Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć A co tu pisać - nie widzisz??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, zając napisał: Jeździcie też czy tylko knajping 😁🙃 ? dobra, dobra - zwyczajna zazdrość przeze mnie przemawia 😉 Jeźdźmy🍺, a jakże. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze My dzisiaj Tylicz. Warun fajny, ludzi sporo. Na początek ok, do zaakceptowania. Wczoraj było słonko, dzisiaj brak. pozdro Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, grimson napisał: Na SO jest informacja, że wczoraj na otwarciu było ludzi jak mrówkow. Dało się pojeździć? Stania było początkowo na 5-10min. Teraz pusto. Praktycznie na bieżąco. Chyba 4h się ludziskom skończyły. pozdro ps. Instruktor stwierdził, że na otwarciu jest najwięcej dobrze jeżdżących narciarzy😀 Edytowane 6 godzin temu przez Marcos73 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, Mitek napisał: Da się bez niczego. Super! Mario. Super. Kolega mnie zaskoczył że też nie miał oporów przed próbą zjazdu. Pytałem się w trakcie podejścia, czy na pewno to robimy. I potwierdzał. 🙂 Chyba widać mnie więcej jak ta trawa wystaje. Wyżej kolor się zmienia. Ale takie widoki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Zazdroszczę bardzo bo uwielbiam takie zabawy. Znakomity pomysł a stok aż zaprasza do jazdy. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu Widziałam te ślady, i szczerze mówiąc myślałam, że to Tadzik molestował ten stok. Tymczasem pozdrawiamy Was z raju … 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: z raju a dokładnie to gdzie ten Raj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi