Lexi Napisano Poniedziałek o 15:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:08 (edytowane) Litwinka.. Poranny "siwy dym".. I parędziesiąt minut póżniej.. Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacny.. Na koniec jeszcze wyciągnąłem moje "destrojery" - czyli połączenie BOLDA z S/RACE GS i szyny kolejowej..... po dwóch zjazdach (przyłożyłem się) dowiedziałem się że to nie jest ta część sezonu w którym moje nogi są na to gotowe.. pojechałem do domu edit: .. a ostatnie zdjątko które mi się wkleiło to autoportret zrobiony z kamery na stoku.. 🙂 Edytowane Poniedziałek o 15:48 przez Lexi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 15:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:21 16 minut temu, Jan napisał: to żadne slalomki, conajmniej 100 pod butem 85 r14 na start później SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 15:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:26 15 minut temu, Lexi napisał: Litwinka.. Poranny "siwy dym".. I parędziesiąt minut póżniej.. Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacny.. Na koniec jeszcze wyciągnąłem moje "destrojery" - czyli połączenie BOLDA z S/RACE GS i szyny kolejowej..... po dwóch zjazdach (przyłożyłem się) dowiedziałem się że to nie jest ta część sezonu w którym moje nogi są na to gotowe.. pojechałem do domu Kapitalne pustki a bolda jak chcesz się pozbyć to z miłą ochotą przejmę te szyny kolejowe 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 15:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:45 18 minut temu, Victor napisał: Kapitalne pustki a bolda jak chcesz się pozbyć to z miłą ochotą przejmę te szyny kolejowe 😉 pozdro Jak przyfruniesz kiedyś to pojeździsz na nich.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano wczoraj o 14:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:55 (edytowane) Korzystając z pięknej pogody oraz tego, że ten tydzień pauzuję (z wyboru) wybrałem się dziś z ciekawości na Pilsko. Oto garść zdjęć, widać że się mocno przygotowują do sezonu. Niestety śniegu jak na lekarstwo. Edytowane wczoraj o 14:55 przez tomkly 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 16:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:10 Ależ pięknie….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 17:37 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:37 2 godziny temu, tomkly napisał: widać że się mocno przygotowują do sezonu My też się gotujemy na Pilsko - karnety kupione ...czekamy na śnieg.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano wczoraj o 17:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:47 9 minut temu, Lexi napisał: My też się gotujemy na Pilsko - karnety kupione ...czekamy na śnieg.. To obawiam się, że długo będziecie musieli czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 17:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:50 2 minuty temu, tomkly napisał: To obawiam się, że długo będziecie musieli czekać. Co zrobisz - nie codziennie 1 maja.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 18:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:00 11 minut temu, tomkly napisał: To obawiam się, że długo będziecie musieli czekać. Tomek, mamy z promocji karnety ważne do 2050 roku, w tym czasie to chyba trafimy na 2 dni ze śniegiem. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 19:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:00 3 godziny temu, tomkly napisał: Korzystając z pięknej pogody oraz tego, że ten tydzień pauzuję (z wyboru) wybrałem się dziś z ciekawości na Pilsko. Oto garść zdjęć, widać że się mocno przygotowują do sezonu. Niestety śniegu jak na lekarstwo. Cześć Jabnąć Cię to mało za takie przekazy co chwila. Weź w końcu wykaż choć trochę empatii i pomyśl o ludziach, którzy mieszkają gdzieś daleko od gór, którzy muszą rano, ze świtem męczyć się na rowerze jadąc do pracy (w sumie to jedyna przyjemność dnia), później harują cały dzień a ze zmrokiem znowu do domu a tu pranie, sprzątanie, gotowanie... jedyna pociecha, że dzieci nie wypiły beczki Żywego, którą Amelce kupiłem an weekend na imprezę. Czy więc musisz tak jak i Beatka - mająca czas na wojaże - czy inni pod górami mieszkający dodawać jeszcze tej goryczy. Tomku.... siedź w domu, zerknij w TV, ciekawe programy są. Chciałem napisać mamę odwiedź - źle - wtedy dopiero byśmy mieli tutaj piękno gór pokazane... No dobra... a narty miałeś czy tylko z buta? Trzymaj się a dla Mamy ukłony Wielkie Kurde a my byliśmy w weekend w Sanoku - ale śniegu nie widzieliśmy ani grama.. O przepraszam teraz się mówi: białego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Jabnąć Cię to mało za takie przekazy co chwila. Weź w końcu wykaż choć trochę empatii i pomyśl o ludziach, którzy mieszkają gdzieś daleko od gór, którzy muszą rano, ze świtem męczyć się na rowerze jadąc do pracy (w sumie to jedyna przyjemność dnia), później harują cały dzień a ze zmrokiem znowu do domu a tu pranie, sprzątanie, gotowanie... jedyna pociecha, że dzieci nie wypiły beczki Żywego, którą Amelce kupiłem an weekend na imprezę. Czy więc musisz tak jak i Beatka - mająca czas na wojaże - czy inni pod górami mieszkający dodawać jeszcze tej goryczy. Tomku.... siedź w domu, zerknij w TV, ciekawe programy są. Chciałem napisać mamę odwiedź - źle - wtedy dopiero byśmy mieli tutaj piękno gór pokazane... No dobra... a narty miałeś czy tylko z buta? Trzymaj się a dla Mamy ukłony Wielkie Kurde a my byliśmy w weekend w Sanoku - ale śniegu nie widzieliśmy ani grama.. O przepraszam teraz się mówi: białego. Z buta szedłem, żeby sprawdzić stan serca po zapaleniu i rzekomym stanie przedzawałowym. Chyba to była błędna diagnoza, bo nic mi się nie działo a przeszedłem całą trasę z przerwą na piwo w 4 godziny. Nart nie wziąłem. Jakbym miał skitury albo coś do nich zbliżonego dałoby się spokojnie zjechać, aczkolwiek bardzo trzeba by uważać, bo kamieni cała masa. Śniegu leży jakieś 5-10 cm, przy czym momentami trzeba by narty odpiąć i przenieść bo są miejsca po których nawet mocno sztukując zjechać się zwyczajnie nie da. Słabo widzę perspektywy otwarcia ośrodka, może uda się im naśnieżyć to co było na zdjęciu, czyli pierwszą polanę od dołu. Edytowane 22 godziny temu przez tomkly 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 24 minuty temu, tomkly napisał: Z buta szedłem, żeby sprawdzić stan serca po zapaleniu i rzekomym stanie przedzawałowym. Chyba to była błędna diagnoza, bo nic mi się nie działo a przeszedłem całą trasę z przerwą na piwo w 4 godziny. Nart nie wziąłem. Jakbym miał skitury albo coś do nich zbliżonego dałoby się spokojnie zjechać, aczkolwiek bardzo trzeba by uważać, bo kamieni cała masa. Śniegu leży jakieś 5-10 cm, przy czym momentami trzeba by narty odpiąć i przenieść bo są miejsca po których nawet mocno sztukując zjechać się zwyczajnie nie da. Słabo widzę perspektywy otwarcia ośrodka, może uda się im naśnieżyć to co było na zdjęciu, czyli pierwszą polanę od dołu. W każdym razie zazdrość bierze. Obyś jak najszybciej mógł spokojnie z nartami tam iść... ale pamiętaj tylko szerokie nie za długie, nie za twarde i z pewnością nie taliowane - na innych się nie da a na komórkowych SL czy GS to już w ogóle (no wiesz ale tu ciężar przy podchodzeniu gra rolę 🙂 ). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Tomek, mamy z promocji karnety ważne do 2050 roku, w tym czasie to chyba trafimy na 2 dni ze śniegiem. pozdro Cześć Jakbyście się jednak znudzili czekaniem na "białe" to może to zainspiruje? pozdro Edytowane 12 godzin temu przez brachol 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, brachol napisał: to zainspiruje Zainspirowałeś!! 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Lexi napisał: Zainspirowałeś!! 😉 Pokażesz kiedyś jak wsiadasz do auta?😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Drogi Mitku, owej Beatce jest niezmiernie przykro, że sprawiła Tobie ból i cierpienie. K woli usprawiedliwienia swojego czynu doda, iż uczyniła to chcąc podzielić się, między innymi z Tobą, swoją wielką radością z pierwszego w życiu pobytu w alpejskim raju. Serdecznie Ciebie pozdrawia, życząc jak najszybszego rozwiązania wszelkich życiowych trudów i ich ukojenia najpóźniej 10 stycznia 2025 roku. ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi