Lexi Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia 22 godziny temu, Victor napisał: Kapitalnie z rana pierwsze kreski zrobić 22 godziny temu, Victor napisał: bob z głośnika 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Serfaus - Fiss - Ladis w sobotę: 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Ubiegły tydzień w Kals-Matrei - 6 dni pełnej lampy. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 11 godzin temu, Wojcio napisał: Ubiegły tydzień w Kals-Matrei - 6 dni pełnej lampy. Kapitalny mały ośrodek, zdecydowanie najlepszy w tej części Austrii. Bardzo malowniczy a relatywnie mało popularny. Jeździłem tam ubiegłej zimy 2 dni i było to jedno z odkryć poprzedniego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Ludziska, pozdro z Les Arcs, będzie tylko lepiej. Jutro ciurlamy się z @eliorlan. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, Chertan napisał: Ludziska, pozdro z Les Arcs, będzie tylko lepiej. Jutro ciurlamy się z @eliorlan. jednak Francja jest genialna To chyba jakiś zlot zwany podróżą jest - ile autobusów razem pojechało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia 3 godziny temu, Jan napisał: jednak Francja jest genialna To chyba jakiś zlot zwany podróżą jest - ile autobusów razem pojechało ? Pół autobusu, trochę samolotem o trochę busami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Pilnie poszukiwany cierpliwy instruktor dla nerwowego osobnika z potężnymi brakami w technice Kolega dobry w teorii, ale praktyka to masakra wieczorem przy stole to Król stoków😀😀😀😀 To ten bialy kask i niebieska kurtka 103c690d-e3dc-49fa-a79a-14314a260acd.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia 4 godziny temu, Robur82 napisał: Pilnie poszukiwany cierpliwy instruktor dla nerwowego osobnika z potężnymi brakami w technice Kolega dobry w teorii, ale praktyka to masakra wieczorem przy stole to Król stoków😀😀😀😀 To ten bialy kask i niebieska kurtka 103c690d-e3dc-49fa-a79a-14314a260acd.mp4 Nie widzę nadziei, próżny trud😉. Zbieżność postaci jest przypadkowa. W sumie to ktoś łudząco podobny. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) 🙂 Edytowane 13 Stycznia przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Dzisiaj przejechaliśmy do La Plagne, piękne miejsce widokowo i narciarsko. Nieco bardziej wysokogórski niż Les Arcs. Fotka wspólnie z @eliorlan, liczbą nie nadrobimy zlotu forumowego, ale serce się rwało. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 5 godzin temu, Chertan napisał: Dzisiaj przejechaliśmy do La Plagne, piękne miejsce widokowo i narciarsko. Nieco bardziej wysokogórski niż Les Arcs. Fotka wspólnie z @eliorlan, liczbą nie nadrobimy zlotu forumowego, ale serce się rwało. Ale Piotruś pogoda dzwon !!.. aż Ci "kichawę" zjarało.. no. chyba że napoje energetyczne .. ;D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia W dniu 6.01.2025 o 09:47, Mitek napisał: Do Szczyrku nie ma sensu jechać …….. ale ze względu na wizerunek jakie to miejsce obecnie ma i jakich klientów w większości przyciąga. Ja bardzo żałuję starego Szczyrku, bo spędziłem tam kupę czasu i można było się naprawdę najeździć po ciekawych trasach o zróżnicowanej topografii, funkcjonujących nawet przy 5 cm śniegu. To niestety się nie wróci i nie ma co płakać. Jest tyle miejsc do nartowania... Do zobaczenia To znaczy jakich klientów przyciąga? Od lat powtarzasz historię jak to dzielnie stanąłeś w obronie kasjerki w jakimś małym ośrodku na Podhalu. To taki sam klient jak tych dwóch co chciało wyciągnąć kasjerkę przez okno, czy jeszcze gorszy? Czy dlatego, że dwóch typów było niezadowolonych z warunków, będziesz również odradzał od jeżdżenia do tamtego ośrodka? Narciarze są różni i wszędzie są tacy i tacy. Od lat na otwarciu sezonu jako pierwsi w kolejce do gondoli stoją ci sami narciarze, grubo po sześćdziesiątce i siedemdziesiątce. Pamiętają stary Szczyrk, a nadal tu przyjeżdżają. Z rozmów wiem, że jeżdżą dużo w Alpy, ale nigdy nie słyszałem od nich, że do Szczyrku się nie jeździ bo to już nie jest ten sam Szczyrk z ich młodości. Czasy się zmieniają i czas to zaakceptować. A jutro znów będę na kilka dni w Szczyrku i zamierzam się wyjeździć, a nie skupiać na tym jaka klientela tu teraz jeździ. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Witek- jak z parkingami pod gondolą, i salmopolu- korzystasz? Ktos pisal na forum, ze w tym sezonie zycza sobie 30 zet.... prawdali to? Robi sie pogoda i warunki bylby czas pojechac w ktorys dzien pod koniec tygodnia. Fotąd bywalem przynajmniej raz w sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 29 minut temu, mig napisał: Witek- jak z parkingami pod gondolą, i salmopolu- korzystasz? Ktos pisal na forum, ze w tym sezonie zycza sobie 30 zet.... prawdali to? Robi sie pogoda i warunki bylby czas pojechac w ktorys dzien pod koniec tygodnia. Fotąd bywalem przynajmniej raz w sezonie... Korzystałem raz z parkingu przy gondoli, dla posiadaczy sezonówki cena jest 10 zł, dla pozostałych 30. Słyszałem, że u lokalsów też 30 zł. Na parkingu za Matyjaskiem opłata jest za godzinę, każda kolejna godzina to mniej, ale chyba pierwsza to 5 zł. Mogę to jutro sprawdzić. Ja generalnie nie korzystam z parkingu, bo na COS idę z buta, a plecak z butami sportowymi zostawiam wewnątrz, w pomieszczeniu obok kas. Jak przyjedziesz rano, to jest szansa zaparkować na Myśliwskiej w pobliżu COS. Granią bez problemu można przejechać na TMR, a z powrotem zjechać 3C i Ondraszkiem do Jaworzyny. Być może, że po ostatnich opadach da się również zjechać do Mety. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, mig napisał: Witek- jak z parkingami pod gondolą, i salmopolu- korzystasz? Ktos pisal na forum, ze w tym sezonie zycza sobie 30 zet.... prawdali to? Robi sie pogoda i warunki bylby czas pojechac w ktorys dzien pod koniec tygodnia. Fotąd bywalem przynajmniej raz w sezonie... Michał, jeśli nic nieoczekiwanego się nie wydarzy,to będziemy jeździć na Pilsku od piątku do niedzieli. Nastawiamy się raczej na Buczynke. Górę nie wiem czy otworzą, ale nie chce mi się wciągać 6-cio latka na tych orczykach, choć niczego nie wykluczam. Tam też kasują 25 zeta za parking, gdyby mieli otworzyć górę, to są karnety w dobrej cenie na eskipass Numeru telefonu nie zmieniałem. W załączniku widok z kamery z dzisiejszego poranka i prognoza😎 Edytowane 14 Stycznia przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Dzisiaj kolejny dzień nudnej pogody, jak to Narcos pisze. Nic tylko słońce i słońce 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 1 godzinę temu, Chertan napisał: Dzisiaj kolejny dzień nudnej pogody, jak to Narcos pisze. Nic tylko słońce i słońce Francja elegance 🥰 mega zazdo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 15:25 Udostępnij Napisano Środa o 15:25 Panowie i panie kto był w Silvretta Montafon i może coś więcej powiedzieć o tym ON? Planuje trzy dniówkę w następnym tyg bo mnie nosi okropnie i zastanawiam się czy warto ponownie uderzyć w kierunek AT czy jednak pozostać w planie niezrealizowanym z tego tygodnia czyli szybki strzał 🎿 do JUNGFRAU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:29 Udostępnij Napisano Środa o 17:29 2 godziny temu, Victor napisał: Panowie i panie kto był w Silvretta Montafon i może coś więcej powiedzieć o tym ON? Planuje trzy dniówkę w następnym tyg bo mnie nosi okropnie i zastanawiam się czy warto ponownie uderzyć w kierunek AT czy jednak pozostać w planie niezrealizowanym z tego tygodnia czyli szybki strzał 🎿 do JUNGFRAU. juz nie kombinuj, kolo domu masz super warum a chcesz sie paletac po nieznanym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 17:29 Udostępnij Napisano Środa o 17:29 1 godzinę temu, Victor napisał: Panowie i panie kto był w Silvretta Montafon i może coś więcej powiedzieć o tym ON? Planuje trzy dniówkę w następnym tyg bo mnie nosi okropnie i zastanawiam się czy warto ponownie uderzyć w kierunek AT czy jednak pozostać w planie niezrealizowanym z tego tygodnia czyli szybki strzał 🎿 do JUNGFRAU. Widzę też w pobliżu Silvretta ośrodek Damüls Mellau ktoś coś kojarzy był ⛷️? Jak tam obłożenie turystyczne w styczniu wygląda,widoki zapierające oddech 😱 - jest taki sam lub podobny młyn grudniem jak w Ischgl czy raczej bardziej spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 17:46 Udostępnij Napisano Środa o 17:46 15 minut temu, Victor napisał: Widzę też w pobliżu Silvretta ośrodek Damüls Mellau ktoś coś kojarzy był ⛷️? Jak tam obłożenie turystyczne w styczniu wygląda,widoki zapierające oddech 😱 - jest taki sam lub podobny młyn grudniem jak w Ischgl czy raczej bardziej spokojnie? Paweł, jak Janek nie wie - to nikt nie wie, bo normalni ludzie tak długo nie żyją, a nie daj Boże jeżdżą? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 18:45 Udostępnij Napisano Środa o 18:45 SFL w sobotę i niedzielę: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 18:52 Autor Udostępnij Napisano Środa o 18:52 Kruca bomba, w sobotę wyjeżdżamy do Val di Sole. Na śniegu pełne 5 dni, od niedzieli do czwartku. Nocleg w Folgarida. Wszystko na razie pięknie i ładnie, pomijając fakt, że auto na wyjazd stoi w serwisie, bo podczas planowanego przeglądu wszystko padło podczas aktualizacji sterowników, i póki co serwis rozkłada ręce. Oraz prognozy pogody, norweg pokazuje dla wysokości 1300m npm temperatury w ciągu dnia na poziomie +6 st C wtf. To już szczyt Szrenicy w Karkonoszach, przy podobnej wysokości npm ma niższe temperartury. GS wg prognoz zostanie w bagażniku. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 18:53 Udostępnij Napisano Środa o 18:53 (edytowane) Ischgl Samnaum w poniedziałek: Edytowane Środa o 18:56 przez tomkly 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi