tomkly Napisano Środa o 11:53 Udostępnij Napisano Środa o 11:53 35 minut temu, Marcos73 napisał: Dzisiaj Pinzolo Málo snehu 😟 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 15:17 Udostępnij Napisano Środa o 15:17 3 godziny temu, tomkly napisał: Málo snehu 😟 Jedź na Skrzyczne do Witka😉. Śniegu wystarczająco dużo. Sporo tras zamkniętych, ale jest to na tyle duży ośrodek, że jest gdzie pojeździć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 15:19 Udostępnij Napisano Środa o 15:19 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Jedź na Skrzyczne do Witka😉. Śniegu wystarczająco dużo. Sporo tras zamkniętych, ale jest to na tyle duży ośrodek, że jest gdzie pojeździć. pozdro Na Skrzyczne to chodzę pieszo albo wjeżdżam rowerem. Nart bym nie zaryzykował. 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 08:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:30 Hejka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Czwartek o 09:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:25 Coś z innego kierunku Rumuńskie Karpaty. Dostałem dziś od znajomego filmik który założył narty po ponad 35/40 latach sam dokładnie nie pamięta dziś już jest na emeryturze-da się ? Da !😉 https://poianabrasov.ski/en/ski-resort/ 26c6a9ad-f5e9-4cd6-b231-67e639d03cbe.mp4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Czwartek o 09:45 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:45 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Hejka A gdzie sztekiele?? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 09:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:51 25 minut temu, Victor napisał: Coś z innego kierunku Rumuńskie Karpaty. Dostałem dziś od znajomego filmik który założył narty po ponad 35/40 latach sam dokładnie nie pamięta dziś już jest na emeryturze-da się ? Da !😉 https://poianabrasov.ski/en/ski-resort/ 26c6a9ad-f5e9-4cd6-b231-67e639d03cbe.mp4 19 MB · 0 pobrań no pięknie jak na emeryta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 10:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:15 (edytowane) 24 minuty temu, Jan napisał: no pięknie jak na emeryta Dokładnie, szczególnie że miał wieloletnią przerwę. Musiał wcześniej bardzo dobrze jeździć, widać technikę. Edytowane Czwartek o 10:15 przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Czwartek o 10:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:22 2 minuty temu, tomkly napisał: Dokładnie, szczególnie że miał wieloletnią przerwę. Musiał wcześniej bardzo dobrze jeździć, widać technikę. Jeździł od małego nawet przez jakiś czas uczył jako instruktor później życie i długa przerwa . @Jan dla mnie zajebiste ze po latach można jak się chce- narty jak rower,raz się nauczysz i umiesz 😎 A Karpaty całkiem ciekawy kierunek tanio,śnieg jest chyba kiedyś się skuszę ⛷️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 10:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:22 35 minut temu, Bruner79 napisał: A gdzie sztekiele?? 😉 Już były jeżdżone, teraz Kastle. pozdro ps. Jak ma być test, to będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 11:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:52 Godzinę temu, Victor napisał: Jeździł od małego nawet przez jakiś czas uczył jako instruktor później życie i długa przerwa a ile lat ma teraz ? Godzinę temu, Victor napisał: Karpaty całkiem ciekawy kierunek tanio, czy jest tanio to trzeba by policzyć też koszty dojazdu (dolotu) Chyba by mi się nie chciało dla ośrodka z 2-3 nowoczesnymi kolejkami i 20 km tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 12:05 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:05 2 godziny temu, Victor napisał: założył narty po ponad 35/40 latach Kozak .. ja miałem tylko 30 lat przerwy. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 12:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:33 Ktos w Swieta w Kluszkowcach lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 13:03 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:03 3 godziny temu, Victor napisał: Coś z innego kierunku Rumuńskie Karpaty. Dostałem dziś od znajomego filmik który założył narty po ponad 35/40 latach sam dokładnie nie pamięta dziś już jest na emeryturze-da się ? Da !😉 https://poianabrasov.ski/en/ski-resort/ 26c6a9ad-f5e9-4cd6-b231-67e639d03cbe.mp4 19 MB · 0 pobrań Klasyka. Co się Jaś nauczy to Jan będzie umiał. Odwrotnie idzie trudniej ale … śmieszniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Czwartek o 13:19 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:19 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Już były jeżdżone, teraz Kastle. pozdro ps. Jak ma być test, to będzie. To do publikacji potem. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Czwartek o 14:03 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:03 Godzinę temu, mig napisał: Ktos w Swieta w Kluszkowcach lub okolicy? Niby w sobotę mają otwierać, ale czy dotrwają do świąt, wiosna. Mieszkam parę km od stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 14:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:50 (edytowane) Obawiam się, że cały śnieg zejdzie przez najbliższą noc. W Bielsku 16 stopni i potężne podmuchy halnego. Edytowane Czwartek o 14:50 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 15:11 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:11 19 minut temu, tomkly napisał: Obawiam się, że cały śnieg zejdzie przez najbliższą noc. W Bielsku 16 stopni i potężne podmuchy halnego. w Alpach Berneńskich spadnie w najbliższych dniach ponad 2 metry śniegu 🙂 https://www.bergfex.ch/jungfrau-grindelwald-wengen/wetter/berg/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 16:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:26 Cze Dzisiaj z rana pięknie, ale Srajfon mówił co innego. Chmury i opady śniegu. Nie mylił się. Na szczytach mgła i padająca kasza. Pogoda dla wytrwałych. Trasy w idealnym stanie, śnieg się taki ciężki zrobił. Sporo narciarzy zdezerterowało. Dla mnie bomba. Góra na czuja, reszta na pełen gwizdek. Warun wyborny, szkoda tylko, że sporo tras pozamykanych. Ale bosko, jak to w MdC. Jutro ostatni dzień. Ma być lampa, liczę na nocny opad śniegu, ma padać do rana. Do 12.00 petarda. Potem z młodym kilka rundek na „babci”. Kastle rządzą. Rano założył moje stare nowe 178 i powiedział, że nie odda. Jego GS-y tępe strasznie. Ale sprzętu cały samochód. Szczyty we mgle, więc na czuja, ale trasy w idealnym stanie. Jak się pojawiał kontrast to pełny 🔥. Ja na 173 GS. W sumie bez różnicy. Doły tak A góra (Spinale) już w mleku. Ludzie spierdolili, były pustki. Żona knajping. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 19:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:15 (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj z rana pięknie, ale Srajfon mówił co innego. Chmury i opady śniegu. Nie mylił się. Na szczytach mgła i padająca kasza. Pogoda dla wytrwałych. Trasy w idealnym stanie, śnieg się taki ciężki zrobił. Sporo narciarzy zdezerterowało. Dla mnie bomba. Góra na czuja, reszta na pełen gwizdek. Warun wyborny, szkoda tylko, że sporo tras pozamykanych. Ale bosko, jak to w MdC. Jutro ostatni dzień. Ma być lampa, liczę na nocny opad śniegu, ma padać do rana. Do 12.00 petarda. Potem z młodym kilka rundek na „babci”. Kastle rządzą. Rano założył moje stare nowe 178 i powiedział, że nie odda. Jego GS-y tępe strasznie. Ale sprzętu cały samochód. Szczyty we mgle, więc na czuja, ale trasy w idealnym stanie. Jak się pojawiał kontrast to pełny 🔥. Ja na 173 GS. W sumie bez różnicy. Doły tak A góra (Spinale) już w mleku. Ludzie spierdolili, były pustki. Żona knajping. pozdro Nie zapominaj o regularnej, codziennej dezynfekcji. Ja tego zaniedbałem i wróciłem z koszmarnym wirusem grypy: gorączka, dreszcze, okropieństwo... Edytowane Czwartek o 19:17 przez tomkly 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 19:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:25 8 minut temu, tomkly napisał: Nie zapominaj o regularnej, codziennej dezynfekcji. Ja tego zaniedbałem i wróciłem z koszmarnym wirusem grypy: gorączka, dreszcze, okropieństwo... Pilnuję, jest to na tym obozie obowiązkowe😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 21:35 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:35 A w MdC nakurwia zen. Będzie miodzio jutro na koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 08:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:31 (edytowane) Cze spadło z 20-30 cm, będzie bomba.. Słonko jest i Mróz z dzisiaj Edytowane wczoraj o 08:32 przez Marcos73 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 08:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:49 14 minut temu, Marcos73 napisał: Cze spadło z 20-30 cm, będzie bomba.. Słonko jest i Mróz z dzisiaj Ale bym to orał na klapaczkach ⛷️ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 09:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:56 Już są muldy, zaczyna się narzekanie. Ale w tak miękkim śniegu to się zajebiście jeździ. pozdro ps. Strasznie wieje, 5Langi jest zamknięte. Pinzolo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi