Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Victor napisał: Zaliczone 😜😉 tu się przeniosłem ⛷️ fantastycznie - jak mieszkaliśmy w Mayrhofen to jechaliśmy pierwszą kolejką na Penken i przebijali się trasami aż tutaj, potem dzida do wsi pod sklep z piwem, do autobusu i do końca dnia na Hintertuxie, powrót autobusem a kerowca sprzedawał piwo po niewygórowanych kosztach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Bosko jest 👌 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu W dniu 15.01.2025 o 22:50, tomkly napisał: A gdzie jest ten, który jeździ w żółto-zielonych gaciach i ma najszybsze czerwone narty na forum?? No co Ty, tu przyjechali prawdziwi narciarze, nie jakieś Grand Mastery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, Chertan napisał: No co Ty, tu przyjechali prawdziwi narciarze, nie jakieś Grand Mastery. Oj tam oj tam, pewnie było by wstyd nie nadążać za nie w pełni sprawnym Kolegą😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Oj tam oj tam, pewnie było by wstyd nie nadążać za nie w pełni sprawnym Kolegą😉. pozdro Nie chciał wprost odpowiedzieć na moje pytanie czy lubi jeździć na nartach. Czuje podstęp skubaniec. 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dobry Bóg wynagrodził męstwo @Victor 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Kolejny dzień uczciwie pojeździłem tym razem jak już wiadomo w Mayrhofen Zillertal 3000 Tux choć z rana miałem w planie start w Ahorn ale niestety nie widziałem żeby na górę wjeżdżała jakakolwiek gondola więc cofka na parking pod Horbergbahn i standardowo u góry rozgrzewka jak ostatnim razem kiedy tu byłem z Markiem na niebieskiej 14 a później już jak leciało do południa byłem już dobrze zmęczony. Chwileke do obiadu na spokojnie turystycznie a po jeszcze godzinka po stronie Horberg jak dobrze pamiętam . Dzionek mega udany i takich życzę wszystkim . Na koniec wstąpiłem do sklepu z zerknięciem na ceny nart i jakoś tak od słowa do slowa z sprzedawcą i kupiłem używkę Volkla SC za 220€ jakieś 1.3 krawędzi z tamtego sezonu narta . Więc mam z bani na jakąś chwilę bo rozmiar 153 a młodzież ma 154 więc pewnie będzie kręcił głową że za długa ale jedzie do Tadzia więc trzeba się sprężyć i uczyć sie na tym co jest . Wcześniej hala ze dwa razy mam nadzieję że będzie chciał jeździć bo ostatnio stwierdził że piłka a na nartach mogę sam jeździć . A ma jeszcze GS 159 którego jeszcze nie dotknął 🤦♂️ chyba po tatusiu krótki skręt na slalomce bo długiego po jakiego katować 😜😂 Włączyłem dziś suunto ale oczywiście gdzieś w między czasie zrobiłem pauzę i dopiero podczas obiadu się zorientowałem 🤦♂️ Także takie wynalazki chyba nie dla mnie choć jak biegam czy rower to pamiętam a na nartach jakoś tak zawsze zapomnę czy to włączyć czy to wyłączyć . pozdro Edytowane 4 godziny temu przez Victor 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, grimson napisał: Dobry Bóg wynagrodził męstwo @Victor Ty tam na pizzę i browar pojechałeś czy bić tą swoją granicę prędkości póki co nieosiągalną ?! A tak na marginesie po jakiego Ty tam pojechałeś . Po drodze masz taką Dolinę w której każdy znajdzie coś dla siebie jakieś będzie pewnie z 900 km od ciebie. Dziewczyny zalazły by tu górki i z przyjemnością by sobie pojeździły a kanjping co rusz gdzie byś się nie obejrzał. Fota po 15 zrobiona takich miejsc masa dla tych twoich dziewczyn . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Victor napisał: Ty tam na pizzę i browar pojechałeś czy bić tą swoją granicę prędkości póki co nieosiągalną ?! A tak na marginesie po jakiego Ty tam pojechałeś . Po drodze masz taką Dolinę w której każdy znajdzie coś dla siebie jakieś będzie pewnie z 900 km od ciebie. Dziewczyny zalazły by tu górki i z przyjemnością by sobie pojeździły a kanjping co rusz gdzie byś się nie obejrzał. Fota po 15 zrobiona takich miejsc masa dla tych twoich dziewczyn . Pewnie wolą słońce włoskie od austriackiego, a i w knajpach w IT lepiej karmią (chociaż w Dolinie nie byłem) pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, Victor napisał: A tak na marginesie po jakiego Ty tam pojechałeś . Po drodze masz taką Dolinę w której każdy znajdzie coś dla siebie jakieś będzie pewnie . A pomyśl jak by pojechał do Livigno z setkami sklepów na dole, buty, ciuchy, torebki, kosmetyki i kupa knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, brachol napisał: Pewnie wolą słońce włoskie od austriackiego, a i w knajpach w IT lepiej karmią (chociaż w Dolinie nie byłem) pozdro Właśnie staruszek z bazy w której mieszkam przesympatyczny człowiek choć już wiekowy brechtał ze mnie bo czerwony na buźce jestem jak z włoskiego słońca a kuchnia mi tu osobiście pasuje bo domowe klimaty mogę tu zjeść np wołowy rosołek a włoską kuchnię robię w 15/20 min bo to prosta kuchnia z kilku składników na chacie 😉 Napisałbyś co w Sappadzie jak tam postępy pogoda etc jakaś relacje bym z chęcią przeczytał . pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jan napisał: A pomyśl jak by pojechał do Livigno z setkami sklepów na dole, buty, ciuchy, torebki, kosmetyki i kupa knajp Nigdy nie byłem więc nie mam zielonego pojęcia ale z tego co czytałem czy widziałem na YT to jak w PL nawet after z polskim Polo Music . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Oj tam oj tam, pewnie było by wstyd nie nadążać za nie w pełni sprawnym Kolegą😉. pozdro Już się pogodziłem z tym smutnym faktem. Wolę zdrowo zejść ze stoku niż gonić Grand Mastera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, mig napisał: Uzupelnienie: rano twardo, potem juz slonce zrobilo swoje. Pojeżdżone 4 pary, 2 rodzaje slr voelkla. Arturowe 2blachowe przyjazniejsze dla mnie na miekkim podłożu niz moje czołgi, no i niezawodne course TI dynastara, dobrze pasowaly do stoku, gdy ten juz mocno zmiekł. Mastery za to niezawone i stabilne w kazdych warunkach - w poprzek odsypow, wzdłuż, w smigu czy dlugim... tylko pozwolić im jechać.... S3 szer 120 zostaly na nastepny raz. Artur-podziekowania za jazde i mozliwość wymiany nart. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, mig napisał: Uzupelnienie: rano twardo, potem juz slonce zrobilo swoje. Pojeżdżone 4 pary, 2 rodzaje slr voelkla. Arturowe 2blachowe przyjazniejsze dla mnie na miekkim podłożu niz moje czołgi, no i niezawodne course TI dynastara, dobrze pasowaly do stoku, gdy ten juz mocno zmiekł. Mastery za to niezawone i stabilne w kazdych warunkach - w poprzek odsypow, wzdłuż, w smigu czy dlugim... tylko pozwolić im jechać.... S3 szer 120 zostaly na nastepny raz. Artur-podziekowania za jazde i mozliwość wymiany nart. Piękna kolekcja sprzętu godna lepszego losu aniżeli Klepki czy Nowa Osada. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Victor napisał: Ty tam na pizzę i browar pojechałeś czy bić tą swoją granicę prędkości póki co nieosiągalną ?! Dziś off bo zdrowie słabe. Chyba się starzeje i czas na pampersa, fotel, kocyk na giry i telewizor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Victor napisał: Napisałbyś co w Sappadzie jak tam postępy pogoda etc jakaś relacje bym z chęcią przeczytał . pozdro W Sappadzie fajnie, pogoda trochę włoska, trochę pochmurna około -1 stopnia, postępy są nawet instruktor czasami pochwali, że coś się udało. Dobrze spędzony czas z rodziną, młodzież zadowolona, robi postępy. Na stokach praktycznie pusto mimo, że nie jest to ośrodek duży, to można się wyjeździć. Pizzeria w mieście pierwsza klasa. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, brachol napisał: W Sappadzie fajnie, pogoda trochę włoska, trochę pochmurna około -1 stopnia, postępy są nawet instruktor czasami pochwali, że coś się udało. Dobrze spędzony czas z rodziną, młodzież zadowolona, robi postępy. Na stokach praktycznie pusto mimo, że nie jest to ośrodek duży, to można się wyjeździć. Pizzeria w mieście pierwsza klasa. pozdro Nooo…prawie Polonez całkiem całkiem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi