.Beata. Napisano Czwartek o 13:13 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:13 7 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Masz rację....trzeba być zdrowo pierdolniętym aby o najważniejszym wydarzeniu sezonu zapomnieć....przepraszam reżyserzu😎 Właśnie… kara będzie długa i upierdliwa 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 15:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:47 (edytowane) 5 godzin temu, Victor napisał: Ale z mapy wygląda,że to 1a i jest możliwość wcześniej skrętu na 1 więc nie rozumie zbytnio po co się tam wszyscy pchają . 1a dolna część to ta ścianka ? Nie. Ażeby dojechać do dolnej stacji kolejki Pardatschgratbahn musisz jechać wariantem 1a i ewentualnie górną część ostatniej ścianki pojechać zakosami po prawej patrząc od góry stronie. To coś w rodzaju nartostrady ale bez oznaczeń. Ona się kończy gdzieś 300m nad dolną stacją, więc ostatni odcinek musisz i tak pokonać tą powiedzmy stromizną. I akurat z tej prawej strony jest bardziej stromo aniżeli z lewej, o ile to określenie jest w tym przypadku właściwe. 😀 Edytowane Czwartek o 15:48 przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Czwartek o 15:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:50 4 godziny temu, Jan napisał: Ty nie jeździsz tam aby się uczyć, moje uwagi mocno subiektywne bo zawsze startowałem od strony Samnaun a kilka zjazdów do Ischgl zawsze było w najpóźniej w porze obiadowej. Ile razy zapuszczaliśmy się na austriacką stronę to przytrafiały się nieprzyjemne sytuacje właśnie z pijanymi narciarzami i narciarkami. Wyciągowo, trasowo i oboktrasowo faktycznie jeden z lepszych ośrodków w Europie. Być może muszę tam się jeszcze raz wybrać niekoniecznie w najwyższym sezonie Nigdy nie spotkałem tam żadnego pijanego narciarza a nawet snowboardzisty. Na dole owszem, dużo pijanych, ale nikomu nie szkodzą. Na trasach problemem jest co innego a mianowicie duży tłok, szczególnie około 16.30 na dojazdówkach. Lepiej jest nie jechać cały czas trasą nr 1 a zacząć od nr 5 lub nr 7, o wiele mniej ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 16:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:20 27 minut temu, tomkly napisał: Nigdy nie spotkałem tam żadnego pijanego narciarza a nawet snowboardzisty. Miałem kumpla który też kiedyś tak twierdził (w innych całkiem okolicznościach).....kapnął się że błądził dopiero jak wytrzeźwiał.... 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Pierwsze śnieżne koty(?) za płoty. "Szkodniki" ruszyły na żer... 😉 https://drive.google.com/file/d/1gf9QYTJGDCLUjSev4a_One-ldC3pmTic/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1geDztEuzng23bqQ0HHuksbJ-967wE_-T/view?usp=drivesdk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Dzień dobry:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu U mnie cardio z rana jak śmietana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Cześć Znowu Shiffrin bezkonkurencyjna w pierwszym przejeździe. Ale tu niektórzy koledzy z forum otworzyli mi oczy na tą sytuację. Wiecie jak to jest w sporcie zawodowym... To są pewne układy i układziki, wygrywa ten kto ma wygrać bo chodzi o pieniądze. Wiadomo - zmowa i spisek sił związanych z mainstreamem. Marek wiesz o czym mówię. Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Znowu Shiffrin bezkonkurencyjna w pierwszym przejeździe. Ale tu niektórzy koledzy z forum otworzyli mi oczy na tą sytuację. Wiecie jak to jest w sporcie zawodowym... To są pewne układy i układziki, wygrywa ten kto ma wygrać bo chodzi o pieniądze. Wiadomo - zmowa i spisek sił związanych z mainstreamem. Marek wiesz o czym mówię. Pozdro Marek może wie o co chodzi, ja ni chu chu nie wiem. To SL jest najszybsza i tyle. Przecież zawodniczki nie maja przy sobie stoperów z setnymi sekundy, żeby wiedziały jak mają jechać i to kontrolować. Każda zapierd... na ile może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, Edwin napisał: Marek może wie o co chodzi, ja ni chu chu nie wiem. To SL jest najszybsza i tyle. Przecież zawodniczki nie maja przy sobie stoperów z setnymi sekundy, żeby wiedziały jak mają jechać i to kontrolować. Każda zapierd... na ile może. Cześć Nie wiesz, że ona bierze leki na astmę... oraz Magnefar B6 Forte? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, grimson napisał: Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Nie wiesz, że ona bierze leki na astmę... oraz Magnefar B6 Forte? Pozdro A kto teraz nie wciąga "witaminek" w zawodowym sporcie😄 Tylko o tym głośno się nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Mam możliwość przetestowania SL Stockli R12, czy nie będą zbyt skrętne? Mają inną geometrię niż moje stare GS. Będą dobre? To zacznij najpierw na jednej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, mig napisał: To zacznij najpierw na jednej... Pachnie przejściem z SL na parapet. Zupełnie jak niżej, czyli mieszkanie z antychrystem pod jednym dachem: Edytowane 2 godziny temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi