Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 37 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj Santa Caterina ponownie, pogoda Ok. Trochę słońca z rana, śnieg lepszy niż wczoraj, nowe trasy zrobili na górze, dziewczyny szczęśliwe. Trasy zajebiste, chociaż płaskie światło w dolnych partiach. Ludzi mało i od szczytu do dołu trasy ze sztruksikiem jeszcze nie jeżdżone. Rano tak w południe tak na górze i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, grimson napisał: Zazdro i podziwiam. Z innej beczki: był poważny wypadek Polaka w Bormio w ostatnim tygodniu: https://www.fakt.pl/wydarzenia/wlochy-straszny-wypadek-polaka-na-stoku-matka-szuka-sprawcy/pbkk0w0 To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ja tam zaklepałam słonko na przyszły tydzień 😁, po opadach w tym tygodniu szykują się idealne waruneczki: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: i dla kolegi @grimson taki motywator😀 pozdro Samochodem jechałeś? pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, mig napisał: sprawdzone na sor w Roveretto (...) Czyli jesteście w Folgarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). .. 😞 Michał, mam podobne odczucia odnośnie masterow. A który masz model? Ja mam ten i to moje „odkrycie” jak mawia Bruner, mojego ostatniego wyjazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 34 minuty temu, tomkly napisał: Czyli jesteście w Folgarii? Tak @kordiankw te z foto Edytowane 3 godziny temu przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Marcos73 napisał: To nie ja😉. pozdro słonko wyszło😀 A więc to wina Juniora, poprawił się o 3km/godz o ile mnie pamięć nie myli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mig napisał: Tak @kordiankw te z foto Te twoje to nowszy model. Moje mam już kilka lat, ale jeździłem na nich sporadycznie, Na ostatnim wyjeździe zrobiłem na nich ponad 200 km zjazdów w warunkach od porannego sztruksu, do popołudniowych odsypów i miękkiej brei, więc już mogę coś powiedzieć o nich. Krótko, to świetna narta. ⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze wyszło słońce i jazda do zamknięcia ośrodka. Catarina jest de best. pozdro A nie mówiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, mig napisał: Drugi dzien sloneczny... zdecydowanie polubilismy sie z masterami dynastara. Wygląda, ze to bedzie bardziej długotrwałe uczucie, pełny luz i swoboda na na czewonych, dobre trzymanie na czarnych, zero wibracji, pelna przewidywalność...km ubywają bezwysiłkowo....ale sl jednak pozostaną. :-). Przy okazji... karta ekuz dziala lepiej niz ubezpieczenia zdrowotne... sprawdzone na sor w Roveretto. Na szczescie nie moja.... 😞 tam jest tak płasko czy tylko na fotach wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi