Jan Napisano Czwartek o 21:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:07 Godzinę temu, grimson napisał: Aura dalej łaskawa oby też sypnęło jak teraz w Alpach Bernenskich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 10:59 Udostępnij Napisano Piątek o 10:59 najwiecej spadlo na dole 1400m npm na gorze 2600 lampa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 16:32 Udostępnij Napisano Piątek o 16:32 Kasina dziś - narodu masa i stok sie zdegradował szybko..paradoksalnie - dla naszych nart z którymi dziś pojechałem się zaprzyjaźnić im gorzej tym lepiej.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Piątek o 16:46 Udostępnij Napisano Piątek o 16:46 Na Czarnym Groniu całkiem znośnie, ludzi dużo, ale kolejek do wyciągów brak. Niestety czerwona trasa nadal zamknięta, wygląda jakby mieli uruchomić na dniach, bo ciągle sypali. Bardzo udany dzień, od razu czuć różnicę nawet po tak niewielkim opadzie naturalnego śniegu. Nowe Kastle spisują się świetnie zarówno na twardym sztucznym, jak i świeżym nieco rozjeżdżonym. To był dobry zakup ,narty są bardzo przyjazne i czuje się jakbym na nich jeździł od lat. Na ostatnim zdjeciu iluminacja na ryneczku w Ślemieniu. Jutro Pilsko. Pozdrowienia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Piątek o 16:48 Udostępnij Napisano Piątek o 16:48 13 minut temu, Lexi napisał: Kasina dziś - narodu masa i stok sie zdegradował szybko..paradoksalnie - dla naszych nart z którymi dziś pojechałem się zaprzyjaźnić im gorzej tym lepiej.. Jak to model i ile tam jest pod butem? Tak samo jest z Armadą 116, obiektywnie im gorzej dla innych tym dla nich lepiej, gdyż bez znaczenia. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 17:21 Udostępnij Napisano Piątek o 17:21 23 minuty temu, tomkly napisał: Jak to model i ile tam jest pod butem? FX96 TI..pierwszy raz wyprowadziłem na spacer i powoli będziemy sie zaprzyjaźniać - trzymają na twardym fajnie ale przecież nie kupiłem ich na twarde... na odsypach i małych muldach baja!! (dużych jeszcze nie było, takie do kolan max) .. czekam na świeży opad gdzieś np. na Rohacach.. 🤪 .. info dla @Mikoski - nie klepią !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Piątek o 17:52 Udostępnij Napisano Piątek o 17:52 Na Chopoku dziš, Zachradky tylko jeden wyciąg czynny i 70 minut odstania sby się na górę dostać. Jazda skibusem to jak dziki zachód, walka o wejście jakby kawę za komuny na sklep rzucili. Ale ogólnie dzieciaki zadowolone a to najważniejsze. Jutro plan na Rohace a potem Tatralandia 3 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 18:54 Udostępnij Napisano Piątek o 18:54 (edytowane) @bubol.T i @Lexi Kastle rzondzom. @tomkly nie wygłupiaj się z tym Armanim 😉. Pozdro Edytowane Piątek o 18:56 przez Marcos73 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 19:03 Udostępnij Napisano Piątek o 19:03 (edytowane) Cześć Na wszystkich zdjęciach widzę idealne warunki (w sensie śniegu, stoku itd.) a Wy o jakichś - "Im gorzej tym lepiej". Jedyny element, który wpływa na pogorszenie się warunków jazdy to ludzie na trasach, w sensie tego, że są a nie, że coś niszczą, tworzą odsypy itd. Co mam przywieźć, żeby się przejechać na tych nartach. W sensie jakie narty? Biorę SL Dynastar ale mogę wziąć Mastera albo coś innego... Pozdro Edytowane Piątek o 19:08 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 19:08 Udostępnij Napisano Piątek o 19:08 2 godziny temu, Lexi napisał: ..toż to piękny warun dla SLki 🥳 bokiem tego stoku miód malina krótkim skrętem 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 19:15 Udostępnij Napisano Piątek o 19:15 6 minut temu, Victor napisał: ..toż to piękny warun dla SLki 🥳 bokiem tego stoku miód malina krótkim skrętem 😅 Wpadaj i pouczysz kolegów jak jeździć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 19:31 Udostępnij Napisano Piątek o 19:31 Panowie doskonale potrafią nie trzeba ich uczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 19:45 Udostępnij Napisano Piątek o 19:45 12 minut temu, Victor napisał: Panowie doskonale potrafią nie trzeba ich uczyć . Twój post jest jednoznaczną sugestią, że czegoś nie wiedzą nie umieją itd. więc wpadaj i pokazuj kunszt. Ciapatych raczej nie będzie więc nie masz się czego bać. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Piątek o 20:13 Udostępnij Napisano Piątek o 20:13 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Na wszystkich zdjęciach widzę idealne warunki (w sensie śniegu, stoku itd.) a Wy o jakichś - "Im gorzej tym lepiej". Jedyny element, który wpływa na pogorszenie się warunków jazdy to ludzie na trasach, w sensie tego, że są a nie, że coś niszczą, tworzą odsypy itd. Co mam przywieźć, żeby się przejechać na tych nartach. W sensie jakie narty? Biorę SL Dynastar ale mogę wziąć Mastera albo coś innego... Pozdro Weź wszystko co sie zmieści... ;-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Piątek o 20:25 Udostępnij Napisano Piątek o 20:25 11 minut temu, mig napisał: Weź wszystko co sie zmieści... ;-)) Do skody wchodzi sporo, ja biorę co popadnie ,dam sie karnąć 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Piątek o 20:26 Udostępnij Napisano Piątek o 20:26 I srubokret.... 😉 ew wkretarka.... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 21:00 Udostępnij Napisano Piątek o 21:00 Mitek i Ewcię zabierz koniecznie😀. Powinna się zmieścić. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:27 Udostępnij Napisano Piątek o 21:27 25 minut temu, Marcos73 napisał: Mitek i Ewcię zabierz koniecznie😀. Powinna się zmieścić. pozdro Cześć Bez Rybelka to ... bez sensu. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 23:03 Udostępnij Napisano Piątek o 23:03 Jak coś to w poniedziałek na Rohace się szykuję z kobitą, pogoda ma być niezła, najbliższe 2 dni mroźne i trochę opadu z mgłą najpewniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 05:19 Udostępnij Napisano Sobota o 05:19 9 godzin temu, Mitek napisał: Ciapatych raczej nie będzie więc nie masz się czego bać Ale Ci się przypomniało😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 07:11 Udostępnij Napisano Sobota o 07:11 (edytowane) 9 godzin temu, Chertan napisał: Jak coś to w poniedziałek na Rohace się szykuję z kobitą, pogoda ma być niezła, najbliższe 2 dni mroźne i trochę opadu z mgłą najpewniej. Zobaczymy.. ..chociaż na Słowacji też mają wolne w poniedziałek więc może być różnie. .. no chyba że pójdę/pojadę na Salatyn.. 😉 Edytowane Sobota o 08:16 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Sobota o 08:09 Udostępnij Napisano Sobota o 08:09 (edytowane) 12 godzin temu, Mitek napisał: Twój post jest jednoznaczną sugestią, że czegoś nie wiedzą nie umieją i Jedynie w twojej głowie może się urodzić jakaś jednoznaczna sugestia-pomijam . Bo Marek na SL śmiga a ja osobiście niejednokrotnie miałem z nim przyjemność wspólnie nartować. 12 godzin temu, Mitek napisał: wpadaj i pokazuj kunszt. Ciapatych raczej nie będzie więc nie masz się czego bać. Narty to sport białych jeżeli jeszcze nie zauważyłeś więc ciapatych jak i zydków brak ( ciekawe dlaczego przecież sport tak popularny a kasę maja ) no może jakiś rodzynek gdzieś się zawsze zaplątać ale obawiać się ich nie ma czego zdecydowanie Zostawię tobie tą przyjemność żebyś mógł się wykazać. Czasu na narty jeszcze mam dość sporo a zima trwa w najlepsze więc spokojnie przyjdzie dzień że jeszcze pojeżdżę.termin zlotu nie wszystkim odpowiada-życie jak i obowiązki . Edytowane Sobota o 08:16 przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 08:51 Udostępnij Napisano Sobota o 08:51 36 minut temu, Victor napisał: Jedynie w twojej głowie może się urodzić jakaś jednoznaczna sugestia-pomijam . Bo Marek na SL śmiga a ja osobiście niejednokrotnie miałem z nim przyjemność wspólnie nartować. Narty to sport białych jeżeli jeszcze nie zauważyłeś więc ciapatych jak i zydków brak ( ciekawe dlaczego przecież sport tak popularny a kasę maja ) no może jakiś rodzynek gdzieś się zawsze zaplątać ale obawiać się ich nie ma czego zdecydowanie Zostawię tobie tą przyjemność żebyś mógł się wykazać. Czasu na narty jeszcze mam dość sporo a zima trwa w najlepsze więc spokojnie przyjdzie dzień że jeszcze pojeżdżę.termin zlotu nie wszystkim odpowiada-życie jak i obowiązki . Cześć Chciałbym podkreślić to odkrywcze zdanie kolegi. 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Ale Ci się przypomniało😀. pozdro Mnie się nic nie "przypomniało" Marek. Pewne rzeczy zostają na zawsze, bo są wyrazem głębokich postaw i podstaw, które trzeba tępić, żebyś na wejściu w bramki nie przeczytał kiedyś napisu: Nur fur Weisse. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 13:46 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:46 PAD testuje dziś warun w Czorsztyn Ski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Sobota o 14:53 Udostępnij Napisano Sobota o 14:53 7 godzin temu, Lexi napisał: Zobaczymy.. ..chociaż na Słowacji też mają wolne w poniedziałek więc może być różnie. .. no chyba że pójdę/pojadę na Salatyn.. 😉 Wiem, że mają wolne, liczę na mniej niż w typowy weekend. Pogoda też może cześć odstraszy. Tym co o białasach przypominam, że mamy w pucharze świata Brazylijczyka Pineiro 😁. Japończycy też się mają całkiem nieźle w narciarstwie. Więc to żenua czytać w ogóle takie zagadnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi