Marcos73 Napisano wczoraj o 12:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:00 Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 12:39 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 12:39 37 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 12:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:51 11 minut temu, grimson napisał: Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 12:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:57 Ja tam zaklepałam słonko na przyszły tydzień 😁, po opadach w tym tygodniu szykują się idealne waruneczki: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 14:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:37 2 godziny temu, Marcos73 napisał: i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Samochodem jechałeś? pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 17:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:31 Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 18:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:28 Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano wczoraj o 18:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:44 15 minut temu, mig napisał: sprawdzone na sor w Roveretto (...) Czyli jesteście w Folgarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 18:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:59 26 minut temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). .. 😞 Michał, mam podobne odczucia odnośnie masterow. A który masz model? Ja mam ten i to moje „odkrycie” jak mawia Bruner, mojego ostatniego wyjazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 19:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:17 (edytowane) 34 minuty temu, tomkly napisał: Czyli jesteście w Folgarii? Tak @kordiankw te z foto Edytowane wczoraj o 19:20 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 19:21 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:21 6 godzin temu, Marcos73 napisał: To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 A więc to wina Juniora, poprawił się o 3km/godz o ile mnie pamięć nie myli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 19:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:29 3 minuty temu, mig napisał: Tak @kordiankw te z foto Te twoje to nowszy model. Moje mam już kilka lat, ale jeździłem na nich sporadycznie, Na ostatnim wyjeździe zrobiłem na nich ponad 200 km zjazdów w warunkach od porannego sztruksu, do popołudniowych odsypów i miękkiej brei, więc już mogę coś powiedzieć o nich. Krótko, to świetna narta. ⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 21:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:03 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro A nie mówiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 21:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:10 2 godziny temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 tam jest tak płasko czy tylko na fotach wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Santa Spytkowice.. jest cudownie zima +wiosna.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 9 godzin temu, Jan napisał: tam jest tak płasko czy tylko na fotach wygląda ? Nie mialem fotografa, wiec tylko partie szczytowe po wysiadce z wyciagu. Po trasach sie jezdzi a nie bawi telefonem... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 godziny temu, mig napisał: Po trasach sie jezdzi a nie bawi telefonem... oczywiście, telefonem bawię się jedynie wtedy gdy siedzę na krzesełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 25.01.2025 o 02:19, grimson napisał: No i pyk, już w domu. W czasie jazdy zawarty 2 godz 15 min przymusowy postoj na Brenner @grimson czy na A22 od Brennero są obecnie po włoskiej stronie remonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Gabrik napisał: @grimson czy na A22 od Brennero są obecnie po włoskiej stronie remonty? Tak, jest remont [zwężka]. Na końcu tej zwężki zapalił się TIR z makaronem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Amade Flachau @tomklyaddikty 156 z Twojej namowy córka katuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jak kolejki do kolejek w ski amade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu Maks 3 min w szczycie dnia, ale to czwartek i piątek Zobaczymy jutro i w niedzielę. Od przyszłego tyg ferie w całej europie zach zaczynają się, wtedy będzie pewnie ciekawie w amade. Nie planuje wracać w lutym, chciałbym na początku marca jak europa skończy ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi