Skocz do zawartości

Sezon 2024/2025

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

Litwinka.. 

Poranny "siwy dym"..

IMG_5300.thumb.jpg.6936129b66c938ca23e4d3762d306e84.jpg

I parędziesiąt minut póżniej..

IMG_5310.thumb.jpg.14d25f6bbdc92cf3dd5ac0004378215f.jpg

Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacny..

IMG_5316.thumb.jpg.38439cd99cbc44f6300ddff6ff9e7be8.jpg

IMG_5321.thumb.jpg.1c4e8357a73b7d6c9defabfad1af8fd7.jpg

Na koniec jeszcze wyciągnąłem moje "destrojery" - czyli połączenie BOLDA z S/RACE GS i szyny kolejowej..... po dwóch zjazdach (przyłożyłem się) dowiedziałem się że to nie jest ta część sezonu w którym moje nogi są na to gotowe.. pojechałem do domu ;)

IMG_5323.jpg.284f93da677bb3dfbc5a1074c2e12f58.jpg

IMG_5319.jpg

edit: .. a ostatnie zdjątko które mi się wkleiło to autoportret zrobiony z kamery na stoku.. 🙂

Edytowane przez Lexi
  • Like 4
  • Thanks 1

15 minut temu, Lexi napisał:

Litwinka.. 

Poranny "siwy dym"..

IMG_5300.thumb.jpg.6936129b66c938ca23e4d3762d306e84.jpg

I parędziesiąt minut póżniej..

IMG_5310.thumb.jpg.14d25f6bbdc92cf3dd5ac0004378215f.jpg

Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacny..

IMG_5316.thumb.jpg.38439cd99cbc44f6300ddff6ff9e7be8.jpg

IMG_5321.thumb.jpg.1c4e8357a73b7d6c9defabfad1af8fd7.jpg

Na koniec jeszcze wyciągnąłem moje "destrojery" - czyli połączenie BOLDA z S/RACE GS i szyny kolejowej..... po dwóch zjazdach (przyłożyłem się) dowiedziałem się że to nie jest ta część sezonu w którym moje nogi są na to gotowe.. pojechałem do domu ;)

IMG_5323.jpg.284f93da677bb3dfbc5a1074c2e12f58.jpg

IMG_5319.jpg

Kapitalne pustki a bolda jak chcesz się pozbyć to z miłą ochotą przejmę te szyny kolejowe 😉

pozdro 

3 godziny temu, tomkly napisał:

Korzystając z pięknej pogody oraz tego, że ten tydzień pauzuję (z wyboru) wybrałem się dziś z ciekawości na Pilsko. Oto garść zdjęć, widać że się mocno przygotowują do sezonu. Niestety śniegu jak na lekarstwo.

DSCN0552.JPG

DSCN0553.JPG

DSCN0554.JPG

DSCN0556.JPG

DSCN0557.JPG

DSCN0558.JPG

DSCN0559.JPG

DSCN0560.JPG

DSCN0561.JPG

DSCN0562.JPG

DSCN0563.JPG

DSCN0564.JPG

DSCN0565.JPG

DSCN0566.JPG

DSCN0567.JPG

DSCN0569.JPG

DSCN0570.JPG

DSCN0571.JPG

DSCN0573.JPG

DSCN0575.JPG

DSCN0578.JPG

DSCN0579.JPG

DSCN0583.JPG

DSCN0587.JPG

Cześć

Jabnąć Cię to mało za takie przekazy co chwila. Weź w końcu wykaż choć trochę empatii i pomyśl o ludziach, którzy mieszkają gdzieś daleko od gór, którzy muszą rano, ze świtem męczyć się na rowerze jadąc do pracy (w sumie to jedyna przyjemność dnia), później harują cały dzień a ze zmrokiem znowu do domu a tu pranie, sprzątanie, gotowanie... jedyna pociecha, że dzieci nie wypiły beczki Żywego, którą Amelce kupiłem an weekend na imprezę. Czy więc musisz tak jak i Beatka - mająca czas na wojaże - czy inni pod górami mieszkający dodawać jeszcze tej goryczy. Tomku.... siedź w domu, zerknij w TV, ciekawe programy są. Chciałem napisać mamę odwiedź - źle - wtedy dopiero byśmy mieli tutaj piękno gór pokazane...

No dobra... a narty miałeś czy tylko z buta?

Trzymaj się a dla Mamy ukłony Wielkie

Kurde a my byliśmy w weekend w Sanoku - ale śniegu nie widzieliśmy ani grama.. O przepraszam teraz się mówi: białego.

• Haha 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Jabnąć Cię to mało za takie przekazy co chwila. Weź w końcu wykaż choć trochę empatii i pomyśl o ludziach, którzy mieszkają gdzieś daleko od gór, którzy muszą rano, ze świtem męczyć się na rowerze jadąc do pracy (w sumie to jedyna przyjemność dnia), później harują cały dzień a ze zmrokiem znowu do domu a tu pranie, sprzątanie, gotowanie... jedyna pociecha, że dzieci nie wypiły beczki Żywego, którą Amelce kupiłem an weekend na imprezę. Czy więc musisz tak jak i Beatka - mająca czas na wojaże - czy inni pod górami mieszkający dodawać jeszcze tej goryczy. Tomku.... siedź w domu, zerknij w TV, ciekawe programy są. Chciałem napisać mamę odwiedź - źle - wtedy dopiero byśmy mieli tutaj piękno gór pokazane...

No dobra... a narty miałeś czy tylko z buta?

Trzymaj się a dla Mamy ukłony Wielkie

Kurde a my byliśmy w weekend w Sanoku - ale śniegu nie widzieliśmy ani grama.. O przepraszam teraz się mówi: białego.

Z buta szedłem, żeby sprawdzić stan serca po zapaleniu i rzekomym stanie przedzawałowym. Chyba to była błędna diagnoza, bo nic mi się nie działo a przeszedłem całą trasę z przerwą na piwo w 4 godziny. Nart nie wziąłem. Jakbym miał skitury albo coś do nich zbliżonego dałoby się spokojnie zjechać, aczkolwiek bardzo trzeba by uważać, bo kamieni cała masa. Śniegu leży jakieś 5-10 cm, przy czym momentami trzeba by narty odpiąć i przenieść bo są miejsca po których nawet mocno sztukując zjechać się zwyczajnie nie da. Słabo widzę perspektywy otwarcia ośrodka, może uda się im naśnieżyć to co było na zdjęciu, czyli pierwszą polanę od dołu.

Edytowane przez tomkly
  • Like 3
  • Thanks 1

24 minuty temu, tomkly napisał:

Z buta szedłem, żeby sprawdzić stan serca po zapaleniu i rzekomym stanie przedzawałowym. Chyba to była błędna diagnoza, bo nic mi się nie działo a przeszedłem całą trasę z przerwą na piwo w 4 godziny. Nart nie wziąłem. Jakbym miał skitury albo coś do nich zbliżonego dałoby się spokojnie zjechać, aczkolwiek bardzo trzeba by uważać, bo kamieni cała masa. Śniegu leży jakieś 5-10 cm, przy czym momentami trzeba by narty odpiąć i przenieść bo są miejsca po których nawet mocno sztukując zjechać się zwyczajnie nie da. Słabo widzę perspektywy otwarcia ośrodka, może uda się im naśnieżyć to co było na zdjęciu, czyli pierwszą polanę od dołu.

W każdym razie zazdrość bierze.

Obyś jak najszybciej mógł spokojnie z nartami tam iść... ale pamiętaj tylko szerokie nie za długie, nie za twarde i z pewnością nie taliowane - na innych się nie da a na komórkowych SL czy GS to już  w ogóle (no wiesz ale tu ciężar przy podchodzeniu gra rolę 🙂 ).

Pozdro

12 godzin temu, Marcos73 napisał:

Tomek, mamy z promocji karnety ważne do 2050 roku, w tym czasie to chyba trafimy na 2 dni ze śniegiem.

pozdro

Cześć

Jakbyście się jednak znudzili czekaniem na "białe" to może to zainspiruje?

pozdro

Edytowane przez brachol
  • Thanks 1
  • Haha 2

Drogi Mitku, owej Beatce jest niezmiernie przykro, że sprawiła Tobie ból i cierpienie. K woli usprawiedliwienia swojego czynu doda, iż uczyniła to chcąc podzielić się, między innymi z Tobą, swoją wielką radością z pierwszego w życiu pobytu w alpejskim raju. Serdecznie Ciebie pozdrawia, życząc jak najszybszego rozwiązania wszelkich życiowych trudów i ich ukojenia najpóźniej 10 stycznia 2025 roku. ☺️

• Like 1