widzewiak_z_gor Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia (edytowane) Piękny klimacik @Jan Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 Serdecznie pozdrawiam. Edytowane 8 Grudnia przez widzewiak_z_gor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 4 minuty temu, widzewiak_z_gor napisał: Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 No niestety mogę tylko pozazdrościć takich warunków...zostaje lokalny grajdołek ..niezbyt bogaty narazie 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 8 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Piękny klimacik @Jan Widać, że z @Lexi mocno trenujecie. 😉 Serdecznie pozdrawiam. Klimacil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 9 minut temu, Jan napisał: Już przy browarze siedzisz, że masz czas na wysyłanie zdjęć 😁Udanego wyjazdu👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 7 minut temu, Edwin napisał: Już przy browarze siedzisz, że masz czas na wysyłanie zdjęć 😁Udanego wyjazdu👍 Przy takich warunkach szkoda czasu na browary 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia @Jan piekny warun 🥳 tu widzialność kiepska ale jazda w puchu odsypach garbach rewelacyjna . Dzień bez napinki 😉 Pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 1 godzinę temu, Victor napisał: @Jan piekny warun 🥳 tu widzialność kiepska ale jazda w puchu mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 4 minuty temu, Jan napisał: mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach Na tej narcie to sama radość w tych warunkach, francuska narta na Francuskie stoki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Grudnia Udostępnij Napisano 8 Grudnia 12 minut temu, Jan napisał: mam takie wrazenie ze wlasnie we Francji czesto jest przy padajacym sniegu lepszy kontrast niz w innych rejonach Moze byc bo rok temu w dużym opadzie w L2A problemów z kontrastem podłoża aż tak nie miałem zresztą w Tignes również i jazdą na czujkę/ślepo nie było a dziś to kiepsko naprawdę kiepsko pod tym względem było . przed 15ta na jedynce tak było i nie wiesz totalnie czy jest garb czy go nie ma 🤷♂️ już tu przyjemności nie było aczkolwiek da się . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Bawimy się dalej ⛷️ Warun bajkowy tylko kontrast bardzo kiepski dlatego od rana katujemy jedna trasę 1/1a. Może coś popołudniem się bardziej rozjaśni-oby 🥳 a jak nie ta na dziś w zupełności wystarczy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 16 minut temu, Jan napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 28 minut temu, Victor napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 4 godziny temu, Victor napisał: Widoczność max 20m Foto na krzesło przy Idalp stacji ..jeszcze nigdy nie jeździłem w takiej złej widoczności . Dobry warun,ale dla początkujących,stromizny nie widać i strach nie paraliżuje 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia 1 godzinę temu, Edwin napisał: Dobry warun,ale dla początkujących,stromizny nie widać i strach nie paraliżuje 😁 Coś w tym jest powiem Ci szczerze bo jak słonko wyszło i ukazały się trasy to tak dziwnie część sparaliżowało nie wiedzieć czemu a w takich warunkach jakoś dziwnie kręcili te skręty 🤔 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Godzinę temu, Victor napisał: ziwnie kręcili te skręty Zależy jaki towar kręcili.. może ich "puściło".. 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia W dniu 6.12.2024 o 18:22, kordiankw napisał: A do Szczyrku za tydzień? Będę z kolegą od piątku wieczorem do południa we wtorek. Jakby co, to mam miejsce na chacie 😀. Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 3 minuty temu, kordiankw napisał: Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 3 godziny temu, kordiankw napisał: Z informacji uzyskanych u źródła COS nadal działa w trybie turystycznym i nie otwiera się w najbliższy weekend. Szczyrkowski otwarcie 14/12. Z innych informacji, parkingi w TMR w Szczyrku płatne dla wszystkich, nie ma zwolnienia z opłat dla posiadaczy sezonówki. Wiewiórki donoszą, że pierwsza godzina bezpłatna, opłata za cały dzień 30 PLN. Tmr robi wszystko by zniechecic mnie do Szczyrku. Chyba w koncu odniosą sukces.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 10 minut temu, mig napisał: Tmr robi wszystko by zniechecic mnie do Szczyrku. Chyba w koncu odniosą sukces.... Miałem nadzieję, że COS ruszy w najbliższy weekend, mam do dolnej stacji 400 m spacerkiem z górki 😁, a tu kicha 🥲. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi