Mitek Napisano Niedziela o 12:05 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:05 Cześć A co tu pisać - nie widzisz??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 12:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:48 Godzinę temu, zając napisał: Jeździcie też czy tylko knajping 😁🙃 ? dobra, dobra - zwyczajna zazdrość przeze mnie przemawia 😉 Jeźdźmy🍺, a jakże. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 12:48 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 12:48 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze My dzisiaj Tylicz. Warun fajny, ludzi sporo. Na początek ok, do zaakceptowania. Wczoraj było słonko, dzisiaj brak. pozdro Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 12:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:51 (edytowane) 3 minuty temu, grimson napisał: Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Stania było początkowo na 5-10min. Teraz pusto. Praktycznie na bieżąco. Chyba 4h się ludziskom skończyły. pozdro ps. Instruktor stwierdził, że na otwarciu jest najwięcej dobrze jeżdżących narciarzy😀 Edytowane Niedziela o 12:51 przez Marcos73 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Niedziela o 17:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:15 17 godzin temu, Mitek napisał: Da się bez niczego. Super! Mario. Super. Kolega mnie zaskoczył że też nie miał oporów przed próbą zjazdu. Pytałem się w trakcie podejścia, czy na pewno to robimy. I potwierdzał. 🙂 Chyba widać mnie więcej jak ta trawa wystaje. Wyżej kolor się zmienia. Ale takie widoki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 17:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:20 Cześć Zazdroszczę bardzo bo uwielbiam takie zabawy. Znakomity pomysł a stok aż zaprasza do jazdy. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 18:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:38 Widziałam te ślady, i szczerze mówiąc myślałam, że to Tadzik molestował ten stok. Tymczasem pozdrawiamy Was z raju … 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 18:40 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:40 1 minutę temu, .Beata. napisał: z raju a dokładnie to gdzie ten Raj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 19:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:57 Godzinę temu, .Beata. napisał: Widziałam te ślady, i szczerze mówiąc myślałam, że to Tadzik molestował ten stok. Tymczasem pozdrawiamy Was z raju … Suuuuper Betty, tak trzymaj👍. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 22:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:02 3 godziny temu, Jan napisał: a dokładnie to gdzie ten Raj ? Ten to chyba w niebie, a tam gdzie jestem - na Ziemi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 22:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:09 6 minut temu, .Beata. napisał: Ten to chyba w niebie, a tam gdzie jestem - na Ziemi 😉 chciałem tylko wiedzieć gdzie takie dobre warunki są ale jeśli tajemnica to przepraszam za pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Poniedziałek o 07:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:58 13 godzin temu, Jan napisał: a dokładnie to gdzie ten Raj ? Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 08:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:54 54 minuty temu, MarioJ napisał: Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. Taki światowiec jak Jan nie poznaje ..... Białego Krzyża 😉 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 09:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:58 Cześć Moim zdaniem to nie jest Biały Krzyż. Lina od wyciągu na Białym Krzyżu idzie niżej. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 10:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:13 2 godziny temu, MarioJ napisał: Oj, Jan, co TTTTYYYY nie byłeś w tym ośrodku? 😜 Przecież widać charakterystyczną stację gondoli. no wiesz na Pitzku byłem ostatnio dobre 30 lat temu to coś trochę się pozmieniało i liczyłem na więcej fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 11:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:06 (edytowane) 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Taki światowiec jak Jan nie poznaje ..... Białego Krzyża 😉 pozdro https://bialy-krzyz.webcamera.pl/ Moze listopadowe spotkanie skiforum? ;-)) Edytowane Poniedziałek o 21:03 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 11:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:40 33 minuty temu, mig napisał: https://bialy-krzyz.webcamera.pl/ Moze grudniowe spotkanie skiforum? ;-)) pomachaj do kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 16:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:31 6 godzin temu, Jan napisał: no wiesz na Pitzku byłem ostatnio dobre 30 lat temu to coś trochę się pozmieniało i liczyłem na więcej fotek Orczyk raczej się nie zmienił, po drodze na górę zanim wjedziesz można dwa browce trzasnąć 😁 ale trasa fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 17:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:09 Cześć A ile kosztuje karnet 6 dniowy na Białym Krzyżu, bo nie mogę nigdzie znaleźć? Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 18:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:19 (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A ile kosztuje karnet 6 dniowy na Białym Krzyżu, bo nie mogę nigdzie znaleźć? Pozdro Z FastPass chcesz czy zwykłą? edit... sorry pomyliłem - myślałem że zastanawiasz sie nad sezonówką.. Edytowane Poniedziałek o 18:20 przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 21:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:06 (edytowane) Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Edytowane Poniedziałek o 21:06 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 21:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:23 15 minut temu, mig napisał: Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Chyba śmigiem i to takim gęstym😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 22:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:06 42 minuty temu, Marcos73 napisał: Chyba śmigiem i to takim gęstym😀. pozdro Od tego są slalomki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 10 godzin temu, mig napisał: Wy tu smichychichy a tam na slalomkach z 7-8 skretow da sie wycisnąć... 😉 Cześć Tam jest chyba 300 czy nawet 350 metrów - 150 skrętów, powinno dać radę, chyba, że za płasko trochę... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu @Edwin knajpka na stoku w landgraaf czymna tylko w weekendy 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi