiecej tras o ogolnej jakosci nawet nie wspominam. Także spoko deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Robur82 napisał: jak nie bedzie pojedzie się wyżej trochę mogło by jeszcze popadać, na razie lampa wszędzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Lexi napisał: Wozem Drzymały czy na chatę? Wozem, podobno tolerują nocowanie pod Pitztalem, w Solden jest kamping (ten pod gondolą full obłożony ale w dolinie powinny być miejsca) tak że jest wstępny planik 2 lodowce oraz Hoch- i Obergurgle zwiedzić (nie byliśmy jeszcze). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi