Victor Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Dzień dobry ! ⛷️ 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 1 godzinę temu, Victor napisał: Dzień dobry ! ⛷️ Dzien swietny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Trasa zielona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 19 godzin temu, tomkly napisał: I bardzo lekkie. Po całym dniu jeżdżenia w śniegu po kolanach na nartach GS miałem wrażenie, że mam na nogach dwa gigantyczne śmigła, które trzeba rozruszać przy całkowicie bezwietrznej pogodzie. 🙂 Bo GS to narta uniwersalna 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia Godzinę temu, Jan napisał: Dzien swietny Cisnąłbym do oporu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 25 minut temu, grimson napisał: Cisnąłbym do oporu. No wlasnie o Tobie pomyslalem. Tu musisz przyjechac a nie waskotrasowe VdS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 1 godzinę temu, Jan napisał: No wlasnie o Tobie pomyslalem. Tu musisz przyjechac a nie waskotrasowe VdS Jemu szerokość nie jest potrzebna, liczy się Vmax... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 4 godziny temu, grimson napisał: Cisnąłbym do oporu. Raczej do pierwszego dzwona 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Raczej do pierwszego dzwona 😉 pozdro po dzwonie trzeba się pozbierać i cisnąć dalej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 7 godzin temu, Marcos73 napisał: Raczej do pierwszego dzwona 😉 pozdro Dzwon już był nie jeden... z dumą opisywany. Kolega jest jednak niestety sprawny i będzie dalej próbował kogoś zabić, aż przyjebie tak, że zostanie mu jedynie chodzenie po górach, jak będzie miał farta. Oczywiście można skorzytsać ze szkoleń sportowych, ogarnąć temat, być dobrym naprawdę ale to tępak i tchórz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia 17 minut temu, Mitek napisał: Dzwon już był nie jeden... z dumą opisywany. Kolega jest jednak niestety sprawny i będzie dalej próbował kogoś zabić, aż przyjebie tak, że zostanie mu jedynie chodzenie po górach, jak będzie miał farta. Oczywiście można skorzytsać ze szkoleń sportowych, ogarnąć temat, być dobrym naprawdę ale to tępak i tchórz. Pozdro Mitek, tak ostro bym nie oceniał Grimsona, traktuje wszystko jak siłownię. Jednak nie rozumiem po co się morduje na tych nartach, bo moim zdaniem ich nie ogarnia. Na te kilka dni w sezonie, czy też kilkanaście lepiej kupić nartę cywilną i się podszkolić. W sumie to nie wiemy jak jeździ. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 5 godzin temu, Mitek napisał: Dzwon już był nie jeden... z dumą opisywany. Kolega jest jednak niestety sprawny i będzie dalej próbował kogoś zabić, aż przyjebie tak, że zostanie mu jedynie chodzenie po górach, jak będzie miał farta. Oczywiście można skorzytsać ze szkoleń sportowych, ogarnąć temat, być dobrym naprawdę ale to tępak i tchórz. Pozdro Piłeś? Odstaw telefon wieśniaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia 6 godzin temu, grimson napisał: Piłeś? Odstaw telefon wieśniaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Mitek, tak ostro bym nie oceniał Grimsona, traktuje wszystko jak siłownię. Jednak nie rozumiem po co się morduje na tych nartach, bo moim zdaniem ich nie ogarnia. Na te kilka dni w sezonie, czy też kilkanaście lepiej kupić nartę cywilną i się podszkolić. W sumie to nie wiemy jak jeździ. pozdro Cześć Ja też sporo aktywności traktuje jak wyzwanie - to rozumiem. Sam swego czasu jeździłem na nartach DH !! bo tylko takie udało się kupić w składnicy harcerskiej w dobrej cenie. I dało się na nich jeździć szybciej ale i wolniej i po muldach - bo w tamtych czasach trasy nie były przygotowywane przecież... ja to wszystko rozumiem i to nie moja sprawa. Każdy jeżdzi na tym co lubi. Ale...: Uprawianie narciarstwa szybkościowego na ogólnie dostępnych stokach jest debilizmem absolutnym i będę to tępił zawsze. Sam kurwa pisze, że pop dzwonie znalazł się 150 m od nart i się cieszy...! Narta przy dobrym dzwonie potrafi tak wystrzelić bez żadnej kontroli, że w łeb może dostać gość który stoi z boku trasy czy w ogóle z tyłu - widziałem takie rzeczy. Jak chcemy się sprawdzić są zawody i można zapierdalać. inaczej to kryminał. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja też sporo aktywności traktuje jak wyzwanie - to rozumiem. Sam swego czasu jeździłem na nartach DH !! bo tylko takie udało się kupić w składnicy harcerskiej w dobrej cenie. I dało się na nich jeździć szybciej ale i wolniej i po muldach - bo w tamtych czasach trasy nie były przygotowywane przecież... ja to wszystko rozumiem i to nie moja sprawa. Każdy jeżdzi na tym co lubi. Ale...: Uprawianie narciarstwa szybkościowego na ogólnie dostępnych stokach jest debilizmem absolutnym i będę to tępił zawsze. Sam kurwa pisze, że pop dzwonie znalazł się 150 m od nart i się cieszy...! Narta przy dobrym dzwonie potrafi tak wystrzelić bez żadnej kontroli, że w łeb może dostać gość który stoi z boku trasy czy w ogóle z tyłu - widziałem takie rzeczy. Jak chcemy się sprawdzić są zawody i można zapierdalać. inaczej to kryminał. Pozdro manipulujesz mitek. pisałem o tym 100 razy, napiszę raz jeszcze. Jadę szybciej na nartach tylko przy pustym stoku. z reguły jest to wejście z buta o 6.30 rano, i zjazd w dół gdzieś około 8.30, gdzie stoki otwierają się o 9.00. jak ktoś zostanie poszkodowany to tylko ja. dodatkowo znam trasy na pamięć, wiem gdzie jest bdb widoczność i można sobie pozwolić na więcej, a gdzie lepiej zwolnić, bo jest ostry zakręt lub przełamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia 4 minuty temu, grimson napisał: manipulujesz mitek. pisałem o tym 100 razy, napiszę raz jeszcze. Jadę szybciej na nartach tylko przy pustym stoku. z reguły jest to wejście z buta o 6.30 rano, i zjazd w dół gdzieś około 8.30, gdzie stoki otwierają się o 9.00. jak ktoś zostanie poszkodowany to tylko ja. dodatkowo znam trasy na pamięć, wiem gdzie jest bdb widoczność i można sobie pozwolić na więcej, a gdzie lepiej zwolnić, bo jest ostry zakręt lub przełamanie. Nie rob tego jesli trasa jest w lesie i nie ma siatek zabezpieczajacych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia 23 minuty temu, Jan napisał: Nie rob tego jesli trasa jest w lesie i nie ma siatek zabezpieczajacych na tym kawalku wlasnie przed chwila pokazalo mi 87,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 16 minut temu, Jan napisał: na tym kawalku wlasnie przed chwila pokazalo mi 87,5 km/h no i pięknie. jaką apką sprawdzasz prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia 17 minut temu, grimson napisał: no i pięknie. jaką apką sprawdzasz prędkość? Ski Tracker ale wlasnie sie zawiesila, kawalek fisowskiej trasy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Dzień Dobry, 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia Dzień Dobry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia Dziś będą rozprawiczone 😀 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia Pogoda nie rozpieszcza😉 pozdro 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia 20 minut temu, Marcos73 napisał: Pogoda nie rozpieszcza😉 pozdro W Szczyrku niestety niewiele widać, ale i tak lepiej niż w robocie 😀. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia Udostępnij Napisano 15 Grudnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi