Mikoski Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 32 minuty temu, Jan napisał: Rozumiem że Black Crows 💪 w użyciu w takich zaje fajnych warunkach , zazdroszczę 😉 choć znam takich co mówią że jak jest tyle świeżego to nie da się jeździć 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 47 minut temu, Mikoski napisał: Rozumiem że Black Crows 💪 w użyciu w takich zaje fajnych warunkach , zazdroszczę 😉 choć znam takich co mówią że jak jest tyle świeżego to nie da się jeździć 😁 tu prawie wszyscy lacznie z zupelnie poczatkujacymi maja szerokie Narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 1 godzinę temu, Jan napisał: tu prawie wszyscy lacznie z zupelnie poczatkujacymi maja szerokie Narty Ale Damuan pisal o umiejetnosci jazdy a nie o szekosci nart.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia Dziś dzionek 👌 jutro powtórka z rozrywki 😉 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 1 godzinę temu, Victor napisał: Dziś dzionek 👌 jutro powtórka z rozrywki 😉 Paweł, super pogoda na górze. Jedno zdjęcie to chyba z Dubaju Ci się zaplątało😉. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 20 minut temu, Marcos73 napisał: Paweł, super pogoda na górze. Jedno zdjęcie to chyba z Dubaju Ci się zaplątało😉. pozdro Niezłe im tera w tej hali tapety pokleili.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 41 minut temu, Marcos73 napisał: Paweł, super pogoda na górze. Jedno zdjęcie to chyba z Dubaju Ci się zaplątało😉. pozdro Były dwa dni w mgle więc 😉 czas najwyższy coś od życia dostać pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 24 minuty temu, Victor napisał: Były dwa dni w mgle więc 😉 czas najwyższy coś od życia dostać pozdro A ta btw, to gdzie jesteś? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 4 minuty temu, Marcos73 napisał: A ta btw, to gdzie jesteś? pozdro Wioska Kappl 😅 a turystyczne szusy w reklamowanym Ischgl ..słońce świeci to najważniejsze choć mgła z opadem też ciekawe przeżycie 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 11 minut temu, Marcos73 napisał: A ta btw, to gdzie jesteś? pozdro nie poznajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia (edytowane) przygotowania do sobotniego Pucharu Swiata Edytowane 11 Grudnia przez Jan 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 12 godzin temu, Jan napisał: nie poznajesz ? A mało znam ośrodków. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 5 minut temu, Marcos73 napisał: A mało znam ośrodków. pozdro Musisz się wybrać z Janem na skisafari to się znajomość powiększy... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia (edytowane) 2 godziny temu, Jan napisał: przygotowania do sobotniego Pucharu Swiata Będzie 😉 choć czuję się kiepsko bo choróbsko nie odpuszcza 😡 siły brak ale pierwsze szusy jakoś spoko poszły Trasa szmuglerów na rozgrzewkę ⛷️ Edytowane 11 Grudnia przez Victor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia W dniu 9.12.2024 o 18:25, Victor napisał: Coś w tym jest powiem Ci szczerze bo jak słonko wyszło i ukazały się trasy to tak dziwnie część sparaliżowało nie wiedzieć czemu a w takich warunkach jakoś dziwnie kręcili te skręty 🤔 Na Idalpie było ciemno, mgliście i śnieżnie. Wystarczyło pojechać 3km dalej na łąki koło pizzerii Schwarzwand a tam diametralnie inne klimaty - jakby się niebo nad głową otwierało. Po szwajcarskiej stronie też od godziny 10 cały czas świeciło słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia (edytowane) W Ischgl dopadało w ostatnich dniach jakieś 30 cm śniegu. W niedzielę oraz poniedziałek jeździło się kapitalnie gdyż nie było w ogóle ludzi, a taki puch jak wtedy to zdarza się raz na 10 lat. Jeździliśmy po dziewiczych trasach, wyznaczając ślad. Wczoraj wyszło pełne słońce i zrobiło się bajecznie kolorowo. Cały czas przydałby się większy opad, gdyż dalej są miejsca wygrzebane do lodu, natomiast niewątpliwie warunki są o wiele lepsze aniżeli w poprzednich tygodniach. W piątek zmiana miejscówki z powrotem na Solden, tam zapewne uruchomili w końcu wszystkie trasy. Ma też być lepsza pogoda niż poprzedni weekend. Edytowane 11 Grudnia przez tomkly 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 51 minut temu, brachol napisał: Musisz się wybrać z Janem na skisafari to się znajomość powiększy... pozdro Przecież to nie jest zły pomysł. Ale Janek czasami jak zrobi foto relację - to tak jakbym tam już był. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 1 godzinę temu, tomkly napisał: Na Idalpie było ciemno, mgliście i śnieżnie. Wystarczyło pojechać 3km dalej na łąki koło pizzerii Schwarzwand a tam diametralnie inne klimaty - jakby się niebo nad głową otwierało. Po szwajcarskiej stronie też od godziny 10 cały czas świeciło słońce. Cześć Wiesz trzeba znać ośrodek a jak jesteś pierwszy raz to z każdym dniem poznajesz więcej. Dziwne bo niedziela poniedziałek była straszna pogoda ale pomijam 😉 …chwilowy odpoczynek i browek przed 12ta 🤦♂️i pogawędka z rodakiem za baru w Schatzi jak miło …swojego spotkać 👌 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia (edytowane) 44 minuty temu, Victor napisał: Cześć Wiesz trzeba znać ośrodek a jak jesteś pierwszy raz to z każdym dniem poznajesz więcej. Dziwne bo niedziela poniedziałek była straszna pogoda ale pomijam 😉 …chwilowy odpoczynek i browek przed 12ta 🤦♂️i pogawędka z rodakiem za baru w Schatzi jak miło …swojego spotkać 👌 Narciarstwo barowe. 😄 Nasza trójosobowa grupa pod dowództwem Pawła biła za to rekordy kilometrów. Mnie naprawdę nie jest łatwo zamęczyć, natomiast tym razem się udało. W niedzielę, po blisko 70 km jazdy w odsypach organizm odmówił mi posłuszeństwa, po powrocie na kwaterę zaległem o 19 w łóżku i wstałem o 7 rano. Największy sukces wyjazdu - udało mi się ten trening przeżyć. 🙂 Edytowane 11 Grudnia przez tomkly 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 4 minuty temu, tomkly napisał: W niedzielę, po blisko 70 km jazdy w odsypach organizm odmówił mi posłuszeństwa, po powrocie na kwaterę zaległem o 19 w łóżku i wstałem o 7 rano. Największy sukces wyjazdu - udało mi się ten trening przeżyć. 🙂 Na biedronkę, ani nózką, ani rączką 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2 godziny temu, grimson napisał: Na biedronkę, ani nózką, ani rączką 😁 Poszedłem po rozum do głowy i się na kolejny wyjazd przygotowałem. Jazda poza trasami na nartach typu GS e-Rebel RD nie należy do przyjemnych, więc pojechałem dziś nabyć płetwy adekwatne do możliwości starszego pana. 😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2 godziny temu, grimson napisał: Na biedronkę, ani nózką, ani rączką 😁 Poszedłem po rozum do głowy i się na kolejny wyjazd przygotowałem. Jazda poza trasami na nartach typu GS e-Rebel RD nie należy do przyjemnych, więc pojechałem dziś nabyć płetwy odpowiednie dla starszego pana. 😄 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 9 minut temu, tomkly napisał: Poszedłem po rozum do głowy i się na kolejny wyjazd przygotowałem. Jazda poza trasami na nartach typu GS e-Rebel RD nie należy do przyjemnych, więc pojechałem dziś nabyć płetwy odpowiednie dla starszego pana. 😄 Ładne 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 4 minuty temu, Edwin napisał: Ładne 👍 I bardzo lekkie. Po całym dniu jeżdżenia w śniegu po kolanach na nartach GS miałem wrażenie, że mam na nogach dwa gigantyczne śmigła, które trzeba rozruszać przy całkowicie bezwietrznej pogodzie. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi